Şimdi Ara

Ülkeyi terk etmek isteyen kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru karar verebilen insandır zam vergi yaşam kalitesi alım gücü konusunda inanılmaz aşağıdayız çoğu kişinin AB ye kaçmaya çalışmasının sebebide budur
    Bknz binlerce suriyeli ve afgan ülkeye giriş yapıyorlar kime denk gelsek bıkmış artık kimsenin yüzü gülmüyor ciddi ciddi yurt dışına türkiyeden ilticalar artmaya başladı varmı aramızda iltica düşünen kişi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anasını satayım alım gücünün ya ülkedeki her şey berbat,sadece alım gücü değil ki? Medya berbat doğru düzgün olup biteni duyamıyoruz,adalet sistemi yok,yediklerimiz ne belli değil,eğitim sistemi gittikçe daha kötü oluyor,her taraf bina(Çoğu güvenli değil.), ülkedeki en prestijli insanlar partideki adamlar ve akrabaları/tanıdıkları...
    Ohooo her gün düşünüyorum usta

Bak bu gun orda vasifsiz isci olarak calisan akrabalarım bana bir çikolatalar gönderdi bir naneli sekerler gönderdi kafayi yersin piyasada bunlarin muadili yok Türkiye de olsa da cok kazik orda tanesi 1 2 eurocuk

Bu adamlar benim okudugumun 10 da 1ini okumadilar benden cok daha iyi yaşıyorlar neden? Çünkü ben burdayım onlar orda adalet mi simdi bu hem daha cok çalışayım hem de daha az kazanayım?

Resimdeki ulkelerde yasamayanlar olarak sadece karin tokluguna kölelik ediyoruz
    5.5 senedir Hollandadayim.

Insan gibi yasiyorum. Nokta.

Tr ye donmek mi? Aman aman.

Hepinize tavsiye ederim. Ilk 2 sene zordur. Sonraki 3 sene adaptasyon - kabullenme.

5. sene sonunda saglam bir kafayi yedim, donecegim diyip duruyordum. 1 ay sonra kafam normale dondu ve radikal dusunmeye baslayinca, donmenin buyuk bir hata olacagina karar verdim.

Olene kadar burdayim. En basitinden cocugum olursa, tr de insanlarin buyuk paralar odedigi kolejlerden cok daha kaliteli bir egitimi bedava alacak burda.
    1 buçuk yıldır İngiltere’de yaşıyorum. Yaşım 30.
    Eğer mevcut devlet yönetiminden nefret ediyorsanız. Ülkede ölen yada öldürülen her insan için acı duyuyorsanız. Sizin gibi düşünmeyenlere terörist demiyorsanız. Hergün kadına şiddet ,çocuk tacizi ve hayvanlara işkence haberleri içinizi yakıyorsa . Daha doğrusu böyle bir ülkede çocuklarım nasıl büyüyecek diye tedirgin oluyorsanız. Türkiye’nin uğruna ölünecek değil yaşanılacak bir ülke olduğuna inanıyorsanız. Her etnik kimliğin insan olduğuna ve hiç kimsenin kimseden üstün olmadığına inanıyorsanız. Kesinlikle Avrupa yada benzer medeniyetin olduğu bir ülkeye gidiniz. Ama eğer saydıklarım sizin için geçerli değilse o zaman lütfen Türkiye’de kalınız çünkü biz sizin gibilerden kaçıyoruz.
    Sevgiler saygılar
    bir aile düşünün, baba çalışmıyor, eve ekmek getirmiyor, kardeşler aylak. sen çalışıyorsun, okuyorsun, para kazanmaya başlıyorsun. baba hemen piyasaya çıkıyor, aile içindeki kutsal babalık konumunu kullanarak yeni bir kural getiriyor. senin kazanmakta olduğun maaşından ailene yardım yapman gerektiğini söylüyor baban. sen de tamam diyorsun, aile kutsaldır diyorsun, her ay maaşından ailene yardım yapıyorsun.

sonra bi bakıyosun, baba senden aldığı parayı aileye gıda almaya kullanmak yerine kendi kişisel keyfine harcıyor. bu nedenle durum her geçen gün daha da kötüye gidiyor. ve baba bu duruma çare olarak senden sömürdüğü paranın miktarını iki katına, sonra da üç katına çıkartmayı akıl ediyor. babanın seni sömürüp kendi şahsi keyfine yaşamaktan başka akıl ettiği hiçbir şey yok. tepen atıyor, gidip kardeşine bu durumu anlatmak istiyorsun. bi bakıyosun ki kardeşin de senden düzenli olarak aldığı parayla keyif çatmakta. aileye faydalı bir iş yapmak gibi bir niyeti de yok. kardeşini uyarıyorsun, durumun vehametini anlatmaya çalışıyorsun. ömrünü okumayarak geçirmiş ülkeye faydasız cahil bir ihtiyar dayı gibi hayatını yatarak geçirmekte olan kardeşin bi anda delleniyor, başlıyor bağırmaya HÜLOOO REİSİME LAF YOHHH SEN BABALIG MEVKİSİNE LAF ATAMASSIIIINNN sorna sen kafayı kırıyosun. bakıyosun olacak gibi değil, pılını pırtını toplayıp evden ayrılmak zorunda kalıyorsun, her ne kadar aileni çok seviyor olsan da, hayatını onlarla geçirmiş olsan da, buna mecbur kalıyorsun.

sonra senden aldığı paralarla bedavadan yaşayan o aile bireyleri arkadan seni hain ilan ediyorlar. kutsal aile kurumunu yarı yolda bırakan hain.

kutsallaştırılmış figürler üzerinden sizi sömürenlere kanmayın.

aile, vatan, bunlar bizim insanoğlu olarak kafamızda üretmiş olduğumuz önemli soyut kavramlardır. önemli değerlerdir. ancak bu değerlerin üretilmesinin yegane değeri kollektif yaşam ile birbirimize fayda sağlamaktır. amacı bize hizmet etmek olan bu kavramlar bi noktada tamamen bizi sömürmek için kullanılmaya başladı ise, artık "KUTSAL XXX KAVRAMINA İHANET ETTİ" laflarına kulak tıkama vakti gelmiştir.
  • Salt ekonomik nedenlerden ötürü iltica edilmez.
  • Evet bu yüzden geçerli sebeplerimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: T. Soprano

Salt ekonomik nedenlerden ötürü iltica edilmez.
    Burda ekmek bulamiyorsa taş mi yiyecek hocam adam?

