Şimdi Ara

Umay Sigorta Hakkında Herşey.. Önemlidir Lütfen Okuyunuz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar , hayırlı işler bol kazançlı haftalar dilerim öncelikle.

Bundan yaklaşık 2 ay önce park halindeki aracıma arkadan çarpan bir dolmuş sayesinde aracım pert oldu. Kendi sigorta acentem dahi , karşı tarafın sigortasından paramı , süreci izlemeyi , pert mi oldu yok onarım verildi. Yok pert olacaktı ama onarıma çeviriyorlar gibi sürekli enterasan bir şekilde moral bozucu bilgiler , hatta bilgisizlik ile iş yapmaya çalışıyorduk. Açıkcası başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmedeği için bende sigortacılık konularına tam hakim değildim.

Ancak , yine bu güzel site üzerinden , güzel bir insanla tanıştım. İsmi Yakup ÖZDEMİR - Umay Sigorta . Kendisi İstanbul'da , ben izmir'deyim. Site üzerinden bana yardımcı olmaya çalıştı , daha sonra telefonu üzerinden bana her konu da desteğini eksik etmedi. Ve Allah'a çok şükür 23.03.2018 tarihinde karşı tarafın sigorta şirketinden paramı aldım. %100 Yakup bey'in desteği , sigortacılık kültürü ve bilgisi ve tabikide güçlü olmasından dolayı işin içinden alnımızın akıyla çıkmayı başardı. Beni hiç bir zaman demotive etmedi , moralimi sürekli pozitif tuttu. Gecenin kaçı olursa olsun aradığımda telefonuma çıktı , saatlerce konuştuk. Her süreci harfi harfine detaylı bir şekilde anlattı. Şöyle olacak , böyle ilerleyecek , dosya durumu , kapanması , yapmam gereken - hazırlamam gereken evrakları v.s herşeyimi en iyi şekilde yönetti. Hiç bir şekilde süreçte desteğini eksik etmedi. Allah ondan gani gani razı olsun.

Bu yazıyı yazmamdaki amacım ; İzmir'de ikamet ediyor olmama rağmen bundan sonra ki aracımın sigorta ve kasko alımlarımın hepsini Yakup bey'den - Umay sigortadan yaptıracağım.

Poliçe , poliçe firması v.s hiç biri önemli değil arkadaşlar . Önemli olan size o poliçeyi kesen " SİGORTA ACENTASININ " ne derece de bilgili ve güçlü olduğudur.

Yakup bey - Umay sigorta Acentası , bu konuda gerçekten işin uzmanı olduğu kesindir. Ve sizlere , aracınız için sigorta yaptırmanızda kesinlikle öneriyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Laf olsun torba dolsun , gibi bir şeyler yazmak değil amacım.

Poliçeyi her acenta keser , ama sadece poliçe kesmekten ibaret değilmiş bu işler. Acentanın ne kadar önemli olduğu , sizin arkadnızda ne kadar dik durduğu çok ama çok öenemliymiş. Yaşadım tecrübe ettim. Sizinle bu tecrübemi ve tavsiyemi paylaşmak istedim.

Kendisi zaten donanımhaber 'ın sigortacılık ana formunun müdavimlerindendir. Her türlü soru , bilgi gibi konularda kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Benim adım Serkan Oğuzhan Çevik ,

Makine mühendisiyim. İzmir'de ikamet ediyorum.

Telefon numaram : 0532-1694500

Yakup bey - Umay sigorta hakkında kafanıza takılan her türlü soruyu bana da sorabilir , seve seve yardımcı olurum.

Herkese saygılar sevgiler.

Hoşçakalın.

