MERHABA arkadaşlar lol turnuvası için ülker sportsarenaya gidicem 8a hatlı otobüs yanından geçiyormuş ancak bu otobüs nerden kalkıyor kadıköyde nerden yardım edermisiniz ? birde kadıköyden binince otobüse nekadar sürede orda olurum otobüs duraklarına baktım da 39.durakda leylak sokak var tam olarak nerde inicem ? birde bir arkadaşım uzunçayırdan minibüsler var demişti ancak hiç bi sitede ulaşımda böyle birşey yazmıyor onun bahsettiği maça özel olan servis olabilirmi yoksa böyle sabit bi minibüs hattı varmı
8A Kadıköy İskele'den kalkıyor. Yani şehirhatları vapurunun kalktığı yerden. Orada kime sorsan gösterir. Uzunçayırdan minibüsler var evet. Önlerinde Palladium Alışveriş Merkezi ve Ataşehir yazar. Gebze-Harem minibüsleri o kadar çok geçiyor ki oradan yanlışlıkla onlara binme. Dikkat et.
Otobüs ve minibüsler tam yanından geçiyor evet. Giderken sol tarafına doğru bakarsan 500 metre önceden görürsün zaten.
Kadıköyden 20-25dk civarında sürer. Uzunçayırdan taksiye binersen 10dk sürer ve 15 TL gibi bir fiyata gidersin.
şimdi minibüse binersem ulkersportsarenanın önunde ındırıyormu
hocam tarih geçti mi bilmiyorum ama, kadıköyden kalkan 13 numaralı otobüs ülker arenanın önünden geçer