Şimdi Ara

Ülkeyi etkileyen olaylarda sosyal medyanın susturulması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
12.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medya Twitter instagram filan geçtim onlar bende yok Facebook var oda zaten arada giriyorum şimdi girmek istediğim başka sitelere vile gpon alt yapım var net im yavaş ping im yüksek ya tamam sosyal medya yavaşlatta genel internette %50 oranında daha yavaş ya onu bile yavaşlatmışlar iş yapamıyoruz 10 dk inecek dosya 20-30dk iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece dogru bir uygulama şahsi kanaatim , bu gibi durumlarda internette sürekli halkı korkutmak icin yanlış bilgi paylaşılıyor onları engellemeka adına doğru bir uygulama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi mi yapıyorlar kötü mü tartışılır ama mağdur olan yine biziz arkadaş.Dunyanin g*t deliğinde yaşıyoruz resmen 2020 yılında internet erişimi kısıtlamak nedir yahu bu insanlar anasına babasına sevdiğine nasıl ulaşacak nerden haber alacak,haber kanalları susturulmuş aynı şeyi döndürüp döndürüp anlatıyorlar.Dün bi haber sitesine girdim güç bela gece saat 3 te,aleyna tilki haberi var.Ben böyle saçmalık görmedim.

• Provakatörler çok fazla bundan dolayı böyle

• Sosyal medyaya haber alma anlamında ihtiyaç duyulabiliyor fakat yakın geçmişten de biliyorum, Yalan haberlar, montaj haberler de çokça yayımlandı. Haberin doğruluğunu teyit eden yerler yok. Hal böyle iken, bir tarafım da, sosyal medyanın engellenmesinden yana.

Yalan haberin izahı olamaz! Mevcut haber kanalları yalan haber yapmıyorlar ama filtre uygulayarak haberi yayımlıyorlar.
  • Whatsapp sıkıntılı olduğu için giremdim ben Bip indirdim onda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Aynen yapan sanki internet kısıtlamalı değil iken yapmıyordu yapamıyor muydu açılınca yine yapan yapacak bu kısıtlama bizi korumaz daha kötü yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Adam nerde kapatılıyor diyor sen çıkmış güney korede yalan haber yapana 3bin dolar ceza veriyorlar diyorsun. Bence komple interneti kapatsınlar. Bir eksikliği olmaz böyle tiplere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 28 Şubat 2020; 11:33:20 >
  • Hedef2020 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle değil. Yalan habere cezayı kastetmiyorum. Büyük çaplı olaylarda sosyal medyanın kısıtlanması, sansürlenmesi veyahut internetin yavaşlatıldığı bir olay yaşanmış mı bu dünya ülkelerinde onu soruyorum. Hani bizim şu an sosyal mecralara vpn ile ulaşabildiğimiz gibi. Ben zaten yalan haberlere yaptırım uygulanmasını doğru buluyorum.
  • OmerGn7 O kullanıcısına yanıt
    Peki bu durumun birçok kişiyi olumsuz etkilememesi için bu örgütlerin/kişilerin bulunup temizlenmesi daha doğru olmaz mı ülkeye akademik/ekonomik/politik olarak zarar verilmesinin, veyahut iletişim özgürlüğünün kısmet kısıtlanmasıyla?
  • Ne oldu simdi youtube gene girilmiyor bu ulkede premium alinmaz bosa aldim netflix gelir sansuru savunurlar paypal gelir omo vorgu vemiyolar oda gitsin hep ayni kafa yapisi
    Avrupa demiyor abd de gitmemisler bi tuturmuslar abd abdde
    Kime ne anlatiyorsun karsindaki ayni seyleri savunmaya devam edicek neyse degmez ben cikiyorum kolay gelsin laf anlamicaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Şubat 2020; 12:5:2 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Benim bir de youtube premium vardı umarım sıkıntı olmaz. Bir de ders videolarını oradan izliyorum biraz daha zor oluyor ama vpn yardımcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdani

Evet halkın bu gibi provokasyonlara gelmemesi gerekiyor. Ama buradaki çözüm bence sosyal medyanın susturulmasından ziyade BTK'nin yetkili birimlerinin bu "şebekeler" üzerinde çalışma yapması ve çökertilmesidir. Ve yurt dışında eminim bizdekinden çok daha fazladır bu gibi gruplar.
    Aslinda dediginizide yazacaktim ama konuyu uzatmayim dedim. Aslinda bu tip yazi yazanlar takibe alinip gereklo operasyonlar yapilmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle yapılıyor zaten savcılık soruşturma açıyor yalan haber yapanlara ,bide kısıtlama getirilmezse bu işin sonu gelmez, malesef ülkemizde 3 beğeni uğruna yalan şehit haberleri yapacak çok şerefsiz var o yüzden bunu yapmaktan başka çare yok

• ben sadece youtube kullanıyorum, dün akşamdan beri açılmıyordu. yine engellenmiştir diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ben sadece youtube kullanıyorum, dün akşamdan beri açılmıyordu. yine engellenmiştir diye düşünmüştüm.
    ben de youtubeden egitim videosu izliyordum. bu kötü oldu..
  • malesef içimizde bunca hain varken çok normal nete sansür gelmesi
  • İletişim haklarımız var, sosyal medyayı kapatmaya çalışıyor hükümet. 15 Temmuz darbesinde yaptıkları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 28 Şubat 2020; 12:45:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.