Şimdi Ara

Fıstıkta protein çok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nutz alıyorum 1 paket yiyorum.. nette yer fıstığında kalori çok diyorlar.. sizce ?

• onlar diyo ama bizce kalori yok fıstıkta. kişiden kişiye göre değişir yani..

nası bi konu lan bu
  • Doğrudur, içerdiği yararlı yağlar ve az miktarda karbonhidrattan dolayı kalorisi yüksek. 100gr fıstıkta 500 civarı kalori var, 20gr da karbonhidrat.

Fakat günde 50-60gramı geçmeni önermiyorum çünkü kuruyemişler östrojen de barındırıyor.
  • valla 50 gramında 250 kalori var sporcuysan cips yerine fıstık ye.. 250 kalori çok değil
  • protein oranı yüksek ama yağ da çok o yüzden çok yememek gerek. ayrıca nutz değil tuzsuz kabuklu fıstık daha faydalı.
  • Abartmadan yemende fayda var.Zaten günümüzdeki vücut geliştiricilerde kuruyemiş tüketimini faydalı buluyor ,ayrıca içindeki yağlarada vücudun ihtiyacı var kaslar sanıldığı gibi proteinden ibaret değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

protein oranı yüksek ama yağ da çok o yüzden çok yememek gerek. ayrıca nutz değil tuzsuz kabuklu fıstık daha faydalı.

Kesinlikle tadı gerçekten o tuzlu fıstığa göre güzel ama biraz yavanlık var birazda zahmet edip kabukları ayıklamak var ben ezmesini tercih ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fıstıktaki yağ sağlıklıdır fıstığın yağından korkacağınıza tencereye döküp kızdırdığınız da oluşacak trans yağdan korkun ( çiğ fıstık )
  • Günde en az 50-60gr tüketiyorum bende, ara öğünlerde ya da öğünlerin yanında.. ayrıca yağ oranı sayesinde tok da tutar.. yararlı yağ olduğu için testosteron üretimini tetikler.

Buda türkiyede hemen hemen her kuruyemişcide satılan kavrulmuş ve tuzlanmış fıstığın besin değerleri. ben o şekilde alıyorum yerken üzerindeki tuzlu tabakayı yemiyorum içini yiyorum direk. kilosu 7-10 lira arası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 2 Temmuz 2013; 17:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Günde en az 50-60gr tüketiyorum bende, ara öğünlerde ya da öğünlerin yanında.. ayrıca yağ oranı sayesinde tok da tutar.. yararlı yağ olduğu için testosteron üretimini tetikler.

Buda türkiyede hemen hemen her kuruyemişcide satılan kavrulmuş ve tuzlanmış fıstığın besin değerleri. ben o şekilde alıyorum yerken üzerindeki tuzlu tabakayı yemiyorum içini yiyorum direk. kilosu 7-10 lira arası..

50 gramı 250 kaloriye tekabül ediyor fazla kalori yok haftada 1-2 kere yenilebilir..

• sen yine de çok fazla yememeye çalış
  • Reis göm hergün bir avuç sıkıntı yok ben antreman dan yeni döndüm 1 porsiyon tavuk sis arkasına da fistik gomuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nutz'ın icinde tuzunun yapışmasını saglayan kimyasalından tut koruyucu maddesine kadar herşey var.

bim'de satılan simbat marka kuruyemişleri tükebilirsin.
    kaldı ki kuruyemişleri protein icin degil yagı ve karbonhidratları icin tüketiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

protein oranı yüksek ama yağ da çok o yüzden çok yememek gerek. ayrıca nutz değil tuzsuz kabuklu fıstık daha faydalı.

fıstıktaki yağ yağ yakmanıza yardımcı olur
  • Nutz'ın içinde bulunan yağ faydalı yağ değil, onlar kavrulmuş oluyor sanırım.
    Fıstık yiyeceksiniz, kabuklu yer fıstığı alın yiyin.
    Şekersiz fıstık ezmesini de iyidir.
  • Ben kabuklu alıyorum a101de 1 lira 200 gr galiba 24 gr protein falan var sanırım tok tutuyor ama kalori kısmı soru işareti bulkta tuketilebilir. Bitkisel protein olmasi lazim galiba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.