Hayat zor cebinde paran olmasin ciklet bile alamazsın

Insanlar is istiyor is yok bulsalar is degil kölelik bekleniyor

Tabiki avrupaya gitmek cok mantikli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bunu söylediğimiz de insanlar vatan millet sakarya moduna giriş yapıyorlar çok üzücü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetokrall -- 2 Eylül 2019; 23:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetokrall

Bunu söylediğimiz de insanlar vatan millet sakarya moduna giriş yapıyorlar çok üzücü bir durum
    EyvAllah reyiz

Insanlar para icin yeri geliyor ailesini bırakıp gitmek zorunda kalıyor

Zamaninda milyonlar çıktı gitti oraya sirf isci olmak fabrikalarda bedenlerini tüketmek için

Niye çünkü bu ülke is üretemiyor kardesim yazik bu millete hayvan secer gibi en saglikli en hastaliksiz en diri insanlari seçti almanya adam alırken o zamanlar

Bu utanc bize yeter bi şeytanin bacagini kirip adam gibi çalışmayı öğrenemedik her gelişim firsatini elimizin tersiyle ittik

Peki sen hamza hiç gitmeyi düşünmedinmi?

• quote:

Peki sen hamza hiç gitmeyi düşünmedinmi?
    Ohooo her gün düşünüyorum usta

Bak bu gun orda vasifsiz isci olarak calisan akrabalarım bana bir çikolatalar gönderdi bir naneli sekerler gönderdi kafayi yersin piyasada bunlarin muadili yok Türkiye de olsa da cok kazik orda tanesi 1 2 eurocuk

Bu adamlar benim okudugumun 10 da 1ini okumadilar benden cok daha iyi yaşıyorlar neden? Çünkü ben burdayım onlar orda adalet mi simdi bu hem daha cok çalışayım hem de daha az kazanayım?

Ülkeyi terk etmek isteyen kişi

Resimdeki ulkelerde yasamayanlar olarak sadece karin tokluguna kölelik ediyoruz

• İltica için bir gerekçe lazım ve kabul gören gerekçeler arasında ekonomik nedenler yoktur.
    Yaşadığınız ülkede cinsel, ırksal, dinsel, politik, kültürel vb ayrımcılıklara uğrarsanız ve bunu ispat edip başvurduğunuz ülke tarafından başvurunuz olumlu sonuçlanırsa iltica hakkı edinirsiniz.
    Edit: Vatan millet sakarya moduna girdiğimi düşünmen ilginç olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 2 Eylül 2019; 23:35:9 >
    Evet 12 saat köle gibi 50 kiloluk çuvalları taşıyorum ve bu son bulacak inşallah 75 tl bu bir amelelik

• Bu konuda senden bahsetmiyorum kardeşim genelde öyle oluyor ailem muhacir ve bulunduğum yerde onlar sevilmiyor ırkçılığa uğruyorum ayrıca ateist olduğumu söyleyeceğim birde darp raporu bulursak tamam mıdır sence ?

• quote:

Bu konuda senden bahsetmiyorum kardeşim genelde öyle oluyor ailem muhacir ve bulunduğum yerde onlar sevilmiyor ırkçılığa uğruyorum ayrıca ateist olduğumu söyleyeceğim birde darp raporu bulursak tamam mıdır sence ?
    Muhacir ve Ateist kısmını yedirebilirsen belki. Ama ırkçılığa maruz kalıp red alan tanıdıklarım var. Darp raporu ne için ?
  • Varsayalım ülkemde şiddet görüyorum inançlarım yüzünden

• quote:

Evet 12 saat köle gibi 50 kiloluk çuvalları taşıyorum ve bu son bulacak inşallah 75 tl bu bir amelelik
    Almanyada olsan 1 saatte alacağın para....

• quote:

Varsayalım ülkemde şiddet görüyorum inançlarım yüzünden
    Varsayımlarının cevabı için şöyle diyeyim, öyle bi gerekçe bul ve kendini seninle görüşen memurun yerine koy. Sen kendini ikna edebiliyorsan objektif olarak memuru da ikna edebilirsin.
    Bir rakı parası olan 12 ila 15 euro

• Bu yüzden sosyal mühendislik çok önemli.

• ne demiş demir demirkan abimiz?

Göçmen oldum,yürür oldum
    Kendi kendimi arar oldum
    Göçmen oldum,sensiz oldum
    Neler umdum,neler buldum vaaaaayyy
    oooooooğğğğ vaaaaay ohoooooooooğğ vaaayy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Göçmenlik artık mecburiyet oldu.

• Anasını satayım alım gücünün ya ülkedeki her şey berbat,sadece alım gücü değil ki? Medya berbat doğru düzgün olup biteni duyamıyoruz,adalet sistemi yok,yediklerimiz ne belli değil,eğitim sistemi gittikçe daha kötü oluyor,her taraf bina(Çoğu güvenli değil.), ülkedeki en prestijli insanlar partideki adamlar ve akrabaları/tanıdıkları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 2 Eylül 2019; 23:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.