Şimdi Ara

Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
19.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nereye gitseler etkisiz hale getirilecek kuşkumuz yok. 

• Yolunuz açık olsun. Umarım aradığınızı bulursunuz. Darısı bizim gibi gençlerin başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

nereye gitseler etkisiz hale getirilecek kuşkumuz yok. 

bak Turkce nasil duzeldi hemen.

• kambochian K kullanıcısına yanıt

nikinide uygula. 

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

nikinide uygula. 

Neyi uygulayayim birader, sacma sapan konusma. Turkce yazmaya calismissin olmamis. Az gelistir kendini ufacik beyninle laf sokmaya calisacagina.

• kambochian K kullanıcısına yanıt

bana türkçeden dem vuruyon lakin nikin bile ecnebi.

• Aga bizim insanimiz niye yurtdisinda yasayan veya yasayacak olan Turklerden nefret ediyor?

Bana da zaman zaman neler diyorlar abi psikopatmisiniz adama bi hayirli olsun desenize!

• Yalan olduguna o kadar eminimki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarimizin neden %60 i katar ve Arabistan i ayni sanıyor

Yolun açık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darısı benim başıma

• Hayırlı olsun

• Yolun açık olsun.
    Bir gün ben de terkedebilirim umarım.
  • Gardasim vatan birakilir mi devletimiz yani reyisimiz birakilir mi. Din birakilir mi islam dini Türklere aittir bunlardan vazgecilir mi gardasim hayinlik yapmayin

• Bence yanlış karar. Genç nesil olarak bu ülkenin kurtuluşu sizlerin elinde, vatanında kalıp zorluklarla savaşalzmdjelsöxnslsşsö

Şaka şaka

Bu açıkhava tımarhanesinden kaçmakla en doğrusunu yapıyorsun kardeşim... Mümkünse bir daha dönme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kancello -- 6 Nisan 2021; 17:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancello

Bence yanlış karar. Genç nesil olarak bu ülkenin kurtuluşu sizlerin elinde, vatanında kalıp zorluklarla savaşalzmdjelsöxnslsşsö

Şaka şaka

Bu açıkhava tımarhanesinden kaçmakla en doğrusunu yapıyorsun kardeşim... Mümkünse bir daha dönme..
    Nedense son yıllarda açık hava tımarhanesi benzetmesini doğru bulur oldum, çok acı değil mi? Genetik karışım çok pis bir noktaya varmış durumda...

İşte bu yüzden hala akıl sağlığını koruyabilenler varsa direnebildikleri kadar direnmeliler bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 6 Nisan 2021; 21:32:49 >
  • güle güle git en doğru kararı vermişin emin olabilirsin.!

• Yeni Türkiyenin mimarının ülkesi birakılirmi çok şey kaybediyon

• Bı arkdasim usta başı olarak karara gitti 4000$ aylık aldı 2 ay çalıştı çapraz bağları koptuğu için geri döndü amele 2700 dolar alıyormuş elektronik yemek ucuzmuş orda kazandığımızin yarısi bile harcayamiyorduk diyor tabii evde kalma şirkettenmis memnundu bayağı hatta ameliyat olduktan sonra tekrar gidecek oda ne dil biliyo ne bişe
    Adam 0₺ gitti 50.000₺ ile geri döndü seni hayal bile edemiyorum bide sen vasiflisin
    500$ kalacak yere 500$ yiyecek içecek masrafa gitse 4000$ dolarsan 3000$ kalır her ay evine 2000$ yollasan 1000$ dolarla istediğini alırsın geri döndüğünde malın mülkün olur

Katar fırsatlar ülkesi valla degerlendirebilene

Saçma sapan vergilerinde yok ülkenin bir televizyon actinmi ay sonu 100 lira ekmeğe 3 lira nete 100lira odemiyon yağa 70 lira vermiyon velevki $ cinsinden maaş almadan bile hayli hayli birikim yaparsın bizim gibi hem değersiz hemde çabuk biten para birimine sahip degiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 6 Nisan 2021; 19:50:50 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.