Şimdi Ara

Ultrabook 13'-14' 2000tlye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000tlye kadar 1.8kg ı geçmeyecek bir bilgisayar bakıyorum fakat seçenekler malesef çok az gibi gözüküyor bu konuda. 14" ssd ve min i5 işlemcili bir laptop bakıyorum.
    piyasadan anlayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum ++

• zamanında dönemedim kusura bakma bu bilgisayarı aldık aldığımızda fiyatı 2.100 ile 2.200 arasıydı tam hatırlamıyorum.
    kasası çok hoş ağırlığı özellikle çok iyi rahatça taşıyabiliyorsun bir kitap gibi.

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5468-g20f82n-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-4gb-gf940mx-14-freedos-pmu356934
  • janissary92 J kullanıcısına yanıt
    Daha detaylı bilgi verebilirseniz çoğu sizin gibi 13-14" bilgisayar araştıranlara çok faydası dokunacaktır. Hatta resim de çekebilirseniz çok güzel olur.
  • delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.