|
Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (12. sayfa)
-
-
Yalnız listeyi inceledim de Paris 312. sıradaymış. Gayet ılımlı yaklaşılmış, gerçekte minimum 500. falan olması lazım. İddia ederim ki Paris turu yapıp da herhangi bir eşyasını kaptırmamış turist yoktur. Hele de Eyfel Kulesi'nin asansörüne biniliyorsa yankesiciye kurban gidilmesi garanti. Resmen hırsızlar cirit atıyor o bölgede. Değerli eşyanız varsa, artık yok. O derece...
Konuya dönecek olursam benim yakın arkadaşım da Katar'da mühendislik yapıyor. Güvenlik konusunu (başına daha bir şey gelmedi, ondan konuşmadık.) fazla bilmiyorum fakat çok iyi maaş alıyor. Dolar üzerinden kazandığı için Türkiye'ye dönünceye kadar hatrı sayılır bir birikime sahip olur düşüncesindeyim. Katar güzel yerdir. Soğuktan nefret edip sıcağa kaçan tiplerdenseniz yaşam koşulları da cennet gibi gelecektir. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım dönmeme olanağını bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum senden katardan foto ve bindiğim arabayı görmek isteriz güle güle git kurtuldun :) -
Katara vize yok ki ( Türk vatandaşı olduğunuzu varsayıyorum ) boşuna beklemişsiniz Eğer bahsettiğiniz çalışma izni ise sanırım oraya gittikten sonra da alınabilirdi.
-
gelme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar öncelikle baya yorum yazmışsınız teşekkür ederim... Gün içinde yolculuk öncesi alışveriş yaptığım için yoğunluktan dönemedim foruma... Bugün sabah biletlerim şirket tarafından alındı, karantina otelim ayarladı ama ayın 21inde gidiyorum... O zamana kadar daha burdayım... İyi yorum yapanlar, ülkenin gerçekleriyle yüzleşen bir çok arkadaşın yorumlarına tek tek katılıyor...
Malesef bu ülkede bir zamanlar benimde çaba ve mücadele vermeye çalışanlara da en kısa zamanda bana nasip olanında nasip olmasını istiyorum... Kendim gibi yetenekli vasıflı kişilerin, nasıl kendimin buralarda harap olmasını istemediğim gibi sizinde harap olup emeklerinizin hiç edilmesine kıymetsizleştirilmesini istemiyorum... Hepiniz gidersiniz umarım... Liyakatın, saygının, emeginize ve bilginize değer verilen herhangi bir ülkenin herhangi bir şirketine..
Kötü yorum yapanlara çay yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 6 Nisan 2021; 22:47:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Turist vizesi hala kapalı, çalışma vizesinide şirket çıkardı... Oda zaman aldı pandemi yüzünden
İnşallah nasip olursa (hava atmadan sırf başardım demek için) konuyu hortlatabilirim 😊😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 6 Nisan 2021; 22:49:16 >
Bilgisizlik hocam. Çok büyük uçurum var aslında. Şöyle düşünmek lazım en basitinden, katar/Almanya. Suudi/Bulgaristan
Çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 6 Nisan 2021; 22:51:44 >
İnşallah en kısa zamanda...
şu arkadaşın dediklerini biri çevirebilir mi ben anlayamadım
-
maçası yememiş kaçmış mır mır yapıyor.
-
Qatardan selamlar. geleli 5 gün oldu hala garantinadayık Allah'ın adamı... Yok öyle değildi o... Neyse yeni gelişmeleri paylaşmak ümidiyle..
Nedir son durumlar?
uçağın kalkıyor Melih
Son durum şöyle, geleli 2 hafta oldu, iş yerimde şimdilik sistemi oturttum diyebilirim. 5 yıldızlı otel ayarlanıp ondan sonra bi oda vermeleri baya koydu bana ama burda hayat aşırı pahalı.. herşey çok pahalı. Yani para kazansan bile çok özgürce yaşayamıyorsun.
Elektronik te bazı ürünler pahalı. Onlar dikkatimi çekti daha gidemedigim yerler çok ama gözlemlediğim bunlar. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Burada arabasız yaşanmaz şimdilik uberle her yere gitmeye çalışıyorum yoksa dışarısı 42 derece 10 dakka duramazsın.. araba yoksa evden çıkamazsın.
Hadi bakalım serüven başlamış :) daha detaylar gönder dostum, foto yolla :)
-
Dün aylığımın 1000 riyallik kısmıyla.. 0 230 litrelik buzdolabı aldım. Çift kapaklı.. hipermarketten... Yani 3 4 günlük kazancım. Düşünün alım gücünü. Türkiye de ne kadar zamanda alabilirdim ? Taksit öde dur. Çamaşır makinesi alıcam kendime göre oda 2 3 günlük kazancım günde 8 saat çalışarak hemde.. nasıl ama ?
quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Dün aylığımın 1000 riyallik kısmıyla.. 0 230 litrelik buzdolabı aldım. Çift kapaklı.. hipermarketten... Yani 3 4 günlük kazancım. Düşünün alım gücünü. Türkiye de ne kadar zamanda alabilirdim ? Taksit öde dur. Çamaşır makinesi alıcam kendime göre oda 2 3 günlük kazancım günde 8 saat çalışarak hemde.. nasıl ama ?Hocam resim atsana, insanin canini sikma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 14 Haziran 2021; 13:32:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X