Valla Harikasınız çok güzelmiş Kargo ne tutuyor acaba Benimde aklıma yattı
izmir 15 ila 18 tl arası birşey ttar
ben bi ara teknosada hazır ayaklı satıldığını görmüüştüm 1 ay önce istanbul pendik noamari,nde teki teknosada ayak kızmı parlak ayne gibi idi süper idi cam çekilde sordum ses sistemi ile beraber veriliyo idi dedi ayrı satılmıyormuş logitech temin etmiş fiyata gelince 800 ytl idi ayakalrla beraber 650 ytl ses sistemi ayakalrda 150 ytl geliyo idi ama on numara idi karizma orjınal ordaki satıcıya sordum bunu nasıl bulurum diye bize logitech böyle gönderdi logitech arayıp sorun dedi
bu arada explat kardeş
ayaklar hakında fiyat pm si atarmısn baan ben istanbulda oturuyorum şayet istanbula isen yerin elden alabilirim kargo vss uğraşmadan
4 adet değilmi ayak sayısı center için ayak ta varmı ???? bilgi ve görüşlerini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: fast_loader
selam. Hayırlı satışlar arkadaşım sadece arka uydular için 2 adet almak istiyorum bu şekilde satışınız varmı ?
Kargo da ulaştı arkadaş saolsun çok hızlı :) Hemen kurdum ekte de gelen materyal ve kurulmuş halini fotoğraflıyorum. S1 model benim aldığım. Herkese tavsiye ederim.
Z5500 e ayak arayanlar hiç düşünmeden alabilir.
benim bu ayaklar hoşuma gitti bunalrın uuznlukları kaç cm acaba
merhabalar iyi günler logitech z5500 için 4 tane ayak almak istiyorum acaba fiyatı ne kadardı? ben ankarada yaşıyorum kargo parasıyla toplam ne kadara denk gelir? bana bu konuda yardımcı olursanız eğer sevinirim sevgi ve saygılarımla :) centır içinde varsa 5 tanede ayaklık ola bilir teşekkürler :)
merhaba dostum; 2 adet ayak almak istiyorum. istanbul'dasın sanırım adres belirtirsen ve elinde varsa bu haftasonu uğrayıp alabilirim.