Şimdi Ara

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
20
Favori
65.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeytinburnu anlık atıyorum arkadaşlar[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. 

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir.
  • Ankara'ya yağsa tonla kar aaah aah
  • Her sene bu zamanlarda gelip bu konuya girip keyif çıkarıyorum. Bu adama forum para falan mı ödüyor mükemmel ya :'D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası MGM nün siteden verdiği cumartesi akşam dokuzadan pazar öğleye kadar olan üç yıldızlı kar tahmini bence tutmadı. Yani Bağcılar Mahmutbey bölümü için en azından böyle olmadı. Dün 4-5 gibi yerleri bembeyaz yapan kar ilginç şekilde geceye doğru neredeyse yağmura dönüşüp yalan oldu. Pazar sabah yine ince bir kar örtüsü ama mesela çimenlik toprak bölümlerde var. Şuan da rüzgarla beraber savrulup yağan kar var ama ince ve ıslak. Söyle dolu dolu doldurarak yağmadı.

• [Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt

Sakarya

• Hata bizde zaten, doğanın içinden geçtik, hala kar yağsın diye bekliyoruz.
  • ne yazık ki beklediğim yağış olmadı dün başlayan kar devam etmedi:( moralim sıfır sıfır sıfır :(

• istanbul da beklenen istenen kar yok, yükseklerde var sadece sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Ben bunun ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
    Walk Ride Flyyoutube
    ⁴ᴷ⁶⁰ New York City's Major Snowstorm in 5 Years (December 16, 2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=YoasJLe8L9g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefe -- 17 Ocak 2021; 13:27:42 >

• Anadolu Yakasi icin iyi sayilabilecek bir sistemdi anladigim kadariyla. 20-30cme varan yerler oldugu soyleniyor. Biz bekledigimizi alamadik malesef. Nallart reise de kizamiyorum bu isle profesyonel veya amator olarak ugrasanlarin cok buyuk bir kismi cuma aksamina kadar son yillarin en iyi sistemi olabilecegini soyluyordu. Okuyup anladigim kadariyla sistem dogulu gelmeye baslamisti zaten son guncellemelerle birlikte. Dun yagisin yogun beklendigi saatlerde de sicakligin yeteri kadar dusmedigi, bu yuzden karla karisik yagmur olarak aldigimizi soyluyorlar. Bugun -leri gordu bircok ilce ama kutleler de Avrupadan cikti bu sefer. Nallart hocam daha iyi aciklar tabi ben takip etmeye calistigimda bunlari gordum.

Godzillaya kavusan tum arkadaslara iyi eglenceler dilerim, insallah bizlere de nasip olur ilerleyen sistemlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 17 Ocak 2021; 13:17:54 >
  • İstanbul Ataşehir'de yağış güzel dün yatarken de yağıyordu şimdi de yağıyor serçe parmağı kadar kalınlık oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Kuytu yerlere daha da birikiyor oraya giren cocuk, batiyor battiginda da korkusundan eve kaciyor 😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 17 Ocak 2021; 15:24:31 >
  • istanbul’un en büyük sorunu nüfustur. zemin büyük oranda betonlaştı ve insanlar evde dursa bile dışardaki nüfus en az 3-5milyondur. bu yüzden yağsa bile örtü oluşmuyor. anadolu yakasında en az kar e5 altına düşer ama eskisen oralarda bile leğenle günlerce kaydığımızı hatırlarım.

bursa’nın en az yağan yeri bile bu durumda. tahminen 15-20cm civarı var. şuan yapmaya devam ediyor, yarın sabaha kadarda yağış var.

istanbul’un nüfusunun artışının önüne geçilezse kar artık sadece havada görülür.

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir.

• Nallart reisin dedigi o muazzam godzillayi göremedik. Haliyle kendisi de ortada yok şu an

• SAKARYADAN BİLDİRİYORUM GODZİLLA BURAYI FENA HALDE VURMUŞTUR ÇOK BÜYÜK KAYIP VERDİK HER TARAF PERT GECE SAATLERİNDE DEVAM EDEN GODZİLLA ÖĞLE SAATLERİNDE TAARUZUN ŞİDDETİNİ 2 KATINA ÇIKARTMIŞTIR TEMAS VAR YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

BATI CEPHESİ KOMUTANI HOPELESSS

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopelesss

SAKARYADAN BİLDİRİYORUM GODZİLLA BURAYI FENA HALDE VURMUŞTUR ÇOK BÜYÜK KAYIP VERDİK HER TARAF PERT GECE SAATLERİNDE DEVAM EDEN GODZİLLA ÖĞLE SAATLERİNDE TAARUZUN ŞİDDETİNİ 2 KATINA ÇIKARTMIŞTIR TEMAS VAR YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

BATI CEPHESİ KOMUTANI HOPELESSS

Semt neresi

• Bursa'da 24 saat aralıksız devam ediyor 30 cm'i geçti Godzilla. King Kong ile kahve içiyorlar şu an.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Bizde 2cm ya var ya yok.. [Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. 

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Gana vs Japonya [Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. 

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.