Şimdi Ara

uludağ üni. ve yurtları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben uludağ iibf deki birçok bölümü yazmayı düşünüorum.bu fakülte hakkında bilgisi olan yardımcı olursa nasıl sevinirim

bide yurtlar hakında, hem şehre hem okula ulaşım açısından neresi uygun? özel veya devlet kız yurtları hakında..
    görükle diyen var.mevki olarak ataevler diyen var..ben hiç bilmem bursayı sizin annatıklarınız benm açımdan çok yararlı olucaktır..

• İlk olarak Uludağ eğitim ve ortam bakımından iyidir onu sölemekte fayda var.Kampüs içindeki devlet yurdu için pek kaliteden söz edilemez.Uludağ Üniversitesinde okuyupta görükleli olmak ayrıcalık sayılabilir.Okula en yakın yerleşim yeri ve sırf öğrenciden oluşmakta.Böleliklede bir çok yurt bulunmakta.Ünikent,Cankız,Nilüfer,Uğur,zafer bunlardan bir kaçı...Ama şunu sölemekte fayda var amaç gerçek manada okumaksa Görükleden uzak durmanda fayda var.Görmüş geçirmiş biriysen tabi Görükle okula yakınlığı ile ve ortamı ile çok avantajlı...Umarım kazanırsın Uludağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBB

İlk olarak Uludağ eğitim ve ortam bakımından iyidir onu sölemekte fayda var.Kampüs içindeki devlet yurdu için pek kaliteden söz edilemez.Uludağ Üniversitesinde okuyupta görükleli olmak ayrıcalık sayılabilir.Okula en yakın yerleşim yeri ve sırf öğrenciden oluşmakta.Böleliklede bir çok yurt bulunmakta.Ünikent,Cankız,Nilüfer,Uğur,zafer bunlardan bir kaçı...Ama şunu sölemekte fayda var amaç gerçek manada okumaksa Görükleden uzak durmanda fayda var.Görmüş geçirmiş biriysen tabi Görükle okula yakınlığı ile ve ortamı ile çok avantajlı...Umarım kazanırsın Uludağı.
    umarım kazanırım:)

eger kazanırsam bi anda orda iş aceleye gelmesin istiorum,araştırmak lazım...bu apart olayı fln nasıl?daha uygun diolar fiyat açısından..ama görükleden merkeze ulaşım çok zormuş 2 aktarma fln o kasar işte...

• Bu saydıklarımdan Uğur,Nilüfer,Ünikent apart zaten ve hiçde daha uygun değil :) Detaya girmek istemedim online değilsindir diye ama.

Ünikent içlerinde en pahalısı ve görüklenin girişinde görükleye dahi uzak araban varsa düşünebilirsin yoksa pek düşünmeni tavsiye etmem.
    Uğur(Benim bir süre kaldığım) da pahalı diğerlerine göre ama yerleşimde yani görüklede tam olarak.
    Diğerleri hemen hemen aynı ayarda fakat hepsinin bir imajı var o çevrede.

Ben bıraktığımda tek taşıttı zaten 2 taşıtlık bir yol yok ortada yakın ama çetrefilli bir yol...Genel olarakta pek ucuz sayılmaz görükle bu arada...Kalite pek yok ama fiyatlar yüksek...
  • quote:

Bu saydıklarımdan Uğur,Nilüfer,Ünikent apart zaten ve hiçde daha uygun değil :) Detaya girmek istemedim online değilsindir diye ama.

Ünikent içlerinde en pahalısı ve görüklenin girişinde görükleye dahi uzak araban varsa düşünebilirsin yoksa pek düşünmeni tavsiye etmem.
    Uğur(Benim bir süre kaldığım) da pahalı diğerlerine göre ama yerleşimde yani görüklede tam olarak.
    Diğerleri hemen hemen aynı ayarda fakat hepsinin bir imajı var o çevrede.

