Şimdi Ara

uludağ hukuk olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pgb tm 3 ham puanım 399 olarak gözüküyor okul obp çok düşük 65 puan sizce uludağ üniversitesi hukuk gelir mi

• Kardeşim gelse bile tavsiye etmem. Sıralamaya yazık etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan hukuk bile olur hukukun kalesi OKAN xd
  • Bozlukhan B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:43:23 >
  • Bozlukhan B kullanıcısına yanıt
    Uludagin nesi var hocam

• sıralamam benimde yakın buraya uludağ olur mu arkadaşa
  • sız hukuk okumayın gozunuzu seveyım 400 ham puanla uludagın gelmeyecegını dusunen analitik araştırma yetisi 0 ınsanlarsınız ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa tıp gelir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolombiya K kullanıcısına yanıt
    400 ham puanda obp yi görmüyor musun benimde durumum öyle herkesin obp si 85 90
    Keşke insanlara karşı nazik davranabilseydin ben mezuna kalmıştım ve tüm yıl aklımda bu obp vardı geceleri uyku tutmuyordu ham puanda marmara iö yü de kazanabilceğimi düşünüyorum lakin okul beni çok geri atıcak bunu sende biliyorsun aslında uludağ olursa bile çok sevineceğim ve rahatlıycam ama her şey o kadar kolay değil kardeşim...
  • naziklik kibarlık sinir vs ınsanı güçsüzleştiren saçma kavramlar benım nezlimde dogru yanlıs vardır bu analitik inceleme yapmayı bılmeyen ınsanlarsınız bunu soyledım gene soylerım
    Sunu ciddiye almayin 24 saatini forumda geciren burda hukuk isteyen arkadaslara sallayan issizin teki

• ya bırader herkes bılıyor 35 yaptın ben sana mezun kalıp 35 yaptıysan senın sucun salaksın dedım yedıremedın bunu mılelte atıp tutma halada derım kıskançsın
  • Puanlar önemli değil, özellikle bu yıl. Sıralamayı belirleyen puanlar ancak herkesin puanını yükselteceği bir yılda puanlardan çok olası sıralamalara odaklanmalıyız. Umarım istediğin yer gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.