Evin resmini at, buradaki evlerden farki neymis gorelim. Aldigin buzdolabinin resmini at, sehir merkezine git fotograf cek onu at. Yoksa gidip turistik yerleri atmana gerek yok, onlari herkes buluyor zaten, biz normal yasam goruntuleri istiyoruz. Facebook'a atacagin fotodan bize ne? |
Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (13. sayfa)
-
-
Karşındaki er mi la emir verip azarlıyorsun ? Adam senim gibilerden kurtulmak için gitmiş zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Battlefield MaşukuKarşındaki er mi la emir verip azarlıyorsun ? Adam senim gibilerden kurtulmak için gitmiş zaten
Kac sayfa olmus konu, gideli ay gecmis, bir tane foto atmamis hocam. Ne diye acmis o zaman konuyu, tursusunu kurmak icin mi?
-
Atacaktır elbet, biraz sabırlı olmak gerke
-
3 gün önce aşırı pahalı diyip maaşım 3 kuruşu ile şunları aldım demen entresan geldi ne oldu enflasyon sıfıramı indi..
-
Dostlar selamlar, konuyu terk etmedim merak etmeyin, akşam daha önce çektiğim resimlerle biraz yaşadıklarımı güncelleyeceğim konuyu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece bir buzdolabı aldım 230 litrelik, 0 ama az daha bekleseymişim 260 270 litrelikte alabiliyordum aynı paraya. Burda hayat pahalı, dünyanın en pahalı 1 fincan kahvesi 6 dolar dohada.. çünkü herşey ithal üretim yok ülkede. Ama dolar kuru sabit olduğu için gelecek ay zamlanacak derdi yok o güzel işte. Kendine bir hedef koydugun da ne zaman ulaşabileceğini kestiyorsun.. gıda pahalı mesela, özellikle bilgisayar parçalarında pahalılık sezdim. O yüzden burdaykende Amerika'dan alibabadan ürün getirtmeyi düşünüyorum.. çünkü ciddi kar koyuyorlar mağazalar.
quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Sadece bir buzdolabı aldım 230 litrelik, 0 ama az daha bekleseymişim 260 270 litrelikte alabiliyordum aynı paraya. Burda hayat pahalı, dünyanın en pahalı 1 fincan kahvesi 6 dolar dohada.. çünkü herşey ithal üretim yok ülkede. Ama dolar kuru sabit olduğu için gelecek ay zamlanacak derdi yok o güzel işte. Kendine bir hedef koydugun da ne zaman ulaşabileceğini kestiyorsun.. gıda pahalı mesela, özellikle bilgisayar parçalarında pahalılık sezdim. O yüzden burdaykende Amerika'dan alibabadan ürün getirtmeyi düşünüyorum.. çünkü ciddi kar koyuyorlar mağazalar.Kız tavlamak kolaymı b
Filipinlileri düşürmek kolay oda dil biliyorsan.. bazıları hazır kıta yani
quote:
Sadece bir buzdolabı aldım 230 litrelik, 0 ama az daha bekleseymişim 260 270 litrelikte alabiliyordum aynı paraya. Burda hayat pahalı, dünyanın en pahalı 1 fincan kahvesi 6 dolar dohada.. çünkü herşey ithal üretim yok ülkede. Ama dolar kuru sabit olduğu için gelecek ay zamlanacak derdi yok o güzel işte. Kendine bir hedef koydugun da ne zaman ulaşabileceğini kestiyorsun.. gıda pahalı mesela, özellikle bilgisayar parçalarında pahalılık sezdim. O yüzden burdaykende Amerika'dan alibabadan ürün getirtmeyi düşünüyorum.. çünkü ciddi kar koyuyorlar mağazalar.Kız tavlamak kolaymı b
quote:
Filipinlileri düşürmek kolay oda dil biliyorsan.. bazıları hazır kıta yaninasıl yani hocam yoldan bi kızı çevirip yada avmden hello desek düşüyormu ?
-
-
Petrol kralının kızını ayarlayabilirsek gelirim😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her mesajında fransızca biliyorum yabancı dil bilmek çok güzel falan deyip duruyor gıcık oldum
Sabır gerektirir hocam biryerlere gelmek birşeyler başarmak. Sabret sonun selamettir
-
Öyle tabi... Bunun farkındayım. Hergün odada oturmanın acısını ileride anlatacağım sohbetlerime dahil edicem.... Başarmanın gururuyla...
Hocam yenge çok sorun çıkarttı mı tek gitmene?
Gönlü el vermese de birşey diyemedi. Sonuçta hayatta kalmak ve iyi bir gelecek için ayrı kalmamız gerektiğinin farkında... Yanlız gurbette evlat özlemi çok oluyor.
Hadi yaa Allah bağışlasın bende de var 1.5 yaşında şükrediyorum yanındayım diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X