Merhaba arkadaşlar bu sene üniye başlayacağım bi laptop almayı düşünüyorum. Hafif olması benim için çok önemli bu yüzden ultrabook platformuna yöneldim. Ama hangi ürünü alacağıma karar veremedim :)
Asus UX31A Samsung Series5 Bu ikisi arasında kaldım asus gerçekten çok şık ve 128 gb ssd. Samsungda ise express cache olayı var sistem açılış hızı fln fark edermi? Ve arada 700küsür lira var vermeye değermi?
Degmez.. ssd ile de baya performans elde edersin.. windows 8 zaten cok hizli acilip kapaniyor.. luzumu yok bence express bilmem nenin....asus iyi ben olsam onu alirim ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
express cache'nin ne olduğunu bilmiyor arkadaş galiba önbellek görevi görür windows boot dosyaları oraya kuruludur.Açılış hız işlem hızı ssd performansındadır ortalama 15-20sn açılır,ssd+hdd bir yerde kullanılmış depolama yapan biriyseniz iyibir seçenek,asus'ta 120gb ssd işinize yararsa depolama sorunu yoksa oda olabilir,olakioyun oynarsanız samsungda rahatlıkla oynarsınız harici ekran kartı var asusta sadece normal kullnım için kullanabilirsiniz.
bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) samsung iki saat önce indirimdeydi şimdi 300 lira artmış fiyatı sanırım asus almak daha iyi bir fikir olacak :)
kardeş bence ultrabook yerine macbook al...yazık etme paranı windowsa verip...
şuanda en iyisi bu ultrabook larda bu işi yapan en iyi marka asus tur asus tan şaşmam derim ivy bridge işlemcili modeller daha performanslı turbo bost ile 2.9 işlemci hızı oluyor