Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iki seçeneğim var ya özel bir okulda hukuğa gidicem %50 yada devlet okulunda uluslararası ilişkilere gidicem (marmara istanbul yıldızdan biri) Benim hayalim daha çok şirketlerde müdürlük tarzı şeylerdi ama şu etiket olayı beni feci halde hukuğa yönlendirmişti son zamanlarda ailemdede herkes hukuktan taraf şimdi ben rahat rahat uluslararasınamı gitsem yoksa biraz zorlanarak hukuğamı bilemiyorum uluslararası ilişkilerin önü açıkmı sizce hangisini yapmak daha doğru şu durumda ? (1 sene daha demeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaleesi- -- 3 Temmuz 2013; 23:45:48 >

• arkadaşlar yardım edin hiç uluslararası mezunu tanıdığım yok :(
  • Hocam soyle diyeyim benimde siralamam %75 burslu pdr'ye tutuyo uluslar arasi iliskiler yazcaktim ama vazgectim pdr yazcam.Garanti meslek.Ui'de pek garanti oldugunu sanmiyorum.Kimse'de mezun oldugunda tecrubesiz bi adami mudur yapcagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EBvulves

Hukuk seç, 4 sene para ödersin ama 40 yapacak bir işin olur

herkes böyle söylüyo ama ya okulu sevmezsem bişey olursa özel beni çok geriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: necro07

Hocam soyle diyeyim benimde siralamam %75 burslu pdr'ye tutuyo uluslar arasi iliskiler yazcaktim ama vazgectim pdr yazcam.Garanti meslek.Ui'de pek garanti oldugunu sanmiyorum.Kimse'de mezun oldugunda tecrubesiz bi adami mudur yapcagini sanmiyorum

evet ama ne bileyim kendini geliştirmek daha önemli gibi geliyo ama elinde bi meslek olmamış oluyo sadece okumuş oluyosun sanırım bu bölümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesi-

quote:

Hocam soyle diyeyim benimde siralamam %75 burslu pdr'ye tutuyo uluslar arasi iliskiler yazcaktim ama vazgectim pdr yazcam.Garanti meslek.Ui'de pek garanti oldugunu sanmiyorum.Kimse'de mezun oldugunda tecrubesiz bi adami mudur yapcagini sanmiyorum

evet ama ne bileyim kendini geliştirmek daha önemli gibi geliyo ama elinde bi meslek olmamış oluyo sadece okumuş oluyosun sanırım bu bölümde

Kendini hukukta'da gelistirirsen hatta daha iyi gelistirirsin.Bircok devlt adami,ceo ne biliyim buyuk firma mudurleri hep hukuk mezunudur.Ama sen bilirsin tabi 5 sene boyunca kendimi gelistiririm 3-4 dil ogrenirim cevre yaparim kpss bokuna katlanirim diyosan yaz ama etiket her zaman gecerlidir turkiyede.Ustune bastirarark soyluyorum Turkiyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesi-

quote:

Kendini hukukta'da gelistirirsen hatta daha iyi gelistirirsin.Bircok devlt adami,ceo ne biliyim buyuk firma mudurleri hep hukuk mezunudur.Ama sen bilirsin tabi 5 sene boyunca kendimi gelistiririm 3-4 dil ogrenirim cevre yaparim kpss bokuna katlanirim diyosan yaz ama etiket her zaman gecerlidir turkiyede.Ustune bastirarark soyluyorum Turkiyede.

haklısın maalesef :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uluslararası ilişkilerin olumlu bi özelliği yokmu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.