• Serkan cığım o kadar güzel ve övgü dolu sözler yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemedim hakkımda olan düşüncelerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım sana bir süreç yaşadık beraber evet canın çok sıkılıyor ve kafan takılıyordu acentenin görevlerinden biride (müşterim olsun yada olmasın) bu süreçlerde insanları motive etmek çünkü çoğumuzun daha önce yaşamadığı tecrübe etmediği olaylar maalesef. ama biz bu süreci güle oynaya sonlandırarak almamız gereken herkese ve herşeye rağmen almayı başardık.Evet dediğin gibi daha öncelerde de bunun konusu defalarca oldu poliçenizi satın almadan önce mutlaka o poliçenin arkasında durabilecek bir acenteniz olmalı bu çok önemli siz acentenize ne kadar güvenirseniz acenteniz zaten sizin için en doğru poliçeyi her zaman tanzim edecektir.
    Fazla uzatmakta istemiyorum Sevgili serkan sigortacılık ihtiyacın olsun olmasın her zaman istanbul da bir kapın var bunu hiçbir zaman unutma
    (BU ARADA DAHA YÜZYÜZE GÖRÜŞEMEDİK :) ) ama oda olacak inşallah ve çok yakın bir zamanda BABA oluyorsun şimdiden rabbim yeğenimi analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Eşine,Anne'ne Çok saygıdeğer baba'na çok çok selamlarımı iletirsen beni mutlu edersin...
    Saygılarımla...

• Yakup bey tebrik ederim sizi. Sektöre böyle insanlar lazım özellikle şu zor dönemlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigortaci44

Yakup bey tebrik ederim sizi. Sektöre böyle insanlar lazım özellikle şu zor dönemlerde.

Teşekkür ederim değerli meslektaşım işimizin gereğini yapmaya çalıştık...
    Saygılarımla
  • Serkan Hocam, benim de başımdan ufak bir kaza geçti ve bir sigortacıya danışma ihtiyacım vardı,şans eseri bu postunuzu gördüm. Yakup Bey'e buradan bir mesajla ulaştım, kendisi cep numarasını iletti cevap olarak. Aradım konuştuk, gerçekten hiçbir çıkarı olmamasına rağmen çok çok yardımcı oldu. Çok yardımsever, konuşkan, bilgi sahibi, babacan bir insan.
    Tanışmamıza aracılık ettiğiniz için öncelikle size, daha sonra Yakup Bey'e çok teşekkür ederim.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sculptor

Serkan Hocam, benim de başımdan ufak bir kaza geçti ve bir sigortacıya danışma ihtiyacım vardı,şans eseri bu postunuzu gördüm. Yakup Bey'e buradan bir mesajla ulaştım, kendisi cep numarasını iletti cevap olarak. Aradım konuştuk, gerçekten hiçbir çıkarı olmamasına rağmen çok çok yardımcı oldu. Çok yardımsever, konuşkan, bilgi sahibi, babacan bir insan.
    Tanışmamıza aracılık ettiğiniz için öncelikle size, daha sonra Yakup Bey'e çok teşekkür ederim.

İyi günler.
    Merhabalar mahçup ediyorsunuz beni işimin gereği bunlar sizleri bilgilendirmek herşey sigorta yapmak para kazanmak değildir benim litaretürümde önce insan kazanmak gelir burada da sizin gibi yüzlerce çok iyi dostlar abiler ve kardeşler kazandım her zaman 1 telefon uzakta olacağımdan emin olabilirsiniz.
    Saygılarımla..

• Bende arkadaşa bir ekleme yapayım, 07.05.2018 de Aracımla Antalya-Eskişehir arası gelirken Kütahya mevkiinde kaza yaptım,çok şükür eşim ve bende hiç bir sağlık sorunu olmadı,ama araç perte çıktı.

Kasko poliçemi bu forumdan aldığım tavsiyeler üzerine Eskişehirde oturmama rağmen Umay sigortaya yaptırmıştım.

Olaydan sonra Umay Sigorta dan Yakup beyle görüştüm.Kendisi çok yakinen ilgilendi ve kendi hatası olmamasına rağmen büyük çabaları ile yaklaşık 4.000 tl.sigorta firmanın eksik ödemesinden beni kurtardı.

Ayrıca sigorta şirketinin ödeyebileceği en üst limit teklifi vermesini sağladı.