Ben bıraktığımda tek taşıttı zaten 2 taşıtlık bir yol yok ortada yakın ama çetrefilli bir yol...Genel olarakta pek ucuz sayılmaz görükle bu arada...Kalite pek yok ama fiyatlar yüksek...
    hadi yaa:S:S

ortalama bi apart ın aylık ücreti ne kadardır??
    ben 2.öğretimde yazmayı düşündüüm için bide apart parası fln ekonomik olarak göçmeyelim bide:S

mesela eskişeihir de 200 e kalan arkadaşım vardı geçen sene.şartlarıda çok iyiydi.ordanda mı pahalı acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZzZz... -- 23 Temmuz 2007; 2:24:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZzZz...

hadi yaa:S:S

ortalama bi apart ın aylık ücreti ne kadardır??
    ben 2.öğretimde yazmayı düşündüüm için bide apart parası fln ekonomik olarak göçmeyelim bide:S

mesela eskişeihir de 200 e kalan arkadaşım vardı geçen sene.şartlarıda çok iyiydi.ordanda mı pahalı acep

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum şu an ne kadar ama ucuz değildir...Şöle söyliyim.Yerleşim var görüklede meşhur ,amerikan sitili mutfak 2 oda yerden ısıtma bloklar..Oranın 1 aylık kira +aidatı,Uğur apartın aylığından azdı..Ünikenti söylemiyorum bile...Bunlar benim zamanımda olanlar tabi ama şuanda aynıdır...Önceden gidip hemen dolaşman en iyisi Görükledeki yurtlar çok hızlı doluyor çünkü...

• Google a yazdım yurtları internet adresi olanlar çıktı göz atarsın artık...

http://www.ugurapart.com/
    http://www.akinapart.com/site/akin/iletisim.html
    http://www.unikentevleri.com

http://www.gorukle-bld.gov.tr/yurtveapartlar.htm Yurtların listesi

Bu arada ek olarak ekşisözlüğe girip Görükle,Yerleşim sitesi,hatta bu yurt isimlerinide teker teker yazarak bir çok fikre ulaşabilirsin..Gerçekten iyi noktalara değinmiş orda bazı arkadaşlar...Şaka maka baya uğraştım senin Görükle sorununla :)

• quote:

Bilmiyorum şu an ne kadar ama ucuz değildir...Şöle söyliyim.Yerleşim var görüklede meşhur ,amerikan sitili mutfak 2 oda yerden ısıtma bloklar..Oranın 1 aylık kira +aidatı,Uğur apartın aylığından azdı..Ünikenti söylemiyorum bile...Bunlar benim zamanımda olanlar tabi ama şuanda aynıdır...Önceden gidip hemen dolaşman en iyisi Görükledeki yurtlar çok hızlı doluyor çünkü...

Alıntıları Göster
    annadm.saolasın..
    başka görüşleri olan varsa gene alabilirim:)
    eğitimi hakkında,ortamı hakkında,sosyal etkinlik hakkında....

• quote:

annadm.saolasın..
    başka görüşleri olan varsa gene alabilirim:)
    eğitimi hakkında,ortamı hakkında,sosyal etkinlik hakkında....

Alıntıları Göster
    dedikerlini yapmıştım ben önceden(ekşisözlük,görükle sitesindeki yurt listesi fln)

çok saol gerçekten uğraştıın için

• quote:

dedikerlini yapmıştım ben önceden(ekşisözlük,görükle sitesindeki yurt listesi fln)

çok saol gerçekten uğraştıın için

Alıntıları Göster
    arkadaşım rabia rıza var 3 kat kız bi kat erkek internette var okulun içinde kalkıyosun 5 dakikada okuldasın 275 flndı parası ben kalırken görükleden fln rahattır banyosu mutfağı var odaların içinde 2 kişi kalıyorsun bi odada

çalışma salonları var sürekli kız dolu insanın canı sürekli çalışmak istiyor böylece derslerden de kalmıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: throlll

arkadaşım rabia rıza var 3 kat kız bi kat erkek internette var okulun içinde kalkıyosun 5 dakikada okuldasın 275 flndı parası ben kalırken görükleden fln rahattır banyosu mutfağı var odaların içinde 2 kişi kalıyorsun bi odada

çalışma salonları var sürekli kız dolu insanın canı sürekli çalışmak istiyor böylece derslerden de kalmıyorsun

Alıntıları Göster
    nerede tam olarak rabia rıza? görükleden rahat dedin yaa şehir merkezinde mi yoksa kampüs içinde mi?
    bide ben kalırken demişsin.kaç yıl önceden bahseidoruz fiyat açısından önemli?

yurdun imkanları güselmiş ama genede eskişehire oranla pahalıymış bursa yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZzZz... -- 23 Temmuz 2007; 13:31:46 >

• quote:

nerede tam olarak rabia rıza? görükleden rahat dedin yaa şehir merkezinde mi yoksa kampüs içinde mi?

