< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 11 Ekim 2021; 20:16:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkenin haline çok üzülüyorum (dolar 9 lirayı geçti).
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Biraz sabır. Chp geliyor ilk seçimde. Ekonomi muhteşem olacak.
-
Çocuklarım olmasa üzülmeyeceğim de, asıl sorun onlar nasıl bir ülkede yaşayacaklar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede ekonomiden anlamamayı kasıtlı olarak tercih ediyorlar.
Adam 100 dolar almış, dolar yükseldi kâr ettim diye seviniyor. Maaşı TL ile alıyorsun, bundan sonra ömrün boyunca eline geçecek her paranın değeri düşmüş oldu ama haberin yok. Üstelik doların artması senin alım gücünü arttırmaz, aynı kalmanı sağlar sadece...
-
Türkiye de iktidar değişirse ilk 1 yılda siyasal iklimin değişmesinden ötürü yabancı sermaye akını olur ve ekonomi görece rahatlar,ama 1 yıldan sonrası için CHP yine eski solcu hastalıkları yüzünden popülist işler yaparsa ekonomiyi iyice batırabilirde. yani aşırı halkçı politikalarda hiç sağlıklı değildir. ülkeye liberal görüşlü biri gerekli yani tıpkı Cem Uzan gibi ,Cem Toker gibi
yani ne sağçı ne solcu olmalı.
-
Fikir belirten herkese teşekkür ederim.
Devletin dinsiz olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkede sadece müslümanlar yaşamıyor. Hadi bir şekilde Diyanet İşleri var, bütün dinlere eşit mesafeli olmalı.
Biz bir şekilde tutunduk ama gelecek neslin işi çok zor! Asgari ücret 2800 lira, elektrik faturası 200'den aşağı gelmiyor, ev fiyatları olmuş altı sıfırlı, otomobil desen en boşu olmuş dünya para. Bu da bir sebep, şimdilik evliliği/çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.
Birkaç yüz doları olup "iyi iyi yükselsin" diyen kişinin kafası basmıyordur, net. Uzun vadede zararda olduğunun farkına varamayacak kadar cahil çünkü.
Değişim her ne kadar insanı korkutsa da değişime fırsat vermek gerekiyor. Artık iyi mi kötü mü, o zaman karar veririz. Reis sözde kendisine verilecek yetkiyle faizle mücadele edip doları düşürecekti. Hanya'yı da gördük Konya'yı da.
Off off, moralim bozuldu yine!
-
romanya diktatörü nikolay çavuşesku, 1966 yılında, yani iktidara gelişinin ertesi yılında kürtajı yasakladı. ana hedefi aynı grupta yeni oy potansiyelleri yaratmak ve ‘nüfusu hızla arttırarak’ romanya’yı güçlendirmek idi. sanırım o da her kurt politikacının kendi cahil oy veren kesimine yaptığı gibi; dış güçlerin romanya'yı güçsüz bıraktığını ve ülkenin güçlenmesi için nüfusunun da artması gerektiği argümanını savuruyordu sürekli... çavuşesku da 5 çocuk istiyordu ve 5 çocuk yapmayanlar ağır vergilere tabi oluyordu.
Çaktınızmı köfteyi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 3 Ekim 2021; 15:17:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En çokta zam öncesi depo doldurma telaşında olanlara diyecek laf bulamıyorum
Noldu yani doldurdunda zamdanmı kurtuldun : )
Bende ülkenin haline üzülenlere üzülüyorum.Üzüldüğünüz bu kitle neyi tercih ettiyse onu çekiyor.Şimdi diyecek olanlar olacak %100 mü verdi malum partiye.Vermesine gerek yok çoğunluk verdiyse herkes çekecek sonucunu.Sağda solda ağlayanlarada bakmayın siz.İlk seçimde göreceksiniz halk memnunmu değilmi.
-
kafasına çay atılmasını seven insanların ülkesi burası. Üzülme, hak edilen bir durum.
-
olacak bişey yok, 5-6 yıl böyle gider sonra ülke yine rahatlar bi 10 yıl sonra yine böyle 5-6 yıl böyle gider... uzar liste.
az yakın tarihine bir bak.
bu sorunlar partilerin çözebileceği sorunlar değil, uzun plan ister ama hiç bir parti başkanı böylesine uzun plan yapmıyor nedense hepsi hemen sonuç alabileceği kısa vadeli programlar peşinde.
-
ulkede bir problem yok
fetocular hukumeti dusurmeye calisanlarin uydurdugu seyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başımızda lider yok ki halk olarak tepki koyalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkede başbakan yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorBiraz sabır. Chp geliyor ilk seçimde. Ekonomi muhteşem olacak.
İnşallah
(senin ironi yaptığını biliyorum ama)
-
Abartı buldum, çay var çay iç
-
Ama ülke senin haline üzülmüyor.Tersine dayıyor vergileri.Askere gitmemek herkesin hakkı iken ona bile gitmemek için para ödüyorsun.Yolda Suriyelinin birinin bıçağı yolda sana mı girecek bilmiyorsun.Hergün bugün öleyim diye uyanan,bu ülkeden siktir olup isteyip de gidemeyen bir sürü insan var.Neye üzülüyosun? Hayata bir kere geliyosun.Bırak bu vatan millet ayaklarını.
-
Tamam, cahil çoğunluğun filozof azınlığa baskın geldiği sistemdir demokrasi, kabul ama böylesi de olmamalı! Nereden tutsak elimizde kalıyor, bu nedir arkadaş!
Bu kur artışının ev, otomobil, teknolojide fiyat yükselmesine sebep olacağını hatta gıdanın bile fiyatını yukarı çekeceğini hatırlatırım. Hoş şimdi birileri çıkar der dolarla mı yiyecek alıyoruz vs. Gel de bu nadanlara anlat!
Durum, kafası azıcık çalışan, muhakeme becerisi olan bireyler için dayanılmaz hal almaya başladı. Morallerin bozulmasına devam.
-
Çay içerseniz geçer millet bosunami birbirine cay firlatio
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Benzer içerikler
- ankara"da sevişilecek yerler
- en iyi salep markası
- tarihi geçmiş ilaç içtim ne yapmalıyım
- a101 prim sistemi
- bedelli askerlik yemin töreni kaçta başlar kaçta biter
- para sayma makinesi bim
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X