Şimdi Ara

Ülkemizde aldatmaların artmasının sebebi domuztan türetilmiş maddeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizde aldatmaların artmasının tek sebebi, vücuda domuz eti veya yağı girmesi. Bu durum insandaki kıskanma duygusunu alır götürür. Çünkü o hayvan eşini kıskanmaz, diğer erkeklerle paylaşır. Ben Müslümanım hayatta yemem diyenler için ne yazık kı kötü haberimiz var: Dışarıda yediğinizde, kullandığınız ilaçlarda, yediğiniz yoğurt, peynir, yufkada, paketli bisküvi ve çikolatalarda her şeyde var bu. Ben yemiyorum diyen senede 1 tane falan götürüyor ama farkında değil. Kesinlikle dışarıdan yememek lazım. Biz herşeyi evde yapıyoruz. Ülkemizde aldatmaların artmasının sebebi domuztan türetilmiş maddeler 

• Rakanoth kullanıcısına yanıt
    :d?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir anime vardı(attack on titan) deve dönüşmüş bir insan, eğer tekrar eski haline dönmek istiyorsa, ancak kendisi de formundayken özel güçleri olan bir başka insanı yemeliydi. Yani özel güçleri olan bir insanı yiyince onun özelliklerini kazanıyordu.

Demem o ki domuz yiyince domuz gibi olmak, bence şu anki metada kanıtlanamayan bir hurafe. Ancak net delillerle önümüze gelin. İnanalım.

Evellah Müslüman, domuz eti yemedim yemeyecem. Ama yemememin sebebi, haram olmasıdır. Başka da şimdilik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi zorluklar nedeniyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyor insanlar, protein tüketimi sıfıra yaklaştı. Bu yüzden zeka gelişimi çocuklarda başlamadan bitiyor, yetişkinlerde geriye doğru gelişim oluşuyor. Sonrasında böyle domuz yedim eşimi boynuzladım mesajları düşüyor ortamlara.

• Hocam bu iddianiz bilimsellikten cok uzak, oncelikle aldatmalarin senelere gore artisini belirlemeniz, sonra da bu artisi, hazir gidalarda bulunan domuz kaynakli maddelerin kullanimindaki artisla iliskilendirmeniz gerekirdi.

Bu haliyle iddianiz cok havada kalmis, dedikodudan, vesveseden oteye gecememis.

Subhanallah yine de ibretlik bir paylasim.Ülkemizde aldatmaların artmasının sebebi domuztan türetilmiş maddeler 

• mchief M kullanıcısına yanıt

Domuz etinden yapılan bir ton lezzetinden bayıltacak ürün var.

Pazar günü güzel bir bacon&egg patlatayım..

Not : Bir resim yüklenmiyor nedense, onu sildim editleyip.

Ülkemizde aldatmaların artmasının sebebi domuztan türetilmiş maddeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 27 Ekim 2023; 16:29:55 >
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Kendi kültürünüzde, kendi ülkenizin diniyle alay edebiliyorsunuz ya, yazıklar olsun size. İslamofobi'yi uzaklarda aramaya gerek yok. Ülkemizde bile bolca var. Ülkemizde aldatmaların artmasının sebebi domuztan türetilmiş maddeler 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

Ülkenin dini olmaz. Benim ülkemin anayasası var ve ülkenin dini diye bir şey yazmıyor. Bana yazıklar olacak bir durum yok. İsteyen yer isteyen yemez, kimse yemiyor diye küfür edip dayak atmıyor insanlara ancak tersi gayet çok görülüyor. Bir kaç öfkeli genç yaratıyordur bir fobi yaratıyorsa onu da başkasına git sor.

• Avrupa ülkelerinde beslenen sığırların yem, ilaç, vitamin gibi şeylerine domuzdan elde edilmiş katkı maddeleri eklendiği söyleniyor. Avrupa'dan yılda ne kadar et ithal ediliyor?

Gerçi ülkede ithal et satan yer yok. Herkes yerli et satıyor.

Şunu unutma, Anap özellikle AKP sonrası toplum çok bozuldu. Her yönden.

• Ülkemizde aldatmaların artmasının tek sebebi, vücuda domuz eti veya yağı girmesi.

Bu sonucu hangi araştırmalarla destekliyorsunuz? Belki de soluduğumuz havada bir şeyler var?

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Yıllardır domuz yerim, bir kere eşimi, sevgilimi aldatmadım. Bizimkiler domuz diye bana hindi falan mı satıyor acaba (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Kasım 2023; 16:51:47 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

kedi etidir belki (!)

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Kediyi nerede olsa tanirim...

• keşke o kadar basit olsa.

domuz yağı katkılı maddelerin denetimini arttırırsın olur biter. ki türkiyede kullanılması çok zor bunların.

bakın gıdalarla ilgili çok efsane ve saçma şeyler duyarsınız. ondan daha beter gerçeklerini görmeniz engellenir. bozuk etleri karıştırdıkları et ürünleri gibi mesela.

kadın meselesi büyük sorun ve çözümü kadına verilen özgürlüğün kısıtlanması. dedelerin düzenine dönmedikçe düzelmez. biz o devri yaşadık kadın çalışmaz evinden başka yer bilmezdi.

şimdi hergün bu zırva kadın özgürlüğü facialara yol açıyor. bugün iki çocuk annesi kadın aşık olduğu gerekçesi ile itin birine kaçıp kocasını terk etmesi neticesi kocası önce bu adi karıyı dostunu ve sonra intihar edip kendini öldürdü.

bakın bunlar hergün yaşanıyor. ne kadar acı ve sebebi kadın özgürlüğü denen rezilliktir.

• Rakanoth da bozdu..

Listeye ekleyin Rakanoth, Furandor vs..

Zaten 2k23, Atmaca57, Kerimcem vb bilimum lowkey tarikatten fırlamış beyan veren niceleri yetmiyormuş gibi...

Ne bu ya? Saçmasapan herkes herşeyi çözmüş..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.