Şimdi Ara

Ultrabook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşıma ultrabook bakıyoum da forumda diğer konularda genellikle ekran kartlı modeller için tavsiye isteniyor.

Kriterler:

- Kullanım amacı sadece ofis, sürf, film, ufak tefek programlama işlemleri
    - İşlemci uzun ömürlü olması için i5 yeter diye düşünüyorum.
    - Hafif ve şık olmalı
    - Ekran kartı hd film seyretsin, 42" led tv ye bağlansın yeter. Sanırım intel hd3000 veya 4000 bunları yapabilir.
    - En önemli kıstas ise sorunsuz olmalı (fan sesi, ısınma, ekran kalitesizliği...vb sorunlar)
    - Fiyat olarak 2000TL civarı düşünüyoruz. (2500 e kadar da çıkabiliriz)
    - Windows 8 li olması güzel olur, ekranın dokunmatik olması sorun çıkarabilir mi mesela?

Bu kriterlere uyacak, kronik sorunları olmayan hangi model önerebilirsiniz. Bir arkadaşıma bakıyorum, birkaç seçenek sunayım. Onun aklında samsung ultrabooklar var. Ben de şu an araştırma aşamasındayım, önce bi foruma danışayım dedim.

• ux31- 4005 H asus a bak derim ben düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ux31- 4005 H asus a bak derim ben düşünüyorum.

UX32VD-R4013H başlığının altına şu şekilde bir soru sormuştum. Düşünceleriniz nedir.

Merhaba

Arkadaşıma UX32VD-R4013H almayı planlıyorduk. Şans eserihttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/ultrabook/1549/125032429/asus_s46cmwx103h_ultrabook modelini gördük

Farkları şunlar

MARKA ASUS MODEL S46CM-WX103H

AĞIRLIK 2 kg.
    BELLEK 6 GB BELLEK TİPİ DDR3
    BLUETOOTH PORTU Var
    Dahili Kamera Var (HD)
    EKRAN BELLEĞİ 2 GB DDR3 VRAM
    EKRAN BOYUTU 14"

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768 Piksel
    EKRAN ÖZELLİĞİ HD
    ETHERNET Var
    GRAFİK TİPİ NVIDIA GeForce GT 635M
    HOPARLÖR Var
    İŞLEMCİ Intel Core i7 3517U İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i7
    OPTİK SÜRÜCÜLER Super-Multi DVD
    PİL TİPİ 4 Hücreli
    SABİT DİSK 750 GB
    SES KARTI Var
    TV-OUT ÇIKIŞI VGA,HDMI
    USB BAĞLANTI ADEDİ 1 x USB 3,0, 2 x USB 2,0
    YAZILIM Windows 8
    WİRELESS Var
    İşlemci Markası Intel Kart Okuyucu Var

Siz olsanız ne yapardınız. Özellikle ekran boyutu farkı bizim için tek artısı(çok az bile olsa :)). Teknosa kendisi bu ürünü getirmiş olabilirmi? Çünkü google da sonuç çıkmıyor. Garanti konusunda bir problem çıkma şansı olabilirmi

Şimdiden teşekkürler

• dokunmatik olsun diyorsanız asus vivobook s400, gerek yok hafif ve kullanışlı olsun diyorsanız samsung 530u3c modellerine bakabilirsiniz. film izlerken vs led tv'ye bağlayacaksanız 14" ekrana gerek yok. win 8 için de hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 29 tl'ye win 7'den yükseltmek mümkündü, dolayısıyla bilgisayar seçiminde önemli bir kriter değil diye düşünüyorum.
  • ben şahsen dokunmatik istemiyorum. sonucda bu tablet değil. Ayrıca bir arkadas sinek ekranda gezindiğinde dokunmatik oluğundan sorun yaşandığından bahsetmişti.

Full hd li model bu dedğim 4005H
  • Asus modelini önerebilirim.Saglam ve kaliteli ürünleri var.
    Aşagıda belirtilen modeli dokunmatik modelidir.
    Asus S400CA-CA020H i5-3317 6GB 500GB 14" W8 Touch
    Firma olarak ilgilenen arkadaslar bizden garantili,faturalı sekilde alabilirler.
    iyi forumlar...
  • bu fiyata i7 almalısın diye düşünüyorum.. İstediğin özelliklere güvendiğim bi siteden daha ucuz olarak i7 buldum senin yerine
    "incelemeni tavsiye ederim" online alış-veriş yapıcaksanda güvenilir bi site 3D Secure güvencesi veriyorlar...

http://www.teknolojipazar.com/U39414,3905,asus-ub-s56cm-xx132h-i7-3517u-6g-1tb-24g-ssd-156-2gvga-w8-ultrabook-asus.htm

http://www.teknolojipazar.com/U39417,3905,dell-ub-ins-s51p65-i7-3517-6g-32ssd-500gb-14-1gvga-w7p-ultrabook-dell.htm

....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.