Şimdi Ara

ülkemizde beslenmesi yasak olan köpekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ülkemizde beslenmesi yasak olan köpek türleri nelerdir acaba ??

• pit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Response- -- 23 Eylül 2012; 16:11:22 >
  • Dogo,Fila Brasileiro,Tosa,ve 60 cm,20 kg den büyük tüm köpekler
  • Lan anlamıyorum 20 kgden büyük köpekler yasağıda yeni çıktı. Ne kadar saçma bir durum 20kg aşağı olan köpeğe köpek demem afedersiniz
  • Köpek obez olsa besleyemeceğiz demek ki saçmalığa bak.. Böyle bir kriteri ilk defa duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 30 Eylül 2012; 19:30:59 >
  • Türkiye burası arkadaşlar hatırlatmama gerek var mı goldenım var ve sokakda gezerken polisle tartışmamız olmuştu burası okul kaldırımı burda onu gezdiremessin bide dövecek gibi bagırıyor çagırıyor onun aşıları tam mı cinsi ne yasak mı cahil bir polis kadar nefret ettigim bişey yok neyse daha fazla konusmayım konu hakkında köpegim 37 kilo maşallahı var onuda geçtim kangallar nolcak milli köpegimiz artık çobanlar fino diye tabir ettigimiz küçük köpeklerle çıkar daglara taşlara :D düşünseniz vahşi kurt karşısında chivava :D ahah
  • Golden beslemek yasak o zaman %90 kişide var herkez köpeksiz kalacak saçma sanmıyorum 20 kg fazla olan yasak diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyice saçmaladılar ha irandan ne farkımız kaldı ? 20 kg dan aşşa köpekler sade dişi husky bide terrier pug vs o zaman bekçililk koruma için alınacak köpekte olmıcak en önemliside kangal yasaklanacak ne biçim yasa lan bu
  • Japone Tosa,Dogo arjantin, Bul Terrier dir.
    3 çeşit köpek yani anlayacağınız.20 kg diye bişi yok...!
    Hayvan Koruma konunlarını aratırsan göreceksin...neler olduğunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFelix

Japone Tosa,Dogo arjantin, Bul Terrier dir.
    3 çeşit köpek yani anlayacağınız.20 kg diye bişi yok...!
    Hayvan Koruma konunlarını aratırsan göreceksin...neler olduğunu..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 19 Kasım 2012; 0:09:27 >
  • Arkadaşlar,o bahsettiğiniz cahil polislerden birisiyim.Koskoca erkek boxer ım var.Evimde ayrıca 350 lt lik akvaryumum bulunuyor.Yani cahil olmaya çalışıyorum.Arkadaşlar bizim ülkede hangi olumsuz kanun çıkıyorsa,kendini bilmez brkaç kişiden dolayı çıkmaktadır.Usulüne uygun köpek gezdirmekte bir sorun olmuyor.Fakat amacı köpek dostunu gezdirme haricinde binbir cinlik olan bazı insanlar bunu kötü kullanıyorlar.Yukarıda okul önünde yada okul kaldırımında dostunu gezdiren arkadaş konuyu kendine göre ele almış.O kaldırımı özellikle okul çıkışında bir sürü yaşı 6 ile 12 arası çocuk kullanıyor.Bu çocuklar içinde köpeklere fobisi olan,o an dalgın dalgın yürüyen,yada koşuştran çocuk kullanıyor.Zaten bu kalabalık siz ve köpeğinizinde huzurunu kaçıracaktır.Köpeğinizin hiç suçu yokken bir çok tahrikle karşılaşacaktır.Hoşt diyenler,sevmeye çalışanlar,taş atanlar,tut tut diye bağıranlar,vb...Allah korusun bir aksilikte maça 2-0 yenik başlayacaksınız zaten.Muhakkak okul önlerinde görmüşsünüzdür,sırf hava civa yapmak için köpeğini getiren serserileri.(Burada kimseyi kastetmiyorum,sözüm meclisten dışarı)Mesela parka gidiyoruz.Köpeğimizi salmak istiyoruz ama senin köpeğinin huyunu bilmeyen,köpekten korkan,çocuk ,hamile bir sürü inan var.Bu park insanlara özelse biz bu kurala uymak zorundayız.Köpeğini seviyorsan,zamanına kıyacaksın uygun yerler bulacaksın.Ben gece 02 de boş parklarda çok dolaştım kış vakti.Yada arabama atıp,çok boş yerler aradım.Bazı köpel cinsleri ağızlıklı dolaştırılmak zorunda.Bu kanuna bende katılmıyorum.Peki bu kanun niye yürürlüğe girdi?Demin bahsettiğim o insanlar yüzünden.Normalde pit ler çok insancıl çocukları seven ve sahibine bağlı bir cinstir.Bu köpeklerin kötü şöhreti kimin şaheseri acaba?Köpeğin mi,yoksa bu köpeğin özelliklerinden dolayı onu canavarlaştıran insanlar mı?Niye yollara o koskoca kasisler yapılıyor?Herkessakin kullansa şu araçları kasis görürmydük?Kısacası bir işi yapıyorsak hakkını vereceğiz.Bu benim içinde geçerli sizin içinde.Köpeğimiz yola pislediği zaman temizleyebiliyorsak,bu iş bitmiştir arkadaşlar.Kanuni konularda yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: sefo13

