Şimdi Ara

Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
19.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DJ_DISCO

Bu mesaj silindi.

Evin resmini at, buradaki evlerden farki neymis gorelim. Aldigin buzdolabinin resmini at, sehir merkezine git fotograf cek onu at. Yoksa gidip turistik yerleri atmana gerek yok, onlari herkes buluyor zaten, biz normal yasam goruntuleri istiyoruz.

Facebook'a atacagin fotodan bize ne? Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... 

• Zuko kullanıcısına yanıt

Karşındaki er mi la emir verip azarlıyorsun ? Adam senim gibilerden kurtulmak için gitmiş zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

Karşındaki er mi la emir verip azarlıyorsun ? Adam senim gibilerden kurtulmak için gitmiş zaten

Kac sayfa olmus konu, gideli ay gecmis, bir tane foto atmamis hocam. Ne diye acmis o zaman konuyu, tursusunu kurmak icin mi?

• Atacaktır elbet, biraz sabırlı olmak gerke

• DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt

3 gün önce aşırı pahalı diyip maaşım 3 kuruşu ile şunları aldım demen entresan geldi ne oldu enflasyon sıfıramı indi..Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... 

• Dostlar selamlar, konuyu terk etmedim merak etmeyin, akşam daha önce çektiğim resimlerle biraz yaşadıklarımı güncelleyeceğim konuyu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Sadece bir buzdolabı aldım 230 litrelik, 0 ama az daha bekleseymişim 260 270 litrelikte alabiliyordum aynı paraya. Burda hayat pahalı, dünyanın en pahalı 1 fincan kahvesi 6 dolar dohada.. çünkü herşey ithal üretim yok ülkede. Ama dolar kuru sabit olduğu için gelecek ay zamlanacak derdi yok o güzel işte. Kendine bir hedef koydugun da ne zaman ulaşabileceğini kestiyorsun.. gıda pahalı mesela, özellikle bilgisayar parçalarında pahalılık sezdim. O yüzden burdaykende Amerika'dan alibabadan ürün getirtmeyi düşünüyorum.. çünkü ciddi kar koyuyorlar mağazalar.

• quote:

Sadece bir buzdolabı aldım 230 litrelik, 0 ama az daha bekleseymişim 260 270 litrelikte alabiliyordum aynı paraya. Burda hayat pahalı, dünyanın en pahalı 1 fincan kahvesi 6 dolar dohada.. çünkü herşey ithal üretim yok ülkede. Ama dolar kuru sabit olduğu için gelecek ay zamlanacak derdi yok o güzel işte. Kendine bir hedef koydugun da ne zaman ulaşabileceğini kestiyorsun.. gıda pahalı mesela, özellikle bilgisayar parçalarında pahalılık sezdim. O yüzden burdaykende Amerika'dan alibabadan ürün getirtmeyi düşünüyorum.. çünkü ciddi kar koyuyorlar mağazalar.

Kız tavlamak kolaymı b

• Filipinlileri düşürmek kolay oda dil biliyorsan.. bazıları hazır kıta yani

• quote:

Kız tavlamak kolaymı b

• quote:

Filipinlileri düşürmek kolay oda dil biliyorsan.. bazıları hazır kıta yani

nasıl yani hocam yoldan bi kızı çevirip yada avmden hello desek düşüyormu ?

• Evet dostlar, 24 nisandan bu yana ülkedeyim. Çok bir yer gezmedim çünkü havanın çok sıcak bunaltıcı dönemine denk geldim. Bu ülke sonbahar ve kış aylarında gezilir bana sorarsanız. Yurtdışına çıktım diye karış karış ülkeyi geziyorum sanmayın yani. Bir kaç AVMye gittim o kadar.
    Gündüz iş akşam ev, bunun sebebi biraz yatırımcı olduğum için bu işin tadını sonraya bırakmayı hedefliyorum.

Ülkede yaşam pahalı, lakin alım gücü var. Aylık 10 bin riyal alan insan eğer kirayı şirkete kitliyorsa çok iyi geçinir. Kiralar ciddi pahalı burada. Bir göz dandik odan en ölüsü 1500 riyal.

Yurtdışına çıkıyorum diye kendimi yüksek beklentilere hazırlamıştım ama karşılaştığım manzara beni hayal kırıklığına uğrattı. Yani davet edildim evet ama işim çizim olmasına ragmen çizim işlerinin angaryasını bana kitlediler

(Tuvalet banyo mutfak çizim render işleri) Geri dönmeyi düşündüm ama sonra burası benim için fırsat olarak değerlendirip burayı basamak olarak kullanıp, daha iyi yerlere ulaşmaya çalışıcam imkan olursa.

Genelde hafta tatilimi (cuma) markete gitmek için değerlendiriyorum. Oda uberle tabiki öyle 2 adım yüreyeyim demeye Toto ister. Sucuk oluyorsun çıkar çıkmaz... 40 derece 47 derecelik havalardan bahsediyorum. Marketler yerine göre pahalı, bazı lüks marketler var adım atılmaz.

Burada sürekli hipermarket kültürü var.. süper marketler bakkal muamelesi görüyor. Onlarda bildiğin 2 katlı market yukarısı züccaciye bildiğin.. hiper marketlere girin evi dayayıp döşeyip çıkarsınız o derece yok yok.. elektronikten tutunda banyo fayansına kadar var.

Ülke aktivite dolu. Su sporları, beachler , çöl turları, bisiklet sporları. Lüsk araba toplantıları. Camaro Mustang gibi araba sahipleri ayrı ayrı toplantılar yapıyorlar...

Ha bu arada karşıma sürekli ilanlar çıkıyor Facebook'ta. Araba reklamları, örnek Peugeot 2008 suv 68 bin riyal 0 peşinat al götür. O kadar kolay burada arabaya ulaşmak.

Araba demişken gece gezerken terkedilmiş corvette görmüştüm onuda paylaşayım sizle...

Bazı insanlar arabaların borclarımdan dolayı terk ediyorlar
    Veya çölde cezaya maruz kalıyor bu arabalar trafik cezasından dolayı 3 ay yatırıyorlar çölde... Kimsenin umurunda değil..

Bu arada katar bize dost felan bunlar hikaye inanmayın sakın.. Araplar da müthiş ego ve bencilllik var
    Dünya kendilerinin sanıyor.

Size bazı bayram gezilerinden fotolar atıyorum. Saygılar.
    Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 26 Temmuz 2021; 23:15:28 >

• Petrol kralının kızını ayarlayabilirsek gelirim😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt

Her mesajında fransızca biliyorum yabancı dil bilmek çok güzel falan deyip duruyor gıcık oldum

• Sabır gerektirir hocam biryerlere gelmek birşeyler başarmak. Sabret sonun selamettir

• djpontul kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi... Bunun farkındayım. Hergün odada oturmanın acısını ileride anlatacağım sohbetlerime dahil edicem.... Başarmanın gururuyla...

• Hocam yenge çok sorun çıkarttı mı tek gitmene?

• Gönlü el vermese de birşey diyemedi. Sonuçta hayatta kalmak ve iyi bir gelecek için ayrı kalmamız gerektiğinin farkında... Yanlız gurbette evlat özlemi çok oluyor.

• Hadi yaa Allah bağışlasın bende de var 1.5 yaşında şükrediyorum yanındayım diye

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.