Şimdi Ara

ülker reklamsiz SNEIJDER 10 ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar takima katkiya başladik ve dün aldığım formaya 10 SNEIJDER yazdirdim.isimle numara bile birbiriyle uyumlu geliyo bana belkide hep öyle gördügüm icinde olabilir.bu arada ŞL fontlarini sordum calişan arkadaşa yok dedi sadece bu yilin yeni fontlari gelecek dedi.bende gecen seneki fonttan yazdirdim.

ülker reklamsiz SNEIJDER 10 ss

• Parçalıya sneijder 10 yazdıracağım ama arkası da parçalı olduğu için sanki kötü duruyor gibi fümeye drogba yazdırıcam ben.Ama keşke yeni şl fontlarını bekleseydin.
  • Çok sarı basmışlar ya hayırlı olsun bende parçalıma bastırdım :)
  • olmamış bence
  • ben sordum cocuga şampiyonlar ligi fontu degil sadece yeni liglerin fontu gelecek dedi bende bastirdim.acaba bilmedigi icin mi söyledi.kesin cikicak mi sampiyonlar ligi fontlari.yani bilgim yokta her yil ayri mi cikiyo ?

@Pozitron~

aslinda ben isik tuttugum icin sari gözüküyo.daha naturel bi sari ama aktarirken bende farkettim cirtlak duruyo.ama öndeki bizim biraz turuncuya kaciyo.normal de onunla ayni renk mi basmalari gerekti yoksa?

@Barni Moloztaş
  • Keşke koldaki avea reklamındaki sarı tonundan bastırsaydın numarayıda dün takımda o tondan numara isim basılı idi.
  • Bu seneye özel çıkacak farklı bir font şl için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklima takildi bak şimdi sari olayi. başka füme formaya yazi yazdiran varmi elinde fotograf varsa koyabilir mi? öndeki telekom yazi rengiyle ayni renkse geri götürürm
  • Koldaki avea yazisini numaranin uzerine getirip renkleri karsilastir. Ikisinin de rengi normalde ayni olmasi lazim. Ayni degilse gotur diyecegim ama kabul ederler mi bilemem.
  • Çok güzel olmuş hayırlı olsun, bende drogba düşünüyorum ama #11 mi #12 mi kesinleşmesini bekliyorum. #14 Sneijder yakalı parçalım var o yüzden #10 sneijder alasım gelmiyor
  • Beyler yapmayın Sneijder falan gelmez, daha 4-5 senesi var.
  • Turuncu olacakti renk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Koldaki avea yazisini numaranin uzerine getirip renkleri karsilastir. Ikisinin de rengi normalde ayni olmasi lazim. Ayni degilse gotur diyecegim ama kabul ederler mi bilemem.

eğer ayni olmasi gerekiyosa fark var.fotograftaki kadar cirtlak sari değil üstten sari işik tuttum ama ayni renkte değil tabiki.ama onlarin hatasi değil mi yani başka renk basip sonra da bizi ilgilendirmiyo almayiz derler mi? bak icime düştü bu durum.yarin bi görütiyim neden ayni renk yapmadiklarini soriyim
  • 10 SS'i görünce geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Koldaki avea yazisini numaranin uzerine getirip renkleri karsilastir. Ikisinin de rengi normalde ayni olmasi lazim. Ayni degilse gotur diyecegim ama kabul ederler mi bilemem.

eğer ayni olmasi gerekiyosa fark var.fotograftaki kadar cirtlak sari değil üstten sari işik tuttum ama ayni renkte değil tabiki.ama onlarin hatasi değil mi yani başka renk basip sonra da bizi ilgilendirmiyo almayiz derler mi? bak icime düştü bu durum.yarin bi görütiyim neden ayni renk yapmadiklarini soriyim

Ben olsam gotururum, boyle detaylara takintim var. Sonucta magdur olmussun. Renkler birbirini tutmuyor, diger yazdiranlarda boyle bir sorun yok dersin. Storelarda hazir yazili satiliyor keske oyle alsaydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

10 SS'i görünce geldim

Selçuk İnan transferi ne alemde? Haber çıkmadı uzun süredir.

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ülker reklamsiz SNEIJDER 10 ss

Rengi böyle olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

10 SS'i görünce geldim

Selçuk İnan transferi ne alemde? Haber çıkmadı uzun süredir.

:)

Kulübe yakın bir kaynağım, o iş yatar diyor.
  • Güle güle giy, gayet güzel olmuş. Eleştirenlere de kulak asma.
  • Keşke gelse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.