Şimdi Ara

ulrAslan'dan Salvolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değerli Galatasaraylılar, 2,5 yıl önce 30 Milyonluk Galatasaray Camiasının yönetimine; oy kullanabilecek 7.908 "Genel Kurul" üyesinin 3.842'sinin teşrif ettiği(!) seçimde 2.800 oyla seçilen mevcut yönetim, görev süresinin son düzlüğünde erken seçime gitme kararı aldı.

Medyaya yansıyan Dursun Özbek'in listesi; adı "YENİ" ama içeriği kokuşmuş, köhnemiş ve hükmünü yitirmiş ABİCİ - DEVRECİ - LİSECİ ZİHNİYET'in dar dünyasını gösteren özü "ESKİ" bir liste.

2,5 yıl içinde SPORTİF, İDARİ, MALİ ve İTİBARİ anlamda yaşanmadık kriz bırakmayan yönetimin devamı niteliğinde bir hazırlık içinde görünen Özbek’in, hatalarından ders almak yerine hatalarıyla LİSEDEN DEVRELERİNE ve ABİLERİNE sığınmaya çalıştığını izlemekteyiz...

Tek amacı seçim kazanmak olan LİSELİ Başkan Adaylarına hizmet veren, yönetim kurulu listelerini ABİCİ - DEVRECİ - LİSECİ diye şekillendiren ve SEÇİM KAZANMA GARANTİSİ veren kongre mühendisleri Ahmet Ocaklı ve Serdar Eder'i her seçim dönemi olduğu gibi yakından izliyoruz.

"Vasıfsız" ama "LİSECİ" Yönetim Listelerini dizayn eden bu iki isimi herkes tanımalıdır.

Özhan Canaydın'dan bu yana süre gelen tüm LİSELİ Başkan adaylarının listesini oluşturan ve seçim kazandıran Ahmet Ocaklı ve Serdar Eder, LİSECİ KAFATASÇI ZİHNİYET'İN vücut bulmuş halidir. "Seçim Kazandırma Garantisi" karşılığında KİRLİ ÇIKAR İLİŞKİLERİNİN Fotoğrafıdır.

Bu esnada ise Dünya Kulübü seviyelerine çıkan Galatasaray'ımızı, LİSE'NİN DUVARLARI İÇİNE hapsetmek için dar bir çerçevede tutulan Genel Kurul'dan bu yönetime karşı güçlü - iddialı bir aday dahi çıkmadığını görüyoruz.

Seçim yokken bulduğu her mikrofona röportaj verip prim yapan, seçim gelince mutlaka "BİR YERLERİ AĞRIYAN" Adnan Öztürk NEREDE?

8 aylık Başkanlığına bile sığdırdığı komik açıklamalarına rağmen "AĞABEYİMİZ" dediğiniz Yarsuvat NEREDE?

Henüz birkaç ay önce imzalar toplayıp, bildiriler yayınlayıp seçim istediklerini söyleyen "sözde muhalifler" NEREDE?

Ne oldu sizin o tribüne oynayan süslü cümleleriniz? Ne oldu sizin muhteşem projeleriniz? Kendi reklamınızı yaptınız, iş koltuğa talip olmaya gelince evlerinizdeki perdelerin arkasına mı saklandınız?

Üyesi bulunduğunuz Genel Kurul yapısına gık çıkarmayıp, ABİLERİNİZ - DEVRELERİNİZ size kimi işaret ederlerse ona oy verip, iki seçim arası reklamınızı yapmak Galatasaray için çaba sarfetmekten daha kolay geldi değil mi?

Bu korkak ama fırsatçı tavrınız bizi hiç ama hiç şaşırtmadı! Senelerdir LİSECİ KAFATASÇI STATÜKO ile kavgamız, mücadelemiz ve uyuşmazlığımız tam da bu sebepledir!

Bizler "DEFALARCA İSTİFA AÇIKLAMALARI" yaparken, sizler bu yönetime ALKIŞLARLA hiçbir yönetime verilmeyen "YETKİLER" verdiniz!

Bizler her skandalda HESAP VERİN derken, sizler güle oynaya oy verip bu yönetimi İBRA ettiniz!

Ve sizler Ocak sonunda yapılacak seçimle de 30 Milyonluk Camia'nın kaderini elinde tutmanın egosunu yaşayarak STATÜKOnuzu sağlama almak için ABİLERİNİZDEN işaret bekleyeceksiniz!

İki röportajla ve sosyal medyada PR çalışmaları ile yön verebileceğinizi sandığınız taraftarlara gerçek yüzünüzü her seferinde anlatacağız!

ultrAslan olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Galatasaray'ın önündeki en büyük engel olan Galatasaray Yönetimlerini dizayn eden ve buna alet olan Genel Kurul'un karşısında olacağız!

Sadece birilerinin işaretiyle seçtiğiniz YÖNETİMLERE değil, bizzat size onları işaret eden STATÜKONUN sahiplerine de GALATASARAY'I bırakmayacağız!