Alıntıları Göster
    geçen sene öyleydi parası bu sene de öyleydi galiba

rabia-rıza kampüsün içinde universiteye bağlı özel yurt görükledeki fiyatları bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır+yol parası vereceksin

şehir merkezi hiç düşünme gidip gelmen çok zor olur bıkarsın bi süre sonra

gerçi sen kız yurtu sormuşsun

buna benzer üniversitenin 2 yurdu daha var birisi tamamen kızlara ait diğeri yine karışık

http://saglikkultur.uludag.edu.tr/

bu adreste solda öğrenci yurtlarımıza basarsan tanıtımlarını görebilirsin

ama rabia-rıza nın ortamı çok güzeldir tavsiye ederim zaten kötü olsa 4 yıl orada kalmazdım

ama uludağ tercihini bir daha düşünebilirsin benden sana bir tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: throlll

geçen sene öyleydi parası bu sene de öyleydi galiba

rabia-rıza kampüsün içinde universiteye bağlı özel yurt görükledeki fiyatları bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır+yol parası vereceksin

şehir merkezi hiç düşünme gidip gelmen çok zor olur bıkarsın bi süre sonra

gerçi sen kız yurtu sormuşsun

buna benzer üniversitenin 2 yurdu daha var birisi tamamen kızlara ait diğeri yine karışık

http://saglikkultur.uludag.edu.tr/

bu adreste solda öğrenci yurtlarımıza basarsan tanıtımlarını görebilirsin

ama rabia-rıza nın ortamı çok güzeldir tavsiye ederim zaten kötü olsa 4 yıl orada kalmazdım

ama uludağ tercihini bir daha düşünebilirsin benden sana bir tavsiye

Alıntıları Göster
    fala ya uludağ ya sakarya olucak.öle olunca uludağ olsun die dua ediorum:))

• quote:

Alıntıları Göster
    ben de İİBF iktisat bölümünü bitirdim uludağ'ın. eğer istanbul'dan gidiyorsan bursa önceleri çok küçük gelebilir ama alışınca iyi olacaktır.

okul güzel, eğlenceli, hatun açısından zengin

benim zamanımda çok kaliteli hocalar vardı hala onlar duruyor mu bilmiyorum ama (ben ordayken ilker parasız ayrılmıştı mesela, türkiye'deki en iyi para teorisi hocalarındandır).

ben devlet yurdunda kalıyordum, okula 10 dk. yürüme mesafesinde, memnundum, özel yurt gibi olmaz ama iyiydi gene de. zaten sonraları hep eve çıkan arkadaşların yanında kalıyordum beleş beleş

İİBF tiki doludur, bir zaman sonra kafaya takmıyorsun zaten.

bi kaç tane hocası vardır ki, efsaneleşmişlerdir. geçmek harbiden g*t ister. iyi çalışmak ve tarzlarını tamamen ezberlemek ister. Ekonometri yazma! ÇEKO daha kolaydır. İşletme biraz daha zor. İktisat en zor bölümdür.

bu kadar şey geldi ilk an aklıma, soracağın şeyler olursa cevaplamaya çalışırım ev ve özel yurtlar dışında, kalmadığım için bilgim de yok

ben zaten derslere falan girmezdim, genelde okula sınavdan sınava giderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 23 Temmuz 2007; 14:21:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

ben de İİBF iktisat bölümünü bitirdim uludağ'ın. eğer istanbul'dan gidiyorsan bursa önceleri çok küçük gelebilir ama alışınca iyi olacaktır.

okul güzel, eğlenceli, hatun açısından zengin

benim zamanımda çok kaliteli hocalar vardı hala onlar duruyor mu bilmiyorum ama (ben ordayken ilker parasız ayrılmıştı mesela, türkiye'deki en iyi para teorisi hocalarındandır).

ben devlet yurdunda kalıyordum, okula 10 dk. yürüme mesafesinde, memnundum, özel yurt gibi olmaz ama iyiydi gene de. zaten sonraları hep eve çıkan arkadaşların yanında kalıyordum beleş beleş

İİBF tiki doludur, bir zaman sonra kafaya takmıyorsun zaten.

