Şimdi Ara

Ülkeyi terk etmek isteyen kişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize gelen afgan ve suriyelilerde senin kafadalar ülke bitmiş diyip. Herkez batıya doğru göç halinde.

Batılılarda; biz nasıl suriyeli afgan istemiyorsak, onlarda bizi istemiyor. İlerde nüfusları düşer ucuza çalıştıracak insan bulamazlar açarlar sınırları bize gelin çalışın derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 4 Eylül 2019; 11:39:43 >
  • iltica etmenize gerek yok Almanya yeni yasa çıkardı oturun Almanca çalışın bir meslek diploması sertifika yada o işi yaptığınıza dair SSK dökümü olsun yeter. Araştırın. Ihr kann auch. Cüssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokey -- 4 Eylül 2019; 13:57:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ülke gezdim Türkiye bir başka terk etme derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5.5 senedir Hollandadayim.

Insan gibi yasiyorum. Nokta.

Tr ye donmek mi? Aman aman.

Hepinize tavsiye ederim. Ilk 2 sene zordur. Sonraki 3 sene adaptasyon - kabullenme.

5. sene sonunda saglam bir kafayi yedim, donecegim diyip duruyordum. 1 ay sonra kafam normale dondu ve radikal dusunmeye baslayinca, donmenin buyuk bir hata olacagina karar verdim.

Olene kadar burdayim. En basitinden cocugum olursa, tr de insanlarin buyuk paralar odedigi kolejlerden cok daha kaliteli bir egitimi bedava alacak burda.
  • ic savas cikmadan iltica hikaye, bosuna umitlenmeyin burasi Turkiye burdan cikis yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

5.5 senedir Hollandadayim.

Insan gibi yasiyorum. Nokta.

Tr ye donmek mi? Aman aman.

Hepinize tavsiye ederim. Ilk 2 sene zordur. Sonraki 3 sene adaptasyon - kabullenme.

5. sene sonunda saglam bir kafayi yedim, donecegim diyip duruyordum. 1 ay sonra kafam normale dondu ve radikal dusunmeye baslayinca, donmenin buyuk bir hata olacagina karar verdim.

Olene kadar burdayim. En basitinden cocugum olursa, tr de insanlarin buyuk paralar odedigi kolejlerden cok daha kaliteli bir egitimi bedava alacak burda.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam yasal olarakmı
    Yoksa iltica ile mi gittiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cetokrall

Helal olsun hocam yasal olarakmı
    Yoksa iltica ile mi gittiniz acaba ?
    Tamamen yasal. Akademisyen olarak gittim, su an ozel sektordeyim.
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam olurda hollanda ya yolum düşerse bi çayını içerim

• hadi tekne ayarlayın biyerde buluşup gidelim bari 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasaFiso2 -- 4 Eylül 2019; 17:38:57 >
  • Ben varım kirgizistan,rusya,ispanya,birezilya hangisi olursa olsun ülkeyi terk etmek istiyorum

• İşin kötü yanı ne biliyormusunuz Türkiye den Bulgaristana gitme isteği. Ne hale geldik üzülüyorum. Bulgaristan vatandaşlığı için uğraşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: T. Soprano

Salt ekonomik nedenlerden ötürü iltica edilmez.
    Ciddiye alınacak biri değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum burda kazanamayan insan yurt dışında hiç bir şey yapamaz. Ama şunu destekliyorum daha yaşı 17 20 arası gençler gitsinler dili ögrenirler yaşamı ögrenirler 2 3 sene :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Anasını satayım alım gücünün ya ülkedeki her şey berbat,sadece alım gücü değil ki? Medya berbat doğru düzgün olup biteni duyamıyoruz,adalet sistemi yok,yediklerimiz ne belli değil,eğitim sistemi gittikçe daha kötü oluyor,her taraf bina(Çoğu güvenli değil.), ülkedeki en prestijli insanlar partideki adamlar ve akrabaları/tanıdıkları...
    3rd Reich Almanyası bu yahu, onlar bile bizi kıskanıyor toprakların altından...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makpiyal -- 4 Eylül 2019; 22:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Ciddiye alınacak biri değilsin.

Alıntıları Göster
    Beni ciddiye al lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: T. Soprano

Beni ciddiye al lütfen

Alıntıları Göster
    Yaşıtın değilim abim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Yaşıtın değilim abim.

Alıntıları Göster
    Sütünü iç uyu öyleyse
  • Ben Mesut Cevik'in ovup durdugu Turkiye'ye iltica etmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.