Şimdi Ara

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
20
Favori
65.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da gömüldük güzel yağdı 10 cm kadar hala da yavaş yavaş yağıyor yarına durur ama kolay kolay erimez muhtemelen sıcaklıklar düşmeye devam edicek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 17 Ocak 2021; 23:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godzilla geliyor!!

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir.

• nallart N kullanıcısına yanıt
    Desenize hocam 1 yıl daha tık yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekalfwons

Kar maşukları olarak doyamasak da bir sistemi daha geride bırakıyoruz artık. Bilimsel sebeplerini sen daha iyi bilirsin hocam ama bu saatten sonra çok da önemi yok. Allah'ın işine karışılmaz tabi ama bundan sonra İstanbula efsane diye nitelendirebileceğimiz bir yağış olur mu bilmiyorum, zor gözüküyor. Dua etmeye devam edeceğiz. Tahminlerinin tutup tutmamasının benim açımdan herhangi bir önemi yok. Eski günlerin hatrına bile konuya gelip sohbet etmek, gönderilen fotoğrafları görmek güzel oluyor. Eski olan her şeyin çok daha güzel olmasıyla her alanda karşılaşıyoruz malesef, yapılacak bir şey yok hayat devam ediyor. Forumda konuyu gördüğümde bile içimi bir mutluluk kaplıyor. Nallart hocamı, konularını ve en çok da godzillayı seviyoruz. Yeni konularda görüşmek üzere.  @nallart

SAĞOL KARDESIM BENİM. CANSIN. İNŞALLAH BU KIŞ BİTMEDEN SAĞLAM BİR SİSTEM YAKALARIZ. OLMAZSA SENEYE ARTIK. TAKİPTEYİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Kendine iyi bak maşuk. Umarım bu sene içerisinde ve gelecek senelerde de daha sağlam sistemler görürüz.

Alıntıları Göster
    INŞALLAH. TAKİPTEYİM. OLURSA KONU AÇACAĞIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruskkoff

Desenize hocam 1 yıl daha tık yok :)
    Daha 1.5-2 ay var hocam kışın bitmesine :)

• AvriL kullanıcısına yanıt
    Çin'de kar yok hocam. :(
  • 2022 kışında görüşürüz hocam, başka sezon artık[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. 

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

2022 kışında görüşürüz hocam, başka sezon artık 

BU KIŞ HENÜZ BİTMEDİ. İNŞALLAH YAKALAYACAĞIZ BİR ADET.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Çin'de kar yok hocam. :(

çin bu sene bizi bitirdi hocam :D çin uzak dursun bizden :D

• AvriL kullanıcısına yanıt
  • İstanbul’a kar tahmini yapmak her zaman en zorudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Evet kardeşlerim. bu gece yer yer kuvvetli dek ler olabilir. özellikle boğaz çevresi ve anadolu yakası. denk geldiği yere güzel örtü bırakacaktır.

ayrıca bu sistemde iyi etkilenen yerler oldu. anadolu yakasının iç kesimleri 20 30 cm ye kadar aldı. peki bu sistem bu haliyle içimize sindi mi? benim gram sinmedi. acaba 2 hafta önceki dua konusunda dualarımız yetersiz mi kaldı diye de düşünmüyor değilim. eski güçlü sistemleri aramıyor değilim. bu konuyu 2-3 hafta önceden açıp riske girdim. aslında farkım da bu biliyorsunuz. 3 4 gün önceden de açabilirim. hem ben sizleri uzun süre büyük beklentilerde tutmam hem de zamanımı heba etmem. yıllardır zevk almak için açıyorum. bunca uğraşın arasında zevk aldığım nadir aktivitelerden. ama bazen beklentiler her yerde aynı olmayabiliyor. bundan sonra son 3 4 gün kesinliğinden ve şiddetinden yüzde 99 olarak emin olmadığım bir sistem için konu açmamaya karar verdim. bu sistemde de her şey iyi ii aslına bakarsınız. ama ufak tefek ayrıntılar yüzünden en büyük efsanelerimizden birini kaçırdık.

BUNDAN SONRA DEDİĞİM GİBİ ŞİDDET VE KESİNLİĞİNDEN EMİN OLDUĞUM SİSTEMLER İÇİN KONU AÇACAĞIM. SONUÇTA BURADA ZEVK ALMAMIZI SAĞLAYAN ŞEY SİSTEMİMİZİN KUVVETİ SAYESİNDE YAŞADIĞIMIZ KOYU MUHABBETİMİZ. BU MUHABBET HEPSİNDEN GÜZEL. İNŞALLAH DAHA İYİ SİSTEMLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ. HEPİNİZİ SEVİYORUM.

Yemin ederim aynı şeyi tavsiye edecektim sana. Kesinlikle emin olmadan konu açma.

Biz seni 2015'te (meteoroloji bile farkında değilken) açtığın ve nokta atışı tutturduğun o efsane konu sayesinde sevdik.

Senden böyle konular bekliyoruz nallart reis [Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. 

• Fatihte hiç bir şey yağmadı. O kadar soğuk çektik ama boşa şu an bile bütüngece hava -1 -3 arasındaydı bir damla kar yada yağğmur yağmadı. Tamamen kuru soğuk yedik.

• Bu senede boş geçti kışı yaşayamiyoruz resmen.

• Kestane-bos diyenler sıkıntılı herhalde. Ümraniye deyim bayağı bayağı kar tuttu buralar. Keza birçok yer bu şekilde. Siz Nikaragua da mı yaşıyorsunuz?

• Nallart reis yıllardır tanıyoruz seviyoruz seni. Keşke bir ara kendinden bahsetsen. Yaş-meslek vs vs. Çok efsane adamsın. Kendini tanit artık

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

çin bu sene bizi bitirdi hocam :D çin uzak dursun bizden :D

Alıntıları Göster

Çin'de saat kaç hocam

• Kağıthane de harika yağmış gece her yer beyaz örtü ile kaplı.
  • İstanbul 10-15cm nallart nereye gittin ne bitmesi

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.