Şu anda sigorta şirketi ödeme sürecinde,Yakup bey ,bu konuda bile yardımcı olacağını ve ödemenin en kısa sürede yapılmasını sağlayacağını söyledi.Bu zaman zarfında defalarca telefon ile aramama rağmen,büyük bir sabır ile sorularımı cevapladı.

Bu nedenle huzurunuzda kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.Ve tüm sigorta işlemlerinde şirketini gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum.Bu zamanda bu kadar ilgili bir firma ve bu firmanın sahibi Yakup bey ile tanışmaktan çok memnun oldum.Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Bende arkadaşa bir ekleme yapayım, 07.05.2018 de Aracımla Antalya-Eskişehir arası gelirken Kütahya mevkiinde kaza yaptım,çok şükür eşim ve bende hiç bir sağlık sorunu olmadı,ama araç perte çıktı.

Kasko poliçemi bu forumdan aldığım tavsiyeler üzerine Eskişehirde oturmama rağmen Umay sigortaya yaptırmıştım.

Olaydan sonra Umay Sigorta dan Yakup beyle görüştüm.Kendisi çok yakinen ilgilendi ve kendi hatası olmamasına rağmen büyük çabaları ile yaklaşık 4.000 tl.sigorta firmanın eksik ödemesinden beni kurtardı.

Ayrıca sigorta şirketinin ödeyebileceği en üst limit teklifi vermesini sağladı.

Şu anda sigorta şirketi ödeme sürecinde,Yakup bey ,bu konuda bile yardımcı olacağını ve ödemenin en kısa sürede yapılmasını sağlayacağını söyledi.Bu zaman zarfında defalarca telefon ile aramama rağmen,büyük bir sabır ile sorularımı cevapladı.

Bu nedenle huzurunuzda kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.Ve tüm sigorta işlemlerinde şirketini gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum.Bu zamanda bu kadar ilgili bir firma ve bu firmanın sahibi Yakup bey ile tanışmaktan çok memnun oldum.Saygılar
    Sedat bey merhaba
    Övgü dolu sözlerinizden dolayı teşekkür ederim. Ne mutlu banaki insanlar tarafından böyle övgü dolu cümleler alabiliyorum arkamdan beddua da edebilirdiniz :) ben işimin gerektirdiği takip ve sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyorum sizinde yaşamış olduğunuz süreci beraber olarak atlattık en önemliside size ve eşinize bu kazada herhangi birşeyin olmaması en büyük tesellimiz budur şirketler ile müşteri arasındaki köpüdür acente işimizi layıkıyla yaptığımız süecede hiçbir müşterimiz mağdur olmaz böyle güzel sözlere haiz olur çok teşekkür ederim size.
    Bu arada ödemeniz 01.06.2018 tarihli eft talimatı vermiş olduğunuz iban numarasına yapılmıştırödememizide anlımızın akıyla almayı başardık süresinden önce.
    Bunu çok iyi biliyorsunuz sadece 1 telefon uzağınızdayım yani hemen yanıbaşınızda ve bu hizmet 24 saat istanbula yolunuz düştüğü zamanda sizi ağırlamaktan onur duyacağımı bilmenizi isterim.
    saygılarımla...

• Yakup Bey,tekrar çok teşekkür ederim.Hakkınızı helal edin.İstanbul-Bağcılarda kardeşim ikamet etmekte,nasipse,onu ziyaret ettiğimde bende yüzyüze tanışmaktan onur duyacağım.İşlerinizde sonzsuz başarılar dilerken,sizler gibi işinin merkezine ''Müşteri memnuniyeti'' ni gerçek anlamda oturtan işadamlarının çoğalması tek dileğim.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Yakup Bey,tekrar çok teşekkür ederim.Hakkınızı helal edin.İstanbul-Bağcılarda kardeşim ikamet etmekte,nasipse,onu ziyaret ettiğimde bende yüzyüze tanışmaktan onur duyacağım.İşlerinizde sonzsuz başarılar dilerken,sizler gibi işinin merkezine ''Müşteri memnuniyeti'' ni gerçek anlamda oturtan işadamlarının çoğalması tek dileğim.Saygılar
    Müşteri memnuniyeti değişmez ilkemizdir sedat bey mutlaka beklerim çokta memnun olurum dediğim gibi herzaman yanıbaşınızdayım 1 telefon uzaklığı kadar...
    esen kalın...
  • Yakup Bey' i tanımıyorum hangi firmalarla çalıştığını da bilmiyorum ama nacizane tavsiyem generali sigorta ile kesinlikle çalışmayın.

