Şimdi Ara

Ülkeyi etkileyen olaylarda sosyal medyanın susturulması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
12.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmalıktır kardeşim haklarımıza kısıtlama konuluyor işi gücü sosyal medya olan insanlar var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köylüler yönetiyor ülkeyi. Mesele bu.

Sen, yasal hiçbir dayanağın olmadan İnternetin içine ediyorsun. Şehit sayısını başta az olarak açıklıyorsun.

Sonuçta senin yandaşların bile "En az 100 şehidimiz var" diye düşünmeye başlıyor.

Ne işe yarıyor? İnsanları güvensizliğe itmekten ve neye hizmet ettiğini bilmediğimiz VPN servislerinin kucağına itmekten başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

aynen aynen halkın gerçekleri öğrenmesini çok istiyorlar aslında başımızdakiler, işid ın iki askeri yaktığı zamanda saf halkımızı korumaya aldılar interneti kısarak. yoksa bizim hükümet çok özgürlükçü halkı an ve an haberdar ediyor hiçbir şeyi saklamıyor.

Alıntıları Göster
    Hükümet konusundaki yorumlarınıza katılıyorum zaten.Yoksa 15 Temmuzda sosyal medya ile kendini korurken bu durumlarda halkına güvenmemesi sıkıntılı bir durum
  • Sus şehit var! Sorumlusu yok!
    Sus kriz var! """"""""
    Sus darbe var! """""""
    Sus feto var. """"""
    Sus bombalar patlıyor! ,""""
    Sus dış güçler! """"
    Sus harekat var!
    Sus savaş var!
    Sus çözüm süreci var! """"""
    Sus pkk var!
    Sus devleti eleştir me! ?
    Sus zor zamanlardayiz! """""
    Sus hain!,.........

Sorumlular yok, sadece sus!!!!

• Parasını verdiğim bişeyde kısıtlama engelleme yaşıyorum. Yok böyle bişey ya

• internete erişim bir haktır, iletişim özgürlüğümüzün kısıtlanmasının doğru olduğunu düşünmüyorum, aynı şeyi 15 temmuzda darbecilerin yaptığını düşünün
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Bu saçmalıktır. Deprem var die ev yapmayalım. Çadırda yatalım.
    Bi defa bana göre en büyük provakötör devletin kendisidir. Devleti kapatmak lazım. Şuraya kafasından geçenleri yazamayan insanlar var korkusundan. Yok kötüler varmış yutup araç olurmuş. Ateşde kötü orman yakıyor. Ateşi kaldırallm. Problemlere böle beyin yakan çözümler sadece bizim gibi cahil ezik doğu toplumlarımdan çıkar. Sizi köle yapanlar ölümü gösterip sıtma razı ederler. Ardından size kemik atarlar. Kemiğin parasını isterlet. Canınızı isterler. Köle olmaktan haz alan, kırıntı yemekten mutlu olan insanlara savaşın. Yönetenlerle değil.

• Herkes yalan yanlış haberler yapmasın diye. Mesela Hdpliler gider 150 şehit var der ortam iyice kızışır. O yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: web programcısı

internete erişim bir haktır, iletişim özgürlüğümüzün kısıtlanmasının doğru olduğunu düşünmüyorum, aynı şeyi 15 temmuzda darbecilerin yaptığını düşünün
    Erişim kısıtlılığı gerektiği zaman yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Sus şehit var! Sorumlusu yok!
    Sus kriz var! """"""""
    Sus darbe var! """""""
    Sus feto var. """"""
    Sus bombalar patlıyor! ,""""
    Sus dış güçler! """"
    Sus harekat var!
    Sus savaş var!
    Sus çözüm süreci var! """"""
    Sus pkk var!
    Sus devleti eleştir me! ?
    Sus zor zamanlardayiz! """""
    Sus hain!,.........

Sorumlular yok, sadece sus!!!!
    Ağlama
    Herkes kafasından saçma haberler yapıyor, ve düşman kesimler de abartılı sayılarla milletin moralini bozuyor diye kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 29 Şubat 2020; 11:3:39 >

• Lejyonerlere fırsat vermemek lazım
  • O zaman resmi bir açıklama yapılsın, devletin başındaki adam hala konuşamadı. Engelleyince daha kötü insanlar bu sefer daha kötü şeyler olduğunu düşünüyor.

• başlıkların %80 i twiter youtube alıntısı

yasal belge zannediliyor sosyal medyada yazılanlar.

tabiki bu kadar vatan düşmanı provekatör varken engel koyulacak.

şurda %90 provakasyon kokmuyormu konular?
  • Bunun çözümü resmi açıklama yapmak, her olay sonrasında böyle yaparak güvenilirliklerini yitiriyorlar. Çok yanlış bir yerden bakıyorsunuz olaya, engellemek provokatörlerin işine geliyor, interneti tamamen engellemek mümkün değil çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOfPi

O zaman resmi bir açıklama yapılsın, devletin başındaki adam hala konuşamadı. Engelleyince daha kötü insanlar bu sefer daha kötü şeyler olduğunu düşünüyor.
    Evet öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Herkes yalan yanlış haberler yapmasın diye. Mesela Hdpliler gider 150 şehit var der ortam iyice kızışır. O yüzden.
    O konuda çok haklısın, ona birşey demiyorum.
    Bu zamana kadar hep böyle oldu, ayrıca öyle şeyler yazanları zaten yakalasınlar ona kimsenin birşey dediği yok.
    Neyse gereken yapılsın yeter ki. Biz susarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

O konuda çok haklısın, ona birşey demiyorum.
    Bu zamana kadar hep böyle oldu, ayrıca öyle şeyler yazanları zaten yakalasınlar ona kimsenin birşey dediği yok.
    Neyse gereken yapılsın yeter ki. Biz susarız.

Alıntıları Göster
    Haklısın. Zaten hepsine egm tarafından soruşturma açıldı. Devleti kötülemeye yer bulunca hemen

• Bende kızıyordum ama iyi yapıyorlar.Provakasyona çok açık durumlar oluyor.Yavaşlama gelmeden 200-300şehit diye haberler dolaşıyordu.Ben 1000diyeni bile gördüm.Böyle durumlar infial yaratır ülkede.Youtube da ne videolar döndü bir görseniz.Şehitlerimizin vurulduktan sonraki görüntülerini bile koydular.Tarif edilemez görüntülerdi.Bu yüzden en azından ortam sıcakken yapılmasını doğru buluyorum.Giren zaten bir şekilde giriyor VPN’le

• Cem kullanıcısına yanıt
    Burda onlardan sence ne kadar var?

Burası en baştan dediğin tipler ile dolu. Sadece bakılsa geriye doğru neler yazılmış kabak gibi ortada.

Twitter face demiyorum bile. Oralar zibil gibi kaynıyor zaten.

O acı gecede

Hahhahahaahahaaa

Yazanlar bile vardı bu bölümde. Benden başka kimse de laf etm3di. Ve bu bölümdeki en azılı muhalif kılığındaki kişilerden biri.

K.bakma kardeş. Hep sizin yüzünüzden. Her sakallı ya baba dermiş gibi her muhalif görünene itimat ediyorsunuz. Onların söylemlerini yayıyorsunuz. Arkasını onunu düşünmüyorsunuz. Anti akp li söylem olsun yeter.

• cahil ve sadece tv insanları için birşey farketmiyor.
    İnternete girebilen herkez VPN ve DNS kavramını duymuştur zaten. bir anlamı yok sadece daha yavaş ulaşıyorsun bilgiye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.