Şimdi Ara

''Ulu Önder Trabzonsporluydu''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Anabasis´ten Atatürk´e Seyahatnamelerde Trabzon" ile "Atatürk ve Trabzon" kitaplarının yazarı olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Veysel Usta‚ Atatürk´ün aslında Trabzonsporlu olduğunu öne sürdü. Usta‚ son yıllarda Beşiktaş‚ Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında yazılan kitaplarla‚ bu kulüpler hakkında yayımlanan gazete yazılarında‚ Atatürk´ün bu kulüplerin taraftarı olduğuna ilişkin iddiaların yer aldığını anımsattı‚ "Bu iddialar Atatürk´ün kendi taraftarları olduğunu söylemeye yetecek dayanak ve kanıttan yoksundur. Halbuki bizim elimizde Atatürk´ün Trabzonsporlu olduğuna dair çok daha önemli kanıtlar bulunmaktadır. Bu kanıtlara dayanarak gönül rahatlığıyla ve büyük bir gururla Atatürk´ün Trabzonsporlu olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

Trabzonspor kuruluş tarihi: 2 Ağustos 1967

Artık baymadı mı bu muhabbet?Sürekli Atatürkümüzü bir kulübe mal etme çalışmaları?Bir de öğretim görevlisi olacak,birazcık mantık lütfen ya.Tamam Atatürk ileri görüşlüydü ama bu kadar da değiL hani.
    A keşke o günleri görebilseydi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Varzim

Tamam Atatürk ileri görüşlüydü ama bu kadar da değiL hani.

adam elimde kanıt var demiş ama nedense kanıtları göstermek yememiş
    bi ara özhan canaydın da Atatürk'ü Gs li olduguna işaret eden bir mektuptan habsediyordu ve zamanı gelince o mektubu herkese gösterecem diyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

keşke ATAMIZ 1967'yi görebilseydi ve keşke Trabzonsporlu olsaydı diyorum sadece.

Habere ise gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orjinalden alıntı: cagla.35

keşke ATAMIZ 1967'yi görebilseydi ve keşke Trabzonsporlu olsaydı diyorum sadece.

Habere ise gülüyorum
    abi ciddimiymiş bu adam yoksa karamizah gönderme falan mı yapmış?
    1967 yılında kurulan bir takımın taraftarı nasıl olacak Atatürk bunu sormuş mu kendine hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

abi ciddimiymiş bu adam yoksa karamizah gönderme falan mı yapmış?
    1967 yılında kurulan bir takımın taraftarı nasıl olacak Atatürk bunu sormuş mu kendine hiç?

Alıntıları Göster
    "Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Veysel Usta‚"

Yakınlarınızı kardeşlerinizi sevdiklerinizi bu üniversiteden uzak tutun

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

"Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Veysel Usta‚"

Yakınlarınızı kardeşlerinizi sevdiklerinizi bu üniversiteden uzak tutun

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Alıntıları Göster
    Yok ya... Ciddi olamaz bu adam. Kesin bir gönderme yapmak istemistir. Haber nerden alinmis acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanBJK1903

Yok ya... Ciddi olamaz bu adam. Kesin bir gönderme yapmak istemistir. Haber nerden alinmis acaba?

Alıntıları Göster
    Evet Atatürk ün ülkeyi işgalden kurtarmaya çalıştığı dönemlerde Pontus Rum Cumhuriyeti olarak geçen bir şehrin takımını tutuyordur Ulu Önder Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Evet Atatürk ün ülkeyi işgalden kurtarmaya çalıştığı dönemlerde Pontus Rum Cumhuriyeti olarak geçen bir şehrin takımını tutuyordur Ulu Önder Atatürk

Alıntıları Göster
    pier öle biyer yoktu amaçları vardı ama o şehrin adı asla o olmadı karşılığında o yörede kuvayı milliyeden çeteler bile yetti rumlara

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

pier öle biyer yoktu amaçları vardı ama o şehrin adı asla o olmadı karşılığında o yörede kuvayı milliyeden çeteler bile yetti rumlara

Alıntıları Göster
    1204 yılında İstanbul ele geçirilerek, bir Latin Krallığı kuruldu. İmparator sülalesi ise kaçabildiği yerlere kaçarak canını kurtardı. Bunlardan bir kısmı Ege adalarına, bir kısmı İznik 'e ve bazıları da Trabzon 'a giderek, Bizanas'a bağlılığı devam eden bölgede Gürcülerin de yardımı ile Pontus Rum İmparatorluğu' nu kurdular. Sinop-Trabzon arasındaki bölgede kurulan bu devlet, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından ortadan kaldırılıncaya kadar 257 yıl yaşadı.

yeter mi demircibu? ben geyik yapmıştım ama ciddiyete bindirdiysen devam ederim.

