Şimdi Ara

Ulu önder Atatürk bakın zamanında ne demiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Sizden olan bir şahsa sizden fazla ehemmiyet atfetmek, her şeyi milletin bir ferdinin şahsiyetinde toplamak, geçmişe, bugüne, geleceğe bütün bu devirlere ait bir toplum meselesinin açıklanmasını ve ortaya konulmasını, bu yüksek topluluğun mütevazı bir şahsiyetinden beklemek, elbette ki layık değildir; elbette ki lazım değildir.”

“Memleket ve milletin hayat ve geleceğine olan muhabbet ve hürmetimden dolayı huzurunuzda bir hakikat noktasını izaha mecburum. Vatandaşınız olan herhangi bir şahsı istediğiniz gibi sevebilirsiniz; kardeşiniz gibi, arkadaşınız gibi, babanız gibi, evladınız gibi, sevgiliniz gibi sevebilirsiniz. Fakat bu sevgi sizi, milli mevcudiyetinizi, bütün muhabbetlerinize rağmen, herhangi bir şahsa, herhangi bir sevdiğinize vermeye sevk etmemelidir. Bunun aksine hareket kadar büyük hata olamaz. Bir millet için, bir millet varlığı, bir millet şerefi ve haysiyeti, bir millet büyüklüğü için bu kadar hata olamaz. Ben, mensup olduğum büyük milletimin böyle bir hatayı artık işlemeyeceği hakkında tam bir itimada sahip olmakla müsterihim ve iftihar ediyorum.”
    -Atatürk'ün Bütün Eserleri 17.Cilt/45.Sayfa
    Başka söze gerek var mı? Evet diyen arkadaşlara duygularıyla değil mantıklarıyla hareket etmelerini öneriyorum. Babam gelse o kadar yetkiyi ben ona vermem.

• türkiyede siyaset fanatizm mi en üst düzeyde. ingilterede futbol holiganları neyse türkiyede siyaset holiganları da o.
  • Neden peki?
  • Meşazı aldım ve evet diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 14 Mart 2017; 1:28:18 >
  • aferin güzel ezberlemişsin
  • Atatürk'ün boşuna dünyanın 29 ayrı yerine heykeli dikilip ismi caddelere sokaklara verilmedi. Atatürk'ün bu sözleri anlayana hocam, burdaki Aktroller ne anlar Atatürk'ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Kurtuluş Savaşı diyerek Kurtuluş Savaşı'nı kirletme

• İyi hoş diyorsun da peki ya bitirilen tarım, hayvancılık, cebe indirilen avantalar, halkın dişinden tırnağından biriken dünya kadar kurumun peşkeş çekilmesi, cemaatler tarafından kandırılmak. Farkında değil misiniz hergün dibe vurduğumuzun? Gazi böyle lüks şatafat düşkünü müydü?
  • Aynen katılıyorum. Ulu Önderimiz Başbuğumuz Atatürk'ün mirasına sahip çıkılması gerekiyor.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan da en büyük Atatürkçülerden biri çok şükür. Atatürk'ün vasiyetini yerine getireceğine and içmiş bir lider kendisi. Nasıl da saygıyla ATAMIZIN huzuruna çıkıyor.

Bir de Erdoğan'a Atatürk'ü sevmez derler. Bunlar hep ön yargı. Aşağıdaki gibi bir çok video var, Erdoğan'ın Atatürk sevgisini gösteren.

https://youtu.be/eOKJlkKnU40

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktroller şakşakcılığa başladılar yine

• meco06 kullanıcısına yanıt
    Aktroller derken? Konuda bir tane aktrol var. Mesajımı alamamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Aktroller derken? Konuda bir tane aktrol var. Mesajımı alamamışsın

Bende bekliyodum zaten senin mesaj atacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: setup4pc

quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

İyi hoş diyorsun da peki ya bitirilen tarım, hayvancılık, cebe indirilen avantalar, halkın dişinden tırnağından biriken dünya kadar kurumun peşkeş çekilmesi, cemaatler tarafından kandırılmak. Farkında değil misiniz hergün dibe vurduğumuzun? Gazi böyle lüks şatafat düşkünü müydü?

Alternatif yok lider vasfı olan birisi lazım. Kılışdarmı olsun bu pasiflikle. Reisin dünya malında gözü yok zaten bir ayağı çukurda onun bu milletin bekası için uğraştığına inanıyorum. çevresi menfaatçi çıkarcı olabilir ailesi dahil ona bişey diyemem.

Tamam beni yapın olsun bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 14 Mart 2017; 1:48:47 >

• İyi de ya RTE'den sonrası? 5-10 seneyi değil 40-50 seneyi düşünmek lazım. Tek bir Fetöcü milleti kandırıp başa gelse olabilecekleri düşünüyor musun? Ayrıca ülke yönetimi ekip işidir, bir kişi hem ekonomi hem siyaset hem eğitim hem dış politika bunları tek başına yönetemez. ABD de bile bir adam da bu kadar yetki yok. Biz sana Kılıçdaroğlu na oy ver demiyoruz ki kardeşim. Hayır çıkınca Kılıçdaroğlu başa geçmeyecek.

• quote:

kendisine Allahdan rahmet diliyorum ve katılmıyorum görüşüne biz tüm gücü bir kişiye vereceğiz.

Şu cümleyi okuyunca bile 20 IQ kaybetme garantisi var

• quote:

quote:

İyi hoş diyorsun da peki ya bitirilen tarım, hayvancılık, cebe indirilen avantalar, halkın dişinden tırnağından biriken dünya kadar kurumun peşkeş çekilmesi, cemaatler tarafından kandırılmak. Farkında değil misiniz hergün dibe vurduğumuzun? Gazi böyle lüks şatafat düşkünü müydü?

Alternatif yok lider vasfı olan birisi lazım. Kılışdarmı olsun bu pasiflikle. Reisin dünya malında gözü yok zaten bir ayağı çukurda onun bu milletin bekası için uğraştığına inanıyorum. çevresi menfaatçi çıkarcı olabilir ailesi dahil ona bişey diyemem.

"Reisin dünya malında gözü yok zaten bir ayağı çukurda onun bu milletin bekası için uğraştığına inanıyorum"

reisini çok yanlış analiz etmişsin hele türk milletinin bekası için demen hepten kopardı beni

bu arada şunu da şuraya bakayım

Ulu önder Atatürk bakın zamanında ne demiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Mart 2017; 10:47:54 >

• quote:

quote:

Neden peki?

Atatürkün mirasına sahip çıkamadılar ülkeye çivi bile çakmadılar gaziden sonra gelen hükümetler hep sorun getirdi bu millete ve millet Gaziden sonra bir kez daha kendi tek adamını yarattı. 2019 dan sonra yaşanacaklar 2. kurtuluş mücadelemizdir bu böyle bilinsin.

sizi anlıyorum ama kurutluş olarak gördüğünüz şey belki de bir yanılgıdır bunu hiç düşündünüz mü? tek bir kişiye verilen güç büyük bir riskdir. bu riske kimse girmemelidir. Size Almanya tarihini ve Hitler diktatörlüğünü araştırmanızı öneririm. Amacım Erdoğanın hitler gibi diktatör olduğunu kast etmek veya algı oluşturmak değil. Ki zaten Erdoğan bir diktatör değil. Fakat Hitleri destekleyen Alman halkının nasıl kandırıldığı ve hitlere nasıl inandığı onu nasıl kurtuluş olarak gördüğü, yabancı ülkelere karşı hep hitleri savunmanın ülkeyi nasıl yok ettiğini görmenizi öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.