elimde ayak mevcut ama hangi üründen istiyorsun? birde hafta sonu imkansız hafta içi olabilirse daha uygun yerim anadolu yakasında imes sanayi sitesinde
Bir arkadaşım 1 çift alacak , bugün yarın haberleşelim
takip
arkadaş artık satış yapmıyor sanırım. hiçbir mesaja cevap vermiyor?
Keşke fiyat 100 TL civarı olsa. Düşünmeden alırdım S1 ya da S4 modelini.
dostum şu s4 modeli için; hoparlörlerin direk karşıya bakması için çubuklarda eğim varmı.. ? yoksa biraz aşağaya mı bakıyor?
mesajım bulunsun
takip,5500 alınca lazım
quote:
Orijinalden alıntı: explat
satış varmı devam mı?
konu sahibi cevap verirse iyi olur...
bir de foruma özel bir indirim falan olsa fena olmazdı.....
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
quote:
Orijinalden alıntı: explat
satış varmı devam mı?
konu sahibi cevap verirse iyi olur...
bir de foruma özel bir indirim falan olsa fena olmazdı.....
satışım devam etmek de zaten şuanda 5 takımlık S1 kodlu ürünmde indirim mevcut S1 kodlu ilanımın altındaki sahibindn linkine tıklarsanız fiyatta indirim olduğunu göreceksiniz
Ersin kardeşim teşekkürler emeğine ellerine sağlık Allah hayırlı bol müşteriler nasip etsin. o nasıl bir kargodur valla helal olsun elimde bıcak paketleri zor açtım valla kan revan içinde kaldım ürünlere bişey gelmesin diye elinden geleni yapmıssın tekrar teşekkür ederim. Ürün elime 1 günde geçti onuda belirteyim.Bi kaç gün içinde resim çekip eklerim foruma.Z5500üm sayende gün yüzüne çıktı :D alacaklara tavsiyem başka z5500 ayaklarına bakmasınlar bunlar gayet şık ve kullanışlı. ++ referans.
quote:
Orijinalden alıntı: NeeHot
Ersin kardeşim teşekkürler emeğine ellerine sağlık Allah hayırlı bol müşteriler nasip etsin. o nasıl bir kargodur valla helal olsun elimde bıcak paketleri zor açtım valla kan revan içinde kaldım ürünlere bişey gelmesin diye elinden geleni yapmıssın tekrar teşekkür ederim. Ürün elime 1 günde geçti onuda belirteyim.Bi kaç gün içinde resim çekip eklerim foruma.Z5500üm sayende gün yüzüne çıktı :D alacaklara tavsiyem başka z5500 ayaklarına bakmasınlar bunlar gayet şık ve kullanışlı. ++ referans.
S1 kodlu kampanyalı z5500 ayaklık üründen 1 adet (4 ayaklı paket) sipariş edildi. şimdiden teşekkürler.
ürün elime ulaştığında tekrar yorum yaparım.
Ürün elime geçti , tekrar teşekkür ediyorum , düşünen herkese tavsiye ederim , bir kaç tane gece cep telefonuyla çektiğim resim ekliyorum. idare edin artık. Bu tarz ürünlerinizin devamını diliyorum , bu işten vazgeçmeyin , ürünler gerçekten kaliteli arkadaşlar.