• quote:

1204 yılında İstanbul ele geçirilerek, bir Latin Krallığı kuruldu. İmparator sülalesi ise kaçabildiği yerlere kaçarak canını kurtardı. Bunlardan bir kısmı Ege adalarına, bir kısmı İznik 'e ve bazıları da Trabzon 'a giderek, Bizanas'a bağlılığı devam eden bölgede Gürcülerin de yardımı ile Pontus Rum İmparatorluğu' nu kurdular. Sinop-Trabzon arasındaki bölgede kurulan bu devlet, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından ortadan kaldırılıncaya kadar 257 yıl yaşadı.

yeter mi demircibu? ben geyik yapmıştım ama ciddiyete bindirdiysen devam ederim.

Alıntıları Göster
    geyik yapda hoca bir şehirde değil orası rize trabzon artvin o bölgeler doğu karadeniz olarak yani o sözde imparatorluk kurulma amaçları olan o dönemdeki yerlerin adını o söz ile söylemen hoş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

geyik yapda hoca bir şehirde değil orası rize trabzon artvin o bölgeler doğu karadeniz olarak yani o sözde imparatorluk kurulma amaçları olan o dönemdeki yerlerin adını o söz ile söylemen hoş değil

Alıntıları Göster
    dermircibu rizeliyim bende. Neyin hoş neyin hoş olmadığını biliyorum. Atatürk Trabzonsporluydu demek nasıl geyik oluyorsa benim söylediğimde aynı derecede geyik olarak algılanabilir. Zira pontus rum cumhuriyeti 1200 lü yıllarda kurulmuş Atatürk ün o zamanlar daha hücrelerinin temelleri atılmamıştı. Dolayısıyla bu olayla ilgili düşünerek kararlar alması mümkün olmaz. Zira Atatürk ülkeyi parça parça değil bütünüyle ele almayı ilke edinen bir insandı. Gerkesiz yere uzatmanın bir manası yok sanırım.

• quote:

dermircibu rizeliyim bende. Neyin hoş neyin hoş olmadığını biliyorum. Atatürk Trabzonsporluydu demek nasıl geyik oluyorsa benim söylediğimde aynı derecede geyik olarak algılanabilir. Zira pontus rum cumhuriyeti 1200 lü yıllarda kurulmuş Atatürk ün o zamanlar daha hücrelerinin temelleri atılmamıştı. Dolayısıyla bu olayla ilgili düşünerek kararlar alması mümkün olmaz. Zira Atatürk ülkeyi parça parça değil bütünüyle ele almayı ilke edinen bir insandı. Gerkesiz yere uzatmanın bir manası yok sanırım.

Alıntıları Göster
    pier yani sende karedenizlisin o zaman yöreyi sana anlatmama gerek yok bende artvinliyim sende rüzgarının sert delikanlının mert oldğu yerden gelmişsin uzatmaya gerek yok

• yok Atatürk Samsunspor ' luydu Yaw bırakın gidin işiniz gücünüz mü yok yaw
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Trabzon lu değilim ama...
    pier seninkisi geyik değil çizmeyi aşmak oluyor...yukarda yazdığını bir daha oku.yazdığın değil ama kendin geyik gibi duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emhotep

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Trabzon lu değilim ama...
    pier seninkisi geyik değil çizmeyi aşmak oluyor...yukarda yazdığını bir daha oku.yazdığın değil ama kendin geyik gibi duruyorsun.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Alıntıları Göster
    Ata mız ölmeden önce 1967 de trabzon spor klübünü kurun diye emir vermiş olamazmı??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.