Şimdi Ara

Ülkemizdeki Siyaset Ve Tarih Anlayışı, Görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu konu hakkında bilgi veya edinmek için açmıyorum. İnsanların ne durumda olduğunu görmeyi istiyorum. Halkın 15 yaşından tut 90 yaşındaki adam bile siyaset yapıyor duruma gelmişiz. Siyasetin bir ülke de bu kadar konuşulması bence garip bir durum ama nedeni yıllardır çözülememiştir. Benim düşüncem millet birbirini bir görüş içine itiyor sen şunu tutuyorsun sen şucusun diyor. Herkes bir siyasi görüşü varmı bilmiyorum. Şahsen benim görüşürüm milletimizin ve devletimizin bekâsını, iyiliğini istiyorum kim gelirse gelsin iyi olsun işini yapsın halkına sahip çıkan hükümeti istiyorum. Hükümetin dini beni ilgilendirmez dediğim anda sen milliyetçisin sen şucusun deniliyor. Artık ötekileştirmek çok kolay hale gelmiş. Bunun artık bir çözümünü bulmak gereklidir. Tarih de de bu iş böyle adam tarihi görmek istediği yeri görüyor gerisini sallıyor. Halbuki hepsine baksa incelese tarihinden ders alıcak ama maalesef incelenmiyor. Herkes görmek istediğini görüyor. Bu niye böyle bir fikri veya çözümü olan varmı? Şahsen ben tarihin bütün detaylarını incelemeyi severim Osman beyden tut vahdettine kadar hepsini incelerim neler yapmış diye ve sadece Osmanlı tarihi değil Osmanlı dan öncesi ve sonrasını araştırırım. Benim gibi insanlar varmı?, acaba merak ediyorum. Olanlar yazsın fikir alışverişi yapalım tartışmadan kırmadan incitmeden birbirimizi konuşalım. Ülkemizdeki Siyaset Ve Tarih Anlayışı, Görüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.adam24 -- 9 Aralık 2018; 2:27:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• siyasetin yeri meclistir ve orada kalmalıdır eğer siyaset sokağa veya eve girerse o zaman ayrılık başlar
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Şahsen başladı bile insanlar birbirini ayırmaya başladı sucusun bucusun diye bunu çözmenin yolunu arıyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.