< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulu Tengrinin Bir İnsana Vereceği En Büyük Ceza
-
-
Uppp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bak şu öldürülen şopar çocuğa bak, ona veren ergen kızı düşün, hah işte tam bu profiller bizim atalarımız.
tarih boyunca böyle bu yaşlarda üremişler. günümüzde bile böyle. Batı'da 12 yaşında çiftleşiyolar korunarak. Doğu'da direk evleniyolar o yaşta.
bak ben doğrudur yanlıştır demiyorum sadece söylüyorum hep böyle olmuş diye.
anne tarafından dedem mesela cahilin Allahı ama 5 çocuğu var, askere bile gitmeden evlenmiş. e zaten o zamanlar hep öyleymiş. köyde halamın kocası var o da aynı, orangutan gibi adam konuşamıyo bile tam mağara adamı, 4 çocuğu ve sayısız torunu var. gencecik yaşta evlenmiş halamla.
baba tarafından dedem ise 3 kadınla evlenmiş evet yanlış duymadınız ben tek evlilik yapamazken dedemin 3 karısı vardı ve dedem de yani kendisini severdim ama tam cahil böyle ağzını açıp konuşamayan, sigara içip mal mal etrafa bakmaktan başka hiçbir şey yapamayan biriydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahahahah hocam kafayi yicem simdi hsjsjsjs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle baba ok
adam gururuna yedirememiş, bütün mahalle diyecek ki: "yan sokaktaki bilmemkimin yavrusunu tohumladılar, birşey yapamadı"
kızını dövmeyen dizini döver atasözü geldi aklıma.
Dövsen de çare yok yapacak kisi her türlü yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baba sevgisinden yoksun büyüyen kızlar erken yaşta fingirdeşmeye başlıyo hamza hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baba sevgisi nasıl etkiliyor hocam
kanka ben tarihçi sayılırım.ortaçağda üreme ve ilk cinsel ilişki büyük farklılıklar gösteriyordu.lordlar istedikleri yaşta evlenip genellikle kendi işleriyle meşgul oluyorlardı.savaşçılar ve askerler 20 li yaşlarının ortalarında veya sonlarında evleniyorlardı.çünkü o yaşta orduya katılıp o yaşlarda ordu için savaşıyorlardı.yani evlilikleride kariyerleriyle birlikte başlıyordu.ortaçağda senin bahsettiğin yaşlarda evlenmek genellikle aileler arası parasal ve siyasi amaçlar ve çıkarlar için yapılan evliliklerdi.yani günümüz nasılsa ortaçağda öyleydi.yeniçerilerin meşhur civelek taburlarını duymuşsundur.yeniçerilerin evlenmeleri yasak olduğu için cinsel ihtiyaçlarını ve çocuk sahibi olmayı hep farklı farklı civeleklerle karşılıyorlardı.osmanlı padişahlarının haremleri gibi düşün.ayrıca erkek bireylerde sperm üretimi 12 yaşında başlar.bir erkeğin 12 yaşında veya daha öncesinde cinsellik yaşayabilmesi için penis ereksiyonunun olması ve sağlanması gerekir.sperm üretilmedende ereksiyon olma olayı çok nadirdir.yani batıda 12 yaşında veya daha öncesinde çiftleşmeleri mümkün değil.biyolojik olarak imkansız.zaten batı ülkelerinde reşit olmayanların rızaları olsa bile ilişki yaşamaları yani cinsellik yaşamaları büyük hukuki cezalarla yönetiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X