Ben normalde rakibe acıyıp yatmayı sevmem ama bu maçta Ankaragücünün durumundan dolayı hiç öyle 5-6 atma hırsı yok içimde.. Çok atmayız umarım
Avaraj lazım
bıraksana allah aşkına ya..
ne gururu kaldı nede gücü , beter ol ankaragücü
Sırf o rezalet taraftar grubu için 10 yemesini istiyorum.
onlar bir takım ve o takımı oluşturanlar şuan 20 yaşında genç futbolcular. rezil bir taraftar grubu olabilir ama bu yüzden bir takımı küçük düşürecek bir skor alınmasını istemem. öylede olmaz zaten en son ne zaman 5-6 fark attık ki
Beşiktaşlı birinin konusu vardı böyle Carvalhal acır dedi berabere kaldılar.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Sırf o rezalet taraftar grubu için 10 yemesini istiyorum.
aynen sırf taraftardan dolayı herkes istiyor ama medya böyle düşünmez galatasaray ayıp etti bla bla manşet atarlar
Golden sonraki futbolcuların tavırları cızz ettirdi beni, 3-4 olur ancak 6 atıcağımızı sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Atabildiğimiz kadar atarız inşallah. Hayır kurumu değiliz, profesyonel futbol takımıyız ama bu futbol ile fazla fark olmaz. Melo girerse işler değişebilir.
Futbolda acırsan kaybedersin keşke 2. golden sonra atakları kesmeseydik %80 e %20 topla oynama sadece pas yapıyoruz
Futbolda duygusalliga yer yok kusura bakmayin.
10 gol atsak nolacak ki? Adamları şehre mi sokmayacaklar? Zaten ligden düştüler gibi bir şey.
atalım işte inşallah 2. yarıda 3-4 tane daha atarız
Şuan 4-0...
Umarım daha fazla atabiliriz..
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Koptum
iyi 8 falan atmadık başlarlardı konuşmaya
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.yavuz
Avaraj lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme