Şimdi Ara

Ülkeyi terk etmek isteyen kişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam adeta bana tercüman olmuş helal valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki neden insanlar bu zorluklara rağmen buradalar bunu okuyan kim ise ona soruyorum?

• cetokrall C kullanıcısına yanıt
    ben 13yıldır yurtdışındayım. birader 4bin euro altı işe avrupaya gitme.oralarda kiralar 1200eurodan başlar. her ay 2kenara atman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölgemi türkiye mi?
    Hangisi iyi

100.000 Euro'ya ev almak ne kadar zor hocam. Almanyadakilerin rüyası gibi bir şey sanırım.

yurtdışında her ay en az 2bin dolar biriktirmen lazım. yoksa pek anlamı kalmıyor.

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    100bin euroya tr den ev alırsın ama avrupada imkansız.yada berbat ötesi bişey alırsın.

Niye hocam? Adamakıllı şöyle kallavi bir ev kaç Euro tutar ki Almanya'da, link falan var mı? Maaşa vurduğunuzda oranı ömür boyu ev kredisi ödeyerek mi geçer ?

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    tr deki 300bin tl lik ev almanyada 300bin euro. öyle düşün. tr de ömür boyu çalışıp 300-500bin tl lik evi almaktansa almanyada çalışıp 300-500bin euroluk evi almak daha iyidir tabi. ilerde almanyadaki evi satsan tr den 5tane alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 3 Eylül 2019; 3:43:14 >
  • Bizim bir kapici vardi eli yuzu duzgun adam 2-3 konustuk tahsilin var mi diye sordum adam hukuk okumus karisi doktor... cikmislar Romanyadan gelmisler Kanadaya adam kapicilik yapiyor kadin vasifsiz bir iste calisiyor... cocugumuzun gelecegi diyorlar... yasiniz gencken gidin gidecekseniz kendinizede cocugunuza da yazik etmeyin.

• Sorun aslında protesto etmek istememiz yurt dışında benzin fiyatlarına yapılan zamlar'da bile insanlar meydanlara çıkıyor.
  • Kaçan kurtuluyor birdaha geri dönmesi bile gelmiyor insanın

• hellovictory kullanıcısına yanıt
    Elbetteki dönmez ilticada bile ülke sana birçok şey vermeye başlıyor.

Orda mülteci iken türkiye de çalışan olarak yaşadığın imkanlar neredeyse aynı

Ne diyelim AB işte

• Bir şekilde benim de gitmem gerekiyor. Ömrümü böyle geçiremem.

• MAYAKEN kullanıcısına yanıt
    Hangi şekille düşünüyorsun ben yakında yola çıkacağım belki birlikte çıkarız

Hocam her türlü düşünüyorum. Ukrayna'da sınavsız üniversite okuma olayı varmış mavi diploma ile Avrupa'da çalışma imkanın varmış falan. Hazırlık yılı için 3000$ gerekiyor her şey dahil pasaport falan. Hazırlık sonrası hem okuyup hem çalışabiliyormuşsun. Bi' 2 yıl birikim yapıp bu yolu denemek var aklımda. Onun dışında nasıl çıkabilirim hiç bir fikrim yok. Evlenme yöntemi var da kim benimle evlenir? Zaten yaş 18, oldukça genç birisiyim. Bir diğer planım kendi işimi yaparak yurt dışına çıkmam. O da çok uzun sürecek. 2 yıl para biriktirip pc ve kurs satın alacağım. 3D modelleme ve animasyon ile portfolyo oluşturarak yurt dışında şirket bakacağım. Ama ışte bu çok uzun süreceği için pek tatmin etmiyor beni. Henüz bir iş sahibi de değilim 3 aylık spora gidiyorum falan. Valla şu an bunları yazınca bi' kötü oldum. Olması imkansız gibi geldi. Bu gençlere ödenmesi gereken çok bedel var da neyse...

• MAYAKEN kullanıcısına yanıt
    30 eylül de ukrayna uçağı var bordo pasaportlarla giriş yapalım orda kieve inilecek ordan lviv ordanda polonya ormanına geçeceğiz sonrası almanya ve iltica başvurusu göçmenin ülkemde şiddet görüyorum vs vs bak bunu ikimiz yapalım en kısa sürede ancak böyle gidiş yapabilirsin

Hiç param yok hocam. Aslında güzel bir macera olurdu. Nasıl kabul ettireceğiz kendimizi? Bordo pasaport olayına bir bakayım hiç bir bilgim yok. Özel mesajlaşma falan varsa oradan konuşalım hocam mesaj kirliliği oluşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAYAKEN

Hiç param yok hocam. Aslında güzel bir macera olurdu. Nasıl kabul ettireceğiz kendimizi? Bordo pasaport olayına bir bakayım hiç bir bilgim yok. Özel mesajlaşma falan varsa oradan konuşalım hocam mesaj kirliliği oluşmasın.
    reis sen bordo pasaport olayına bakcan da hiç bilgin yok yaw.. bordo pasaport normal pasaport işte almanyaya gitmek için vize başvurusu yapman lazım ki sana vize çıkmaz o yüzden vizesiz gidebildiğin ukrayna üzerinden kaçak geçicen. zor ama iş ortam fln ayarlarsanız söleyin ben de gelim vizem var şimdilik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.