Şimdi Ara

ülker reklamsiz SNEIJDER 10 ss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen bende takintiliyim böyle konularda.. o yüzden taktim kafaya yarin götüreceğim.ya ben formayi bi kac hafta önce aldim bu şampiyonlar ligi fontu durumuna bekledim cocuk dedi yok bişey falan deyince bende gecen senenin fontunu bastir dedim.ama götüreceğim ve yok falan derlerse şikayet ederim netten diye yine yok derlerse yapcak bişey yok böyle kalacak artık

evet ya şimdi baktim drogba yazan fümeye benimki cidden acik sariymiş ona göre,abi hergün kac tane forma basmiyo mu bunlar hazir bi renk secimi şablonu falan yokmudur nasil böyle yanliş yapabiliyolar garip cidden.

@«WhiSKy» @wolf_555
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Güle güle giy, gayet güzel olmuş. Eleştirenlere de kulak asma.

teşekkürler,yarin bi gidip şansimi deneyeceğim olmazsa artık tabiki böyle kullanacağim.aslinda ben farketmedim buraya koyana kadar cok göze batmiyo ama drogba formasini görünce acik oldugunu farkettim.
  • hazır bir konu varken konu açmayayım dedim.

Parçalı forma alıcam, ileride de belki füme renk formayı. Parçalının arkasına 11 Drogba yazdırsam mı ki?
  • Bende alıcamda forma ıspartada mağazası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence riera 11 vermeyecek gibi duruyo.ben anlamadim verse bugüne kadar neden vermedi.yada öyle arenada verip süprizde yapabilirler.ama 12 devam edersede en azindan bize özel bişey olacak diyip avutalim kendimizi o yüzden bence bi hafta daha bekle ligler acilsin öyle yazdiricaksan yazdir.
    [simage]eternal soul[/simage]
  • Hocam ufak tefek şeyleri ne takıntı ediyorsun boşver sallama. Bazılarıda senin canını sıkmak için iyice üstüne geliyor farkediliyor burdan
  • teşekkürler yorumun icin olmazsa artık öyle kullanacağim..

@Brandt

aynen hocam bende buraya koyana kadar farketmedim ama öyle başka örnekler görünce farkettim.fotoğraftaki kadar cirtlak değil ama bugün bi deneyeceğim şansimi.olmazsada tabiki böyle giyeceğiz

@Lion Boy
  • Forma orjinalse adığın yere götürüp sarı renk olayını anlatıp, formanı değiştirip doğru renkte olan baskıyı basmalarını isteyebilirsin. Bu en doğal hakkın, istemelisin. Hele Gsstore'dan falan alınmışsan ve yardımcı olmazlarsa https://twitter.com/NKantarelli burdan Nurettin beye durumunu yaz. Başka yerden de alsan gene yaz.
  • Bu font bütün sene boyunca basılacak mı yoksa TFF'nin Arial fontu gelince bunu kaldıracaklar mı?

Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse ona göre elimizi çabuk tutalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

Evet arkadaşlar takima katkiya başladik ve dün aldığım formaya 10 SNEIJDER yazdirdim.isimle numara bile birbiriyle uyumlu geliyo bana belkide hep öyle gördügüm icinde olabilir.bu arada ŞL fontlarini sordum calişan arkadaşa yok dedi sadece bu yilin yeni fontlari gelecek dedi.bende gecen seneki fonttan yazdirdim.

ülker reklamsiz SNEIJDER 10 ss

Açık sarı olmuş ama sıkıntı edecek bir durum yok belki sarının modu budur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.