Şimdi Ara

Ülkenin yeni tosuncuğu hayırlı olsun: Türk Telekom A.Ş. (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet paketini değiştirmeyi düşünüyordum. Birçok internet sağlayıcısı paketlerine baktım koşullarını vs okudum. En son Türk Telekom'un sitesinde Selfy öğrenci adı altında verdiği bir kampanya gördüm detaylarına baktım fakat bir de ne göreyim?

Avantajlar kısmına "Ücretsiz Kurulum: Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir." şöyle fiyatı olan böyle fiyatı olan kurulumu ücretsiz veriyoruz diye süslü püslü yazmışlar, iyi güzel.

Ama gel gelelim koşullar kısmına: "Yeni aboneliklerde alınan 264 TL bağlantı ücreti, 12 ay boyunca aylık 22 TL taksitli olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir." yazmışlar.

Tosuncuğu dışarda aramaya gerek yok içimizde zaten.

# Edit1: OHA! Mesajın sonuna 500 bin kişi bu paketten alsa 264 TL'den 132 milyon TL yapıyor diye yazarken aklıma "lan acaba diğer paketlerde nasıl?" diye düşünüp diğerlerine baktım. Ulan 40 liralık en düşük paketten bile alıyorlar 500 bin diye değil potansiyel kaç milyon internet kullanıcısı varsa o kadar ile çarpın. Yeni tosuncuğumuz hayırlı olsun arkadaşlar.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitguler -- 13 Nisan 2020; 18:5:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.