Şimdi Ara

Uluslarası İlişkiler Ödevim Lütfen Yardım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uai ile ilgili ödevim vardı hoca konular veriyor biz de kalkıp anlatıyoruz sıra bendeydi bu hafta unutmuşum netten de baktım bulamadım.
    Konum " Dış politikayı belirleyen dış etkenlerden coğrafi etkenler. Fiziki beşeri ekonomik etkenler "

yardımcı olabilir misiniz lütfen 2 sayfa bile olsa yeter ama biraz düzgün ve çok abartılı olmasın yani siyasi lise düzeyine uygun arıyorum :s
    yardımcı olursanız minnettar kalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadiI2 -- 27 Aralık 2009; 22:47:01 >

• yardım edebilecek biri yok mu gerçekcen acil bilgi lazım.
    ortalamaya da çok etki ediyor 2 ders şimdi bilgiyi bulup hemen çalışmam lazım :(
  • 1 kişi bile bilmio mu :s
  • dostum siksan kendini biraz sen bile cikartirsin 1 sayfa
    al ben basliyim
    ulkenin bulundugu mekan dis politikasini askeri olarak etkileyebilir
    bknz: turkiye
    bknz:isvicre falan filan ( isvicre demisken avrupa icinde oldugu icin zorunlu olarak tarafsizlastirilmistir)
  • böyle bişey verirsem hoca kafamı çöplüğe atar
  • boyle bise ver demedim
    biraz sik kendini arastir etrafa bak
    kafayi calistir az
    bizde o bolumu okuyoruz odev zamani gelmeden once basliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk siyasi birliğinin oluşmasını engellemek amacıyla Türkiye ile başta Azerbaycan olmak üzere sınırımız olabilecek Türki Cumhuriyetlerle coğrafi bağlantının olmaması konusunda bir şeyler yazabilirsin. Aynı soy ve kültüre sahip insanların çeşitli güçlerin dışpolitikaları sonucunda oluşmuş bu ve bunun gibi durumlardan bahsedebilirsin.

Tarihsel ve kültürel bağı olmamasına rağmen coğrafi yakınlık içindeki ülkelerin geçmişte veya günümüzde belirli anlaşmalarla birlik oluşturmalarını söyleyebilirsin. ( Osm.dönemindeki Balkan Antantı ve Sadabat Paktı gibi.)

Günümüzde de Avrupa Birliği konusunda bir şeyler söyleyebilirsin.

Aklıma bu tarz konu başlıkları geliyor, içeriğini senin ayarlaman lazım. Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.