İşlemci : AMD Phenom 8450 3x 64 Anakart : Asus M3A-78-CM Ekran Kartı: Atı Radeon Hd 4850 512 Mb 256 Bit Ram : Kingston 2+2=4 Gb 667 Mhz Hd : Samsung Hd 120 IJ
Mavi ekran hatasını sık sık almaya başladım bu aralar özelikle Anakartın biosunu günçelledikten sonra Pc de kitlenmeler başladı donup kalıyor. oyun - program winrar lı dosya kurulumların çoğunda crc hatası yada eksik dosya uyarısı almaya basladım. Ben biosu yeni günçellediğimden ondan şüpeleniyorum bi yandan da kablodan kaynakladığını tahmin ediyorum HD kablosunu değişik soketlere taktım fakat bi çözüm alamadım HD tune programı ile scan eror yaptım Hasar görmüş bir bölüm bulunmadı temiz diyor sadece bir uyarı var ultra DMA CRC Hatası öneri ve görüşlerinizi bekliyorum Herkeze iyi forumlar.
Arkadaşlarkabloyuda değiştirdim aynı hata devam ediyor kimsenin teknik bir bilgisi yokmu simdi xp format atıyorum diki yavaş biçimlendirme seçeneği ile attıktan hemen sonra hiç bir program kurmadan HD tune programıyla bir tarama daha yapıcam.
Şuan sorun düzeldi gibi
Mavi ekran sorunum devam ediyor Yardım Lütfen.
Neden kimse birşey yazmıyor bilgisi olan yokmu
hd tune aynı hatayı bende de veriyor. bu c7 kodlu hata genelde hdd kablosuyla ilgili oluyor diye biliyorum. resimlerde görünen o ki hatayı gidermişsin. nasıl yaptığını merak ettim. mavi ekran hatası bununla ilgili değildir.muhtemelen çakışan sürücülerin var. benimde win7 64 bit işletim sistemim ekran kartı sürücüsünü yüklediğim zaman mavi ekran veriyodu. bütün güncelleştirmeleri yaptım şimdi sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme