Şimdi Ara

Ultimate DVDsi ile Home Premium yüklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Windows Vista Ultimate DVD si var. Yani ambalajı, dış kısmında Ultimate yazıyor. Bir de Home Premium aktivasyon numarası var elimde. Bu Ultimate DVD sini kullanarak format atsam, sonra da aktivasyon kodu olarak Home Premiumunkini yazsam olur mu? yani ultimate dvdsi ile home premium yüklenir mi?

vistanın tüm dvdleri aynı, girdiğin koda göre uygun versiyonu yüklüyor diye bişey duymuştum doğru mu?

• Evet yükleyebilirsin. Ultimate sürümü tüm diğer sürümleri içerir (Starter,Home Basic,Home Premium...) Yüklerken hangisini yüklemek istediğini sorar sana,ordan home premium u seçerek elindeki aktivasyon numarası ile yükleyebilirsin
    (Bende de Ultimate DVD si var ve ondan Home Premium yükledim)
  • saol zebedy.

peki bişey daha sorayım. bendeki ultimate dvd si ingilizce, ama benim elimdeki aktivasyon numarası türkçe bir vistanın. heralde olmaz türkçe bi dvd bulmam gerek dimi?
  • bende home premium dvd si yok pc ile beraber geldi lisanlı
    korsan home premium alıp bu elimdeki kodu kullansam bi sorun yaşarmıyım
  • bir sorunum daha var
    ben pc de, home premium lisans kodunu nerden ve nasıl bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 18 Nisan 2008; 18:17:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozkir

bende home premium dvd si yok pc ile beraber geldi lisanlı
    korsan home premium alıp bu elimdeki kodu kullansam bi sorun yaşarmıyım

korsan home premium alıp hiç bir sorun yaşamassın diğer sorun ise laptopsa ters çevirip altında göreceksin masaüstü ise kapağın yan tarafında etiketimsi birşey üstünde de serial ve hangi versiyona ait olduğu yazar(home premium,home basic vs.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.