Arkadaşlar,o bahsettiğiniz cahil polislerden birisiyim.Koskoca erkek boxer ım var.Evimde ayrıca 350 lt lik akvaryumum bulunuyor.Yani cahil olmaya çalışıyorum.Arkadaşlar bizim ülkede hangi olumsuz kanun çıkıyorsa,kendini bilmez brkaç kişiden dolayı çıkmaktadır.Usulüne uygun köpek gezdirmekte bir sorun olmuyor.Fakat amacı köpek dostunu gezdirme haricinde binbir cinlik olan bazı insanlar bunu kötü kullanıyorlar.Yukarıda okul önünde yada okul kaldırımında dostunu gezdiren arkadaş konuyu kendine göre ele almış.O kaldırımı özellikle okul çıkışında bir sürü yaşı 6 ile 12 arası çocuk kullanıyor.Bu çocuklar içinde köpeklere fobisi olan,o an dalgın dalgın yürüyen,yada koşuştran çocuk kullanıyor.Zaten bu kalabalık siz ve köpeğinizinde huzurunu kaçıracaktır.Köpeğinizin hiç suçu yokken bir çok tahrikle karşılaşacaktır.Hoşt diyenler,sevmeye çalışanlar,taş atanlar,tut tut diye bağıranlar,vb...Allah korusun bir aksilikte maça 2-0 yenik başlayacaksınız zaten.Muhakkak okul önlerinde görmüşsünüzdür,sırf hava civa yapmak için köpeğini getiren serserileri.(Burada kimseyi kastetmiyorum,sözüm meclisten dışarı)Mesela parka gidiyoruz.Köpeğimizi salmak istiyoruz ama senin köpeğinin huyunu bilmeyen,köpekten korkan,çocuk ,hamile bir sürü inan var.Bu park insanlara özelse biz bu kurala uymak zorundayız.Köpeğini seviyorsan,zamanına kıyacaksın uygun yerler bulacaksın.Ben gece 02 de boş parklarda çok dolaştım kış vakti.Yada arabama atıp,çok boş yerler aradım.Bazı köpel cinsleri ağızlıklı dolaştırılmak zorunda.Bu kanuna bende katılmıyorum.Peki bu kanun niye yürürlüğe girdi?Demin bahsettiğim o insanlar yüzünden.Normalde pit ler çok insancıl çocukları seven ve sahibine bağlı bir cinstir.Bu köpeklerin kötü şöhreti kimin şaheseri acaba?Köpeğin mi,yoksa bu köpeğin özelliklerinden dolayı onu canavarlaştıran insanlar mı?Niye yollara o koskoca kasisler yapılıyor?Herkessakin kullansa şu araçları kasis görürmydük?Kısacası bir işi yapıyorsak hakkını vereceğiz.Bu benim içinde geçerli sizin içinde.Köpeğimiz yola pislediği zaman temizleyebiliyorsak,bu iş bitmiştir arkadaşlar.Kanuni konularda yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar..

ılk baska okurken ne dıyor bu dıyodum ama gercekten haklısın

• Teşekkür ederim :)
  • Usülüne göre gezdirip bakımını yaptıktan sonra beslemenizde bir sakınca olacağını sanmıyorum.Ancak üretip , satışını yapmak kesin manada yasak.
  • Arkadaslar ben Viyanada yasiyorum ve yakinda Turkiyeye kesin donus yapmak istiyorum ve Cane Corso irkinda bir köpeğim var,pasaportuyla ve evraklariyla Turkiyeye getirebilirmiyim yoksa bir sorun olurmu?
    Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aho_pascha A kullanıcısına yanıt
    evrakları olduğu sürece bir sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.