Öncelikle Allah kimseye kaza bela vermesin ve sigorta şirketlerinin kucağına düşürmesin..

01.05.2018 tarihinde aracımıza park halinde çarpıldı sayfalar dolusu konu hakkında yorum,video,makele resmi evrak okudum araştırdım nerdeyse bugün bir acenta da yada hasar depertmanın da çalışabilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum:) İzlenimlerimi yazayım.

Bu şekilde başına kaza gelen arkadaşlar en azından sürecin nasıl olacağını az-çok tahmin edebilmeleri için kısaca özet geçeyim..

1-Kaza yaptınız kusurlu yada kusursuz olmanız öncellikle sigorta şirketlerininin hiç umrunda değil öncelikle. Kaza yaptım sigorta şirketim yada kaskom beni karşı tarafa karşı kollar mağduriyetimi giderir şeklinde hiç düşünceniz olmasın.
    2-Sigorta şirketleri tamamen kendi çıkarlarını düşünüyor nerden ne kar eder müşteriye saplarım bilincindeler ve bu yönde hareket ediyorlar.onlar için herşey kar/zarar senin mağdur olman yada müşterileri olman hiçbir şey ifade etmiyor.
    3-Öncelikle kaza yaptıktan sonra hiçbir şekilde muhatap bulamayacaksınız sigorta şirketinin memuru gibi olan bir exper size sürekli kazıklamaya çalışacak ( Kaskom yetkili servis orjinal parça (araç 3 yaş altı) olmasına rağmen adam haberim olmadan sanayiden merdiven altı bile değil fiyat almış.
    4-Siz her zaman çemberin dışında olacaksınız bunu unutmayın exper,sigorta şirketi ve servis sizden nasıl kar ederim onun yarışına giriyorlar.
    5-siz aramadığınız yada peşine düşmediğiniz zaman haricinde sizi arayan soran 1 kişi bile olmayacak.
    6-her aradığınızda araştırmalar devam ediyor cevabı alacaksınız.
    7-Süreç yaklaşık 30 gün sürdü 30 gün oyalamının ardından (ki bu süreçte ikame araç v.s verildmedi) ölü fiyatına aracım perte çıkarıldı piyasa değerinin 13.000tl rayiç bedelin 8000tl altına perte çıkarıldı.
    8-bundan sonraki süreçte saçma sapan birsürü evrak gönderilecek size birde al-satçı firmaya evrak postalamınız gerekecek.
    9-Full kaskolu olmanıza rağmen bu evrakları toplayacaksınız plakaları söküp notere gidip vekalet alıp cebinizden 116tl noter ücreti ödeyip üstüne 20tl kargo ücreti verip evrakları postalayıp beklemeye devam edeceksiniz.
    10-beklerken sıkıldıkça al-satçıyı arayın ne oldu bizim araç diye sorun o arada sahibinden.com daki hasarlı araçlara bakın aracım satışa konmuş mu diye.
    11-Benim gibi sahibinden.com da aracınıza denk geldikten sonra al-sat çıyı arayın. hayırlı olsun aracımızı satmışsınız parasını vermeyi düşünüyormusunuz diye sorun.onlar biz evrakları sigorta şirketinize göndericez siz onlara sorun diyecek.
    12-sonra sigorta şirketini arayın ne oldu bizim para deyin onlar süreç devam ediyor imzada ödeme takvimi felan diyecek beklemeye devam edin.
    13-Aracımın satıldığını gördükten sonra yine dediğim gibi herşeyi siz takip edeceksiniz kimseniz olmayacak bu süreçte aradım tekrar benim sigorta vardı araç satılmış iptal edin diye aramazsanız ödemeye devam edersiniz unutmayın hay hay deyip iptal ettiler hazırlıklı olun birde kaskom vardı 3 aylık 880tl dedim onu ödeyemeyiz o size girdi geçmiş olsun cevabı alacaksınız. park halindeki aracınıza çarpılacak kusur %100 karşı tarafta ve bomba 9 ay daha olmayan aracınız için kasko ücreti ödeyeceksiniz.
    14-Sonuç olarak her türlü bu süreçten aracınızın değerine göre 10.000-15.000 tl zarar bir sürü stress ve sinir bir sürü mail telefon görüşmesi yapacaksınız.
    15-Kasko ve Sigortam Genarali Sigorta.
    16-Bu süreçte hiçbir zaman desteğini görmediğim, muhatap bulamadığım, kaza yerine çekiciyi bile 2 saatte zor gönderen sigorta şirketim Generali' ye saygılarımı iletir ve kimseye tavsiye etmem.
    17-Henüz para yatmadı bu arada hala.

