Şimdi Ara

Uludağ mı Selçuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar kardeşlerim ben bu sene girdim de ygs ve lysye elimdeki puanla sizlerinde görüşlerinize danşmak istedim

elimdeki puanımla Selçuk üniversitesindeki tüm Iktisadi ve idari bilimler fakültesine (İKİNCİ ÖĞRETİM OLARAK) girebiliyorum

birde Uludağ üniversinde kamu hariç diğer IIBF bölümlerine (İ.Ö) olarak girebiliyorum

hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi hizmet veriyor hangisi türkiyede daha önde vb bu cevaplara ihtiyacım var..

birde ben ikinci öğretim mezunu olunca elimdeki diplomamda ikinci öğretim gibi düşürücü bir damga olacak mı yani diplomam ULUDAG ISLETME mi olcak ULUDAG İÖ ISLETME mi yani farkı var mı bunu :S

yardımlarınızı şimdideN bekliyorm teşekkürler

• uludağ kesinlikle daha iyi sitesine girip araştırabilirsin
  • TIME BANDIT tesekkur edeerım kardesm

baska kisilerinde warsa yorumlarını alayım

saygılar
  • Uludağ'ın tek handikabı kampüsün merkeze uzak olması(45 dk-1 saat kadarmış).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 27 Temmuz 2010; 21:23:50 >
  • şehir merkezine mi uzak olmasından bahsediyosunuz? Eğer şehir merkezine uzaklığıysa bi sekilde hallederiz de

sımdı ben uludağdan mezun olrsam iş felan bulma imkanım nasıl olcak selcuga göre en azından :(
  • arkadaşlar tercih zamanım geldi bilgili bir iki kisi daha yorum yapabilir mi

tercihlerimi bugun yarın yapıcam da buradaki yorumlara göre uludağ ile selçuk arasında seçim yapıcam..

bakanların boş geçmemesi dileğiyle sağolun
  • İ.O. olayını bende sormak istiyorum mezun olunca diplomada i.o. yazar mı?
  • İ.öğretim olduğu yazmıyor diplomanda lakin umarım biliyorsundan dersler akşam 23de felan bitiyor
  • İ.Ö. yazmadığı iyi oldu,11'de çok geç değil mi en fazla 10'a kadar uzar filan diyorlar da ( 3-5 kişiden duyduğum)
  • öyle olsa yine katlanılır abım be ya iyi bi üniversite olsunda i.ö sorun değil sonucta o üninin diplomasını alacaksın da ben uludağ mı selçuk mu orada karara varamadım bir yardımcı olan yok mu yav?

tercıhlerımı yapcam da ?
  • Selçuk mezunuyum yani tavsiye ederim ...
  • meslek sahibi felan oldunuz mu historiyts işletme mezunu musunuz oradan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.