< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (9. sayfa)
-
-
💣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
💣
👏
Hocam yolun açık olsun. Artık 2022 Dünya Kupası'nı izlemeye gidersin.
Hayırlı uğurlu olsun. Eşinizi 1 yaşında bebişle bırakıp gitmek epey zor bir karar olmuştur muhtemelen. Bebişin büyümesini kaçırmamaya çalışın. Yani 1-2 sene sonra ya onları da alın, ya da dönün derim. Tamam para önemli ama bebişin sizsiz büyümesi de kötü. Yani 2 yaş 3 yaşlarda da baba ihtiyacı duyuyorlar. Zaten yaptığınız işler son derece kaliteli. Sizin 2000$ ları freelance internet üzerinden dahi kazanabilmeniz gerekir yurt dışına satışlar yaparak. Ama bir yerde dil yok yazmışsınız sanırım. İyi bir ingilizce ile, bu modelleme tasarım bilgisiyle para buradan da kazanılır yani.
-
Hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur. Bende aynı durumdayım yıllardır çalış çalış bir halt alamadık bu gidişle de alamayacağız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serothesnakeQatar is one of the most connected countries in the Arab region, but Internet use is heavily censored. ... Political filtering is limited, but journalists practice self-censorship and avoid reporting on sensitive issues. The filtering in Qatar is relatively transparent (a block page is served).
Umarım İngilizce biliyorsundur kardeş.
Bunların hepsi burası için de geçerli.
-
Katar çok mu güzel ülke şaka gibi ya git biz de rahat edelim. Zor zamanda kaçanın kıymeti yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle tavsiyelerin çok çok teşekkür ederim son yazılarını biliyordum ama GSS borcunu şimdi senden ögrendim yoksa gidip adres taşımayı yapmayı düşünmüyordum... İlk işim gider gitmez randevu talep etmek olacak. Diğer açıklamaların ise tekrardan teşekkürler 4 aylık süre zarfında araştırmalarım doğruluğunu göstermiş oldu senin söylediklerin... Yanımda dolar getiricem insanların TL bozdurduklarında baya parayı lip etmişler. Dolar en sağlıklısı dediginiz gibi. Bakalım 7 günlük karantinayı nerede geçiricegim acaba
Oda yaklaşıyor evet. inanır mısın hiç futbol merakım yok. 😂
Hocam çizimler güzelde şartlar çok zor.. ben onu burada kazanmayı bir türlü ulaşamadım yoksa ayrı kalmayı bende istemezdim ama hayırlısı böyleymiş. Bakalım zaman herşeyi açıklayacak...
Türkiye oldugumuz sürece aynı durumdayız...
Sohbet tarzı çeviri programları var o kadar mantıklı çeviriyor ki bunu Google çeviri bile yapabiliyor
NE güzel katara git kanal istanbula patron olarak geri dön
-
Bir de boyleleri var. Ben gittim 2 yil geldim mesela rahat ettin mi ben yokken?
Bir de zor zamanda kacan diyor konuyu acan arkadas hayatimda ulkede gormedigim isleri yapacagim diyor. Siz gitmiyorsunuz ve gitmek istemiyorsunuz diye kariyer firsatini tepsin mi arkadas?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben elektronik muhendisiyim (yuksek lisans da yaptim).
20+ yil kadar global IT sirketlerinde yurticinde ve yurtdisinda projeler yaptim. En son donemde yonetici idim. Terfi olarak gitmistim Katar'a. Simdi bir ege kasabasinda takiliyorum.
"And they lived happily thereafter..." asamasindayim hayatin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X