Geçmiş olsun herkese kazasız belasız günler dilerim.

Umay Sigorta Hakkında Herşey.. Önemlidir Lütfen Okuyunuz !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 3 Haziran 2018; 23:0:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Yakup Bey' i tanımıyorum hangi firmalarla çalıştığını da bilmiyorum ama nacizane tavsiyem generali sigorta ile kesinlikle çalışmayın.

Öncelikle Allah kimseye kaza bela vermesin ve sigorta şirketlerinin kucağına düşürmesin..

01.05.2018 tarihinde aracımıza park halinde çarpıldı sayfalar dolusu konu hakkında yorum,video,makele resmi evrak okudum araştırdım nerdeyse bugün bir acenta da yada hasar depertmanın da çalışabilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum:) İzlenimlerimi yazayım.

Bu şekilde başına kaza gelen arkadaşlar en azından sürecin nasıl olacağını az-çok tahmin edebilmeleri için kısaca özet geçeyim..

1-Kaza yaptınız kusurlu yada kusursuz olmanız öncellikle sigorta şirketlerininin hiç umrunda değil öncelikle. Kaza yaptım sigorta şirketim yada kaskom beni karşı tarafa karşı kollar mağduriyetimi giderir şeklinde hiç düşünceniz olmasın.
    2-Sigorta şirketleri tamamen kendi çıkarlarını düşünüyor nerden ne kar eder müşteriye saplarım bilincindeler ve bu yönde hareket ediyorlar.onlar için herşey kar/zarar senin mağdur olman yada müşterileri olman hiçbir şey ifade etmiyor.
    3-Öncelikle kaza yaptıktan sonra hiçbir şekilde muhatap bulamayacaksınız sigorta şirketinin memuru gibi olan bir exper size sürekli kazıklamaya çalışacak ( Kaskom yetkili servis orjinal parça (araç 3 yaş altı) olmasına rağmen adam haberim olmadan sanayiden merdiven altı bile değil fiyat almış.
    4-Siz her zaman çemberin dışında olacaksınız bunu unutmayın exper,sigorta şirketi ve servis sizden nasıl kar ederim onun yarışına giriyorlar.
    5-siz aramadığınız yada peşine düşmediğiniz zaman haricinde sizi arayan soran 1 kişi bile olmayacak.
    6-her aradığınızda araştırmalar devam ediyor cevabı alacaksınız.
    7-Süreç yaklaşık 30 gün sürdü 30 gün oyalamının ardından (ki bu süreçte ikame araç v.s verildmedi) ölü fiyatına aracım perte çıkarıldı piyasa değerinin 13.000tl rayiç bedelin 8000tl altına perte çıkarıldı.
    8-bundan sonraki süreçte saçma sapan birsürü evrak gönderilecek size birde al-satçı firmaya evrak postalamınız gerekecek.
    9-Full kaskolu olmanıza rağmen bu evrakları toplayacaksınız plakaları söküp notere gidip vekalet alıp cebinizden 116tl noter ücreti ödeyip üstüne 20tl kargo ücreti verip evrakları postalayıp beklemeye devam edeceksiniz.
    10-beklerken sıkıldıkça al-satçıyı arayın ne oldu bizim araç diye sorun o arada sahibinden.com daki hasarlı araçlara bakın aracım satışa konmuş mu diye.
    11-Benim gibi sahibinden.com da aracınıza denk geldikten sonra al-sat çıyı arayın. hayırlı olsun aracımızı satmışsınız parasını vermeyi düşünüyormusunuz diye sorun.onlar biz evrakları sigorta şirketinize göndericez siz onlara sorun diyecek.
