Şimdi Ara

Ultrabook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ultrabook ve gamebook karışımı bir laptop arıyorum tavsiyeleriniz nedir?
    Bütçem max 7 bin tl

• eminsokmen E kullanıcısına yanıt
    MSI ghost serisine bakabilirsiniz. 1.9 kg ağırlığı ile Türkiye'de bulabileceğiniz en hafif oyun bilgisayarlarından biridir. Yurt dışı şansınız var ise razer bakın.

http://www.sanalmarketim.com/msi-gs60-6qe445tr-ghost-pro-4k-core-i76700hq-32gb-128gb-ssd-1tb-gtx970m-156-uhd-win-10/p_64169/

http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade-stealth

• Çok teşekkürler
    Haftaya italyaya gidicem ordan alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başka önerisi olan varmı?

• Tabiki xps15 ultrabook larin şahıdır. Ancak 960m ekran karti ortalama bir gamebook Performansi verir. Ghost pro 4k ise 970m ileri seviye Performans verir. İkisini karsilastir.

• Xps15 biraz multimedya bilgisayara kaçıyor
    Önceki deneyimlere görede multimedya bilgisayarların ömürleri kısa
    Ben daha çok 4-5 sene tepe tepe kullanacağım bir cihaz istiyorum MSI nın özellikleri her nekadar mükemmel olsada 2 sene sonra normal bir bilgisayar özelliğinde olacak
    Bende büyük ihtimal MSI GS60 alıcam
    Başka tavsiyeleri olan varsa 6-7 bin aralığında gamebook ultrabook karışımı bilgisayar önerebilir

• macbook pro ultrabook sayılabilecek tartışmasız en uzun ömürlü cihaz macbook pro dur bugün halen 2010-2011 2012 versiyonları satılır ve kullanılır en önemli kriteriniz uzun ömür ise kesinlikle dogru cihaz macbook produr parasına acımayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Tablet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Lenovo yoga laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makina mühendisliği okuyacağım için windows alıcam
    Teşekkürler
    Başka önerileriniz var mı

• http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-3-3.html#.V6cnltGlilM 3299 tl inan 960 m seni hiçbir mühendislik programında kolay kolay yarı yolda bırakmaz zaten 4 yıl okuduktan sonra gamebooklar çok çok daha ileri seviyede olacak yüksek bütçeyi o zamana saklamanı tercih ederim 960 m oyun performansıda iyidir zaten laptop ekranında oynayacaksın zaten hardcore gamer olsaydın laptop yerine saglam bir ekran+desktop+klavye+mause kulaklık ihtiyacın olurdu bu bütceye
    buna ilaveten kalan 3800 tl multimedya ihtiyacların icin apple ögrenci indirimi var alırsın güzelinden bir ipad pro +klavye pencil okulda her türlü ihtiyacını görür dönüşümlü kullanırsın inan bana 7000 tl tek cihaza bayılamana hic gerek yok su dolar kurunda
    saygılar

birde kulaklık hediye ediyor apple 600 tl lik beats wireless oda bonusu sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secure9 -- 7 Ağustos 2016; 15:27:30 >

• Lisamentol öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim
    Önerdiğin bilgisayar şu an için çok güzel bilgisayar fakat ben bu bilgisayarın önümüzdeki yıllarda idare edebileceği hakkında tereddütlerim var
    Daha önce aldığım bilgisayarları hep günümüz için düşündüğüm için 2 sene sonra internete girerken bile sıkıntı çıkarabiliyor
    O yüzdende günümüzün bilgisayarının 1.5 2 kat daha iyisini almayı tercih etmem daha mantıklı geliyor 5 senelik kullanımda beni yarı yolda bırakmaması için, daha farklı düşünceleriniz varsa bilgilendirebilirsiniz
    Birde multimedya sorunum yok ipad 3 ve s7 edge var bütün işlerimi görüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.