Şimdi Ara

Ülker Probis Uçuk Protein Değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilen veya dikkat eden varmı bilmiyorum ama Probis bisküvisinde 100gr. İçin 15gr. Protein değeri yazıyor. 1 paket yani 75gr. İçin 11gr. Protein değeri yazmış firma. Ama ne kadar doğrudur bilemem.

Eğer doğruysa öğün aralarında tüketmek için çok ideal bir ürün. Fikriniz nedir ?

[simage][/simage]
     Ülker Probis Uçuk Protein Değeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklından bile geçirme kalorisine de bakmanı isterim

• Bu tarz seylerin proteinene niye bakiyorsun nutella ve tuborgda da var bu kadar. Kullanicak misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu tarz seylerin proteinene niye bakiyorsun nutella ve tuborgda da var bu kadar. Kullanicak misin?
    ; Ara öğünlerde yiyecek birşey bulamadığım zaman probis tüketebilirim. Ama Nutella veya Tuborg bukadar pratik tüketilecek birşey değil. Kıyaslama yaptığın şeyler aynı değil.

quote:

Aklından bile geçirme kalorisine de bakmanı isterim
    ; Doğru söylüyorsun da pratik tüketilebilecek ve kolay bulunan olduğu için dikkatimi çekti.

• 11 gr protein icin 420 kalori almaya deger buluyorsan tuketebilirsin.

Ara ogunlerde leblebi tuketebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik tüketecek bir sey ariyorsan al.bi avuç kuruyemiş ye hem içinde bu bisküvi gibi gereksiz şeker ve dandik yağlar yok hem de proteini ondan çok daha kaliteli. Tabi bitkisel proteinin ne kadar kaliteli oldugu ayri bir konu

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    Hocam pratiklik ne?? Tekelden aliylrsun tuborg aciyorsun iciyorsun
    Pratik istiyorsan bir avuc badem findik mis gibi gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @DevrimSeven60 ; Sen neden taktın bukadar Tuborg e ? 😂😂

Evet arkadaşlar haklısınız kalori baya fazla. Ama benim dediğimi anlamadınız siz. Badem, fındık, leblebi gibi birşey bulamadığım zamandan bahsetmiştim. Neyse bahsetmem bundan sonra 😂😂

• Jelibon'da da çok fazla protrin vardı, değmez tabi yanındaki zararlı şeyleri de almaya. Bu arada işlem seçeneğinin yanında çıkan Türk bayrağını nasıl yaptınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

11 gr protein icin 420 kalori almaya deger buluyorsan tuketebilirsin.

Ara ogunlerde leblebi tuketebilirsin

anlamadım hocam dediğinizi biraz daha açar mısınız 420 kalori çok büyük bir değer mi acaba
  • Sistem ve Tercihlerim bölümüne bilgi eklediğiniz zaman, Foruma göre orda logolar çıkar. Mesela donanım bölümünde işlemcim olarak belirlediğim AMD'nin logosu çıkar, Spor bölümünde Bayern Münih çıkar, Ses sistemi Forumunda belirlediğim Kenwood markası çıkar vb.. Belirlediğim bilgiler neyse foruma göre logo çıkar. Milli takım olarak da Türkiye yi seçtiğim için logo Türk bayrağı. Kısaca sistem ve tercihlerim bölümüne bilgi eklemen yeterli.

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Evet direk kalori miktarı yazmıyor. Karbonhidrat ve yağı çarpmamız mı ne gerekiyormuş. Baya karışık birşey kalori hesaplama. Birde normal kalori miktarı nekadar olmalıdır konuyu biraz yayarmısın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

Sistem ve Tercihlerim bölümüne bilgi eklediğiniz zaman, Foruma göre orda logolar çıkar. Mesela donanım bölümünde işlemcim olarak belirlediğim AMD'nin logosu çıkar, Spor bölümünde Bayern Münih çıkar, Ses sistemi Forumunda belirlediğim Kenwood markası çıkar vb.. Belirlediğim bilgiler neyse foruma göre logo çıkar. Milli takım olarak da Türkiye yi seçtiğim için logo Türk bayrağı. Kısaca sistem ve tercihlerim bölümüne bilgi eklemen yeterli.

sağ olun hocam, orda milli takım seçimi olduğunu bilmiyordum
  • Ben ara ogunde 5-6 paket yedigimi bilirim gayet sağlam 10'a kadar sıkıntı yok tüketin kalori saymayın siz sporcu adamsınız ne görürseniz yiceksiniz
  • Benim gibi oturdugu yerden cardio yapan bir vucudun varsa ye bisey olmaz. Ama tam tersiyse leblebi yemen lazim.

Ortasi isen de findik fistik badem en guzel secim olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Pistol Squat ; Rica ederim.
    @BIG BOSS- ; Hocam ne yaptın ya. Bir öğünde haydi 1,2 neyse de 10 a kadar sıkıntı yok nedir :) sen benden de fena çıktın.
    @Angelica ; evet zaten kuruyemiş ağırlıklı besleniyorum. Ama onu bulamadığım zamanlarda Probis tüketmeyi düşündüm.

• Proteinin kalitesi iyi değil bu 1
    İkincisi diğer besin değerleri kötü bu da 2. sebep
    ama evet yüksek protein değeri var :d
  • çocukluğumdan beri bayılırım. :D
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    Protein kalitesinin iyi olmadığını nerden anladın hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

Protein kalitesinin iyi olmadığını nerden anladın hocam ?

protein kaynağıyla alakalı... vücuttaki işlevi çok değil, hayvansal bir protein olmadıgı için çok düşük kalitede yani tavuk etiyle aynı gramajda protein alın 2sini karşılaştırın bu çöp olacaktır etin yanında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.