    12-sonra sigorta şirketini arayın ne oldu bizim para deyin onlar süreç devam ediyor imzada ödeme takvimi felan diyecek beklemeye devam edin.
    13-Aracımın satıldığını gördükten sonra yine dediğim gibi herşeyi siz takip edeceksiniz kimseniz olmayacak bu süreçte aradım tekrar benim sigorta vardı araç satılmış iptal edin diye aramazsanız ödemeye devam edersiniz unutmayın hay hay deyip iptal ettiler hazırlıklı olun birde kaskom vardı 3 aylık 880tl dedim onu ödeyemeyiz o size girdi geçmiş olsun cevabı alacaksınız. park halindeki aracınıza çarpılacak kusur %100 karşı tarafta ve bomba 9 ay daha olmayan aracınız için kasko ücreti ödeyeceksiniz.
    14-Sonuç olarak her türlü bu süreçten aracınızın değerine göre 10.000-15.000 tl zarar bir sürü stress ve sinir bir sürü mail telefon görüşmesi yapacaksınız.
    15-Kasko ve Sigortam Genarali Sigorta.
    16-Bu süreçte hiçbir zaman desteğini görmediğim, muhatap bulamadığım, kaza yerine çekiciyi bile 2 saatte zor gönderen sigorta şirketim Generali' ye saygılarımı iletir ve kimseye tavsiye etmem.
    17-Henüz para yatmadı bu arada hala.

Geçmiş olsun herkese kazasız belasız günler dilerim.

İsminizi öğrendim emrah bey
    Generaliden insanlar poliçelerini yaptırır yada yaptırmazlar buna elbette kimse karışamaz ama şuda bir gerçekki acente kanalı ile yaptıranlar yukarıda yazdıkları gibi mağdur olmuyorlar.Serkan bey ve Sedat bey her iki beyefendi ilede burada tanıştım ki Serkan beyin poliçesi bile tarafımdan yapılmış değil idi ben sadece acentelerinin yerine yapılması gerekeni yaptım ve alması gereken bedelleri ödettirdim sizi anlamıyorum neden cevap vermek yerine heryerde birşeyleri kötülüyorsunuz acenteniz neden yanınızda değil bunun cevabını vermek bu kadar zor olmamalı poliçenizi ne şartlarla kime yaptırdınız 3 kuruş ucuz olsun diye belki poliçenizden birşeyleri çıkarttırdınız yada acente yerine call centere yaptırdınız bilemiyorum 05352888216 benim telefon numaram sizde yazarmısınız telefonunuzu emrah bey telefonda sizinle konuşalım elimden gelen birşey varsa yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESL SİGORTA

İsminizi öğrendim emrah bey
    Generaliden insanlar poliçelerini yaptırır yada yaptırmazlar buna elbette kimse karışamaz ama şuda bir gerçekki acente kanalı ile yaptıranlar yukarıda yazdıkları gibi mağdur olmuyorlar.Serkan bey ve Sedat bey her iki beyefendi ilede burada tanıştım ki Serkan beyin poliçesi bile tarafımdan yapılmış değil idi ben sadece acentelerinin yerine yapılması gerekeni yaptım ve alması gereken bedelleri ödettirdim sizi anlamıyorum neden cevap vermek yerine heryerde birşeyleri kötülüyorsunuz acenteniz neden yanınızda değil bunun cevabını vermek bu kadar zor olmamalı poliçenizi ne şartlarla kime yaptırdınız 3 kuruş ucuz olsun diye belki poliçenizden birşeyleri çıkarttırdınız yada acente yerine call centere yaptırdınız bilemiyorum 05352888216 benim telefon numaram sizde yazarmısınız telefonunuzu emrah bey telefonda sizinle konuşalım elimden gelen birşey varsa yardımcı olayım.