bi kaç tane hocası vardır ki, efsaneleşmişlerdir. geçmek harbiden g*t ister. iyi çalışmak ve tarzlarını tamamen ezberlemek ister. Ekonometri yazma! ÇEKO daha kolaydır. İşletme biraz daha zor. İktisat en zor bölümdür.

bu kadar şey geldi ilk an aklıma, soracağın şeyler olursa cevaplamaya çalışırım ev ve özel yurtlar dışında, kalmadığım için bilgim de yok

ben zaten derslere falan girmezdim, genelde okula sınavdan sınava giderdim

Alıntıları Göster
    yok kocaeli de oturduum için bursa küçük gelmez bana.en azından kocaeliden küçük olamaz:)

iibf de herkes çok tiki var dio:S ne yapalım artık geçincez yapçak bişe yok,kazaniyimde:)
    uludağdan mevzun olan ark.lar iş bulma da zorluk çektiniz mi??

• quote:

yok kocaeli de oturduum için bursa küçük gelmez bana.en azından kocaeliden küçük olamaz:)

iibf de herkes çok tiki var dio:S ne yapalım artık geçincez yapçak bişe yok,kazaniyimde:)
    uludağdan mevzun olan ark.lar iş bulma da zorluk çektiniz mi??

Alıntıları Göster
    zaten İİBF ' den mezun olunca ilk başvuracağın yer bankalar olacaktır, onlarda üniversite farkına bakmazlar, sınavlarını geçersen girersin işe. muhasebeci olacaksan hani ilerde mali müşavir falan, her türlü bi muhasebecinin yanında iş bulabilirsin.

ha eğer ki büyük bi şirkette yönetici olayım veya buna benzer düşünceler içindeysen biraz zor. onlar üniversiteye bakar işte. boğaziçiyle ankarayla falan bir değildir yani uludağ

• quote:

fala ya uludağ ya sakarya olucak.öle olunca uludağ olsun die dua ediorum:))

Alıntıları Göster
    bursa şehir olarak çok güzeldir fakülte olarak tıp ibf çok iyi mühendislik fena değil diğerleri ise vasattır
    kalma yeri olarak beşevler ataevler öğrenci için çok uygun yerlerdir.kampüse 1 vasıta yarım saat uzaklıkta kiraların 500den aşağı bulmak zor
    yeni yeni yaygınlaşmakta olan ertuğrul kent kampüse 10-15 dakka kiralar daha uygun
    görükle ise sırf öğrencilerin olduğu kampisede yakın öğrenci köyü 350 civarı kiralar bulabilirsin ama merkeze ulaşımda diğerlerine göre dezavantajlı
    yurtlar hakkında fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

zaten İİBF ' den mezun olunca ilk başvuracağın yer bankalar olacaktır, onlarda üniversite farkına bakmazlar, sınavlarını geçersen girersin işe. muhasebeci olacaksan hani ilerde mali müşavir falan, her türlü bi muhasebecinin yanında iş bulabilirsin.

ha eğer ki büyük bi şirkette yönetici olayım veya buna benzer düşünceler içindeysen biraz zor. onlar üniversiteye bakar işte. boğaziçiyle ankarayla falan bir değildir yani uludağ

Alıntıları Göster
    annadm..yannız ingilizce hazırlık bölümü olmayışı çeko da fln canımı sıktı..olmalı bence

• quote:

annadm..yannız ingilizce hazırlık bölümü olmayışı çeko da fln canımı sıktı..olmalı bence

Alıntıları Göster
    elektronik müh mezunuyum hacettepede de yüksek lisans yapıyorum toefl ım fln da var açıkçası zorluk çektim ben çoğu arkımda çekiyor

ama bursa iyidir ankaraya tercih ederim şehir küçüktür ama keyiflidir ayrıca evet iibf de tiki çoktur

• quote:

Alıntıları Göster
    tamamen ingilizce eğitim vermeyen bir okulda hazırlık sınıfı hiç bir işe yaramaz. sıkma canını!

eğer hiç bir temelin yoksa kursla falan aynı şeyi yaparsın. sonra zaten ne olursa olsun iş sadece kendini geliştirmene bağlı, çaban yoksa ing. öğrenmek için hazırlık kurs murs fasa fiso. çaba göster sen, hazırlık sınıfını aramazsın bile
    quote:

Orjinalden alıntı: ZzZz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.