Şimdi Ara

ULUDAĞ TIP HAKKINDA ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi verebilir misiniz tercih etmeli miyim ?

• up
  • Kötü okul bence.Arkadaşım orda yapamayıp istanbul medeniyete geçti .
  • Ablam orada 3.sınıfa geçti tıp okuyor yani. Çok memnun hocalar bilgili , şehir güzel ve sakin. (Nilüfer belesiyesi) .Suriyeli keko meko çok yok. İstanbula yakın hem. İlk seneler biraz saha zor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    istanbul medeniyete kıyasla daha iyidir bence sonuçta uludağ tıp köklü bir okul. arkadaşın neden yapamamış orda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackearth

istanbul medeniyete kıyasla daha iyidir bence sonuçta uludağ tıp köklü bir okul. arkadaşın neden yapamamış orda?

Zorluk ve sınav sisteminden. Bir arkadaş başka bir konuda yazmıştı bu kurul olayını.

Kağıtta daha iyi fakat gerçekten gidende görünce öyle dedi.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    evet ama ilk senesi olduğu için de olabilir ikinci senesinde sistem biraz daha yerine oturur gibime geliyor. benim de kafam çok karışıyor bir kısım oldukça memnun bir kısım da hiç tavsiye etmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackearth

evet ama ilk senesi olduğu için de olabilir ikinci senesinde sistem biraz daha yerine oturur gibime geliyor. benim de kafam çok karışıyor bir kısım oldukça memnun bir kısım da hiç tavsiye etmiyor..

Valla bilmiyorum arkadaşım mezunada kalmıştı ilk senesinde 15k yapmıştı Mf3 mf4 8k idi daha iyi bir tıp için mezuna kaldı sonra beğenmeyince demek ki yoksa çalışmayan biri değil yani.
  • Komite sistemini ilk bizde yani geçen seneki 1 lerde uyguladıkları için zordu ve programımız aşırı yoğundu ama hocalar yeni gelecekler için bizden aldıkları geri bildirimleri değerlendirip yol haritası cizecekler yani bir nevi bizde sistemi deniyorlar neresi olumlu olduysa onu devam ettirecekler neresi eksik kaldıysa orayi onaracaklar ama yine diyorum bizim sene gerçekten zordu 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.