Alıntıları Göster
    Acenta değil olay sadece generali de Hasar departmanında Şenay Hanım var ben kuruluşundan beri buradayım 1 kişiye bile pert sonrası kasko primini iade etmedik dedi 1 kişi bulun ben size ne isterseniz vericem diyede net konuştu. Acenta yok ben ilk çıktığından beri kullanıyorum 4-5 sene oldu sürekli arayıp yenilediler full kasko ve tüm extralar dahil hiç bir kesinti yok poliçemde.

Daha servise aracı çektirdiğim gün servis sordu Kasko ne dedi Generali dedim adam geçmiş olsun dedi direk hayırdır dedim masada bir tomar evrak gösterdi çok sıkıntı çıkarıyorlar parça tamir v.s dedi müşterinin rızası olmadan araç bile çektirdiler özel servise parça onayı vermiyorlar ıvır zıvır... muhtemel X eksper var onu gönderirler çok uğraşırsınız dedi harfiyen çıktı. Bu yazdıklarım kusur %100 karşı tarafta iken kusur bende olsa siz düşünün ne olacağını.

Ben bunları insaniyet namına yazıyorum para kolay kazanılmıyor çoluğun çocuğun rızkından kesip bir araç alıyorsunuz elin adamı gelip çarpıyor sigortacıların experlerin oyuncağı oluyorsunuz sonra.
    1 ay boyunca 1 kere bile generali tarafından aranmadım sürekli ben aradım ben takip ettim ben mail attım ben kovaladım herşeyi.

Ben alırım kasko primlerini diyorsanız vereyim bilgileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 4 Haziran 2018; 14:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Acenta değil olay sadece generali de Hasar departmanında Şenay Hanım var ben kuruluşundan beri buradayım 1 kişiye bile pert sonrası kasko primini iade etmedik dedi 1 kişi bulun ben size ne isterseniz vericem diyede net konuştu. Acenta yok ben ilk çıktığından beri kullanıyorum 4-5 sene oldu sürekli arayıp yenilediler full kasko ve tüm extralar dahil hiç bir kesinti yok poliçemde.

Daha servise aracı çektirdiğim gün servis sordu Kasko ne dedi Generali dedim adam geçmiş olsun dedi direk hayırdır dedim masada bir tomar evrak gösterdi çok sıkıntı çıkarıyorlar parça tamir v.s dedi müşterinin rızası olmadan araç bile çektirdiler özel servise parça onayı vermiyorlar ıvır zıvır... muhtemel X eksper var onu gönderirler çok uğraşırsınız dedi harfiyen çıktı. Bu yazdıklarım kusur %100 karşı tarafta iken kusur bende olsa siz düşünün ne olacağını.

Ben bunları insaniyet namına yazıyorum para kolay kazanılmıyor çoluğun çocuğun rızkından kesip bir araç alıyorsunuz elin adamı gelip çarpıyor sigortacıların experlerin oyuncağı oluyorsunuz sonra.
    1 ay boyunca 1 kere bile generali tarafından aranmadım sürekli ben aradım ben takip ettim ben mail attım ben kovaladım herşeyi.

Ben alırım kasko primlerini diyorsanız vereyim bilgileri.

Alıntıları Göster
    Emrah bey
    kimse kimseyi oyuncak edemez.05352888216 telefon numaram bana whatshapp tan aracınızın ruhsatı dosya numaranızı aracınızın hangi serviste olduğu bilgilerini yollarmısınız bende bakmak istiyorum dosyanıza...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.