Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler Seçmeyi Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben aslında hukuk istiyordum yani en iyisi o olduğu için hukuk istiyordum ama belli bir isteğim yoktu illa şu olacağım yada bu olacağım diye fikrim yoktu ama şimdi hukuk tutmuyor onun için uluslararası istiyorum şuanda sıralamam 29 bin ve ben hacettepe istiyorum 3 bin kişi daha var önümde tahmini istanbul tutuyor.Bu bölümde okuyan yada gitmek isteyen arkadaşlar varsa fikirlerinizi alabilirim ...

Sonuçta böyle bir şey geldi başka bir bölü tercih edenlerde fikirlerini sunabilirler sıralamam için
     Uluslararası İlişkiler Seçmeyi Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolisima -- 22 Temmuz 2012; 12:15:18 >

• bende merak ediyorum sıralamam 45k ulus yada sosyoloji düşünüyorum ama..
  • Bir kesim tavsiye ediyor bir kesim etmiyor kararsızım ama bir sürü seçeneği olduğundan daha mantıklı geliyor .
  • Beyler bu bölümü ben de araştırıyorum. Var mıdır okuyanlar?
  • psikoloji ve pdrde tutuyor senin.bir düşün derim
  • Ama güzel bir üniversitesi tutmuyor ki pdr ve psikoloji de
  • bende uluslararası ilişkiler düşünüyorum yüzde elli burslu geçen sene 271 puan ve 299 bin sıralamayla almış benim puanım 267 sıralamam 250 bin girebilirmiyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa kesin girersin hatta % 150 diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolisima

Bana kalırsa kesin girersin hatta % 150 diyorum :D

önemli olan sıralama yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararasını Ankara'da okumadıktan sonra cırt arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang'57-23

quote:

Orijinalden alıntı: lolisima

Bana kalırsa kesin girersin hatta % 150 diyorum :D

önemli olan sıralama yani

Evet bu sene puanlar çünkü hiç gerçeği yansıtmıyor benim geçen seneki yerden 30 puan daha yüksek ama sıralamam daha iyi öyle bir puan farkı var düşün artık onun için kesinlikle sıralamaya bak.
  • Ben de Bilkent Uluslararası düşünüyorum yarı burslu. 67907 benim sıralamam 68200 ile kapatmış orası girme ihtimalim yüksek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstake

Uluslararasını Ankara'da okumadıktan sonra cırt arkadaşlar...

Yani bir bakıma haklısın ama İstanbul Üniversitesi için ne diyorsun yada hacettepe için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Ben de Bilkent Uluslararası düşünüyorum yarı burslu. 67907 benim sıralamam 68200 ile kapatmış orası girme ihtimalim yüksek mi ?

Bana kalırsa gidersin çünkü %50 bursluda pek oynuyacağını düşünmüyorum ama yine de sen kesin gitmek istiyorsan bu sene o sıralarda başka bir üniversite yazmayı ihmal etme ne olur olmaz
  • Ankara Siyasal,Boğaziçi, ODTÜ, Bilkent
    Gerisinden fazla bir şey beklemeyin...
  • Onlar tamam çok iyide diğerlerinin de şanşı az diyemeyiz ki bence neresi olursa olsun her şey kişide bitiyor ben kendi ablamdan biliyorum ablam boğaziçi mezunu arkadaşları vardı uluslararası işşiz di ama çanakkale uluslararası mezunu tanıdığımız paraya para demiyordu özel şirkette onun için ben illa şu üniversite olacaklardan değilde herşey kendimizde bitiyor diyenlerdenim.
  • beyler uluslararası hakkında okuduklarım çok ürküttü beni ya. galatasaray a girip ingilizcenin yanına fransızca da koymak varken... nasıl bir tavsiye verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: D'arbanville

Ankara Siyasal,Boğaziçi, ODTÜ, Bilkent
    Gerisinden fazla bir şey beklemeyin...

Arkadaş haklı. 5inden birinde okumuyorsanız bırakın gidin iktisat yazın. En azından önünüze gelebilecek bazı engeller olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommiks

beyler uluslararası hakkında okuduklarım çok ürküttü beni ya. galatasaray a girip ingilizcenin yanına fransızca da koymak varken... nasıl bir tavsiye verirsiniz

Bende aynı durumdayım senin ile korkuttu beni ama başka çarem yok şuan bu alanda kendimi en iyi şekilde geliştirirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsın yaşamam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommiks

beyler uluslararası hakkında okuduklarım çok ürküttü beni ya. galatasaray a girip ingilizcenin yanına fransızca da koymak varken... nasıl bir tavsiye verirsiniz

Galatasaray güzel bir okul manzara falan müthiş ama kadro o puana göre çok zayıf o puandan baya düşük olmasına rağmen hala en iyi kadro Ankara Siyasalda. Galatasaray da dersler çok fazla ağır, hocalar pekte anlayışlı sayılmaz.

İlgi alanına giriyorsa yazmalısın, sana çok şey katacaktır ama puanım ziyan olmasın modundaysan daha iyi altarnatiflerin olabilir.

Ama Galatasaray da okumak başkadır. Ama unutma Mekteb-i Sultanî(Galatasaray Lisesi) li değilsen seni ezecekler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.