Son olarak şunu herkes çok iyi bilmelidir ki;

GÖREV SÜRENİZ 3 YIL DEĞİL, MAYISA KADAR...
    Ve Mayıslar Bizimdir!

ultrAslan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vaaayyy

.... Sert

• Dursun Özbek'e darbe yapmışlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzenin en büyük parçası şimdi düzene laf ediyor. enteresan.
  • Yeni başkan adayı daha fazla mama teklif etmiştir, ondan bu dönüş.

• Bunlar galatasaray düşmanı bence, işler çok kötüyken istifa seslerini bastırırlar. Şuan gayet iyi durumdayız. Farih terim var, ligde 2.yiz. Konuşmaya başladılar. Dursun Özbek'i ben de sevmem bu sefer sucuk dağıtmaıd sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Yılın son şakasını yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ultrAslan'DAN BİLDİRİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray halkın falan değil liselilerin

• Seneleeerdir söyleyip durduğum şu ayrıntıyı biri farketmişte, zahmet edip açıklamaya ekletmişler..

" Seçim yokken bulduğu her mikrofona röportaj verip prim yapan, seçim gelince mutlaka "BİR YERLERİ AĞRIYAN" Adnan Öztürk NEREDE? "

Adnan Öztürk kolpa ötesi birisidir, adamlığıni başkaları sorgulasın zira ben bişey yazmak istemiyorum..

Ayrıca hiç haz etmiyorum bu Ua'dan.. Çıkarcı şeyler sizi..

• Ya ,batacak batacak diyorlar da bir türlü batmadi su takim. Ne zaman ki iflas eder ondan sonra bu takim rahata kavusur .ondan sonra surekli Başarı gelir.

Yönetim içine yine fatih terim'e zıt adamları almışlar. Sezon sonunda bir birlerini yemeye başlarlar.

Galatasaray'in marka değeri 5 milyar civarı imiş. İlla ki bu takimi alacak birileri çıkar. Ne olursa olsun şuan ki sistem ile bir halt olmaz. Rezillik sadece.

Hele bir de terim şampiyon olamasin görün siz şenliği.

• ultrAslan'ın son yıllardaki duruşu ve sessizliğini bir yana bırakırsak, bu açıklamalarında son derece haklılar ve zamanlama olarakta gayet yerinde bir açıklama.

Bu yapılmaya çalışılan seçim, hem tüzüğe aykırı bir seçim (3 yıllık görev süresini 3.5 yıl olarak belirlemek) hem de baskın bir seçimdir.

Ben bu duruma ne divan kurulunun, ne de taraftarın onay vereceğini zaten hiç sanmıyorum. ultrAslan'ın dediği gibi bu seçimin görev süresi mayıs ayına kadardır. Aksi bir durumda, Dursun Özbek tüzüğü değiştirip seçim süresini 3.5 yıla çıkarsa bile, Eylül ayını göremeyecektir.
  • Başkan bizi görsün diyorlar :) ben taraftar gruplarının bu tarz mevzularda yer almasını doğru bulmuyorum, bugün Galatasaray iyi olması adına konuşur yarın menfaat İçin karşısında durur. O sebeple taraftarlık yapsın, canı yanınca Galatasaray taraftarı tepkisini zaten veriyor

• 2.5 yıldır nerdeydiniz? Gerisini okumadım değmez.

• Yıl olmuş 2018, hala bu kuklaları kaale alan var mı?
  • Sucuk ekmek yerine pastırma ekmek önerilmiştir.

• Kim takar yalova kaymakamını.
  • Mamalarini alamiyorlar galiba

Galatasaray taraftarindir, bir grubun degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

ultrAslan'ın son yıllardaki duruşu ve sessizliğini bir yana bırakırsak, bu açıklamalarında son derece haklılar ve zamanlama olarakta gayet yerinde bir açıklama.

Bu yapılmaya çalışılan seçim, hem tüzüğe aykırı bir seçim (3 yıllık görev süresini 3.5 yıl olarak belirlemek) hem de baskın bir seçimdir.

Ben bu duruma ne divan kurulunun, ne de taraftarın onay vereceğini zaten hiç sanmıyorum. ultrAslan'ın dediği gibi bu seçimin görev süresi mayıs ayına kadardır. Aksi bir durumda, Dursun Özbek tüzüğü değiştirip seçim süresini 3.5 yıla çıkarsa bile, Eylül ayını göremeyecektir.

Baskın seçim bile değil bu. Bildiğin yangından mal kaçırmak. Hatta seçimi ortadan kaldırmak bile denebilir. Normal şartlarda Dursun Özbek'i şu hareketinden dolayı bırak başkanlıktan, kulüpten ihraç etmeleri lazım.

• Adamlar eleştirmeyince sucuk ekmekçi deniyor. Eleştirince mamalarını alamadılar deniyor. Azıcık tutarlı olun. Madem beğenmiyorsunuz gidin bir alternatif taraftar grubu kurun ve çıkın açıklamaları siz yayınlayın. Yoksa hiç gölge etmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.