Şimdi Ara

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur aksamlari bisikleti kullaniyorum. ilk gun km saati calismadi ayarladim bugun calisti duzgun 14 km yaptim vucut ham bayagi yoruldum
    sele bayagi sert gibi geldi oturma organimi agritti :) alisamazsam yumusak bir sele bakarim artik
    ilk gun on artirici vites 1e gecmedi ugrastim zincir disari dogru atti pedalin orda plastik korumayi kirdi bu aksam cikmadan ayar cektim 1e gecti ama yolda yine gecmedi ayar yapilmasi gerekiyor 35 km max hiz yaptim arka vites cok guzel calisiyor on vites moralimi bozdu on ve arkaya lamba almam lazim ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boy 1.73 kilo 52.
    26'' jant uygun mudur?
    ayrica kadro boyunu biliyor musunuz?

• tavsiyelere gore uyar ama buna karari sen vereceksin bisiklet 17 kadro
    modeli zaten 2617 yaziyor ona dayanarak soyluyorum olcmedim

• elimde kutusunda sıfır daha kurulmamış ümit evolution kırmızı siyah m26 bisiklet var, izmir de elden teslim 230 tl ilgilenenler pm atsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

tavsiyelere gore uyar ama buna karari sen vereceksin bisiklet 17 kadro

hocam sizin boy ne kadar? size uygun mu geldi? büyük ya da küçük mü geldi?
  • benim boy 1.70 koltugu cok fazla kaldirmadim ayagim yere degmiyor otururken yuksek yapinca kadro iyi ufak degil iri bile duruyor

• quote:

Bende n11 sitesinden 100tl indirim çekiyle 175tl ye aldım kırmızı-siyah modelini istemiştim, resim isterseniz çekip koyabilirim servisine götürüp ücretsiz kurdurdum servisteki biskleti kuran kişi kaça aldın diye sordu kaça alsam iyi ne eder sence dedim 400lira vermişindir dedi bende 175tl deyince çok iyi almışın dedi, zaten kurarken viteste shimanoymuş güzel marka dedi bende en düşük modeliymiş galiba dedim olsun çoğundan iyidir şimdikilerde o kadar kaliteli değil dedi , dün yaklaşık 5 km yol yaptım kullanımı çok rahat hafif vesinir etmiyor:) bana kullanılan malzeme kaliteli geldi, kesinlikle almak isteyenlere tavsiye ederim alın. ama arka zincir sürüş esnasında zincir boyunca demire değdiği için boyasını kavlatmış aynı sorun sizdede varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkardes06 -- 28 Mayıs 2013; 10:41:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

quote:

Bende n11 sitesinden 100tl indirim çekiyle 175tl ye aldım kırmızı-siyah modelini istemiştim, resim isterseniz çekip koyabilirim servisine götürüp ücretsiz kurdurdum servisteki biskleti kuran kişi kaça aldın diye sordu kaça alsam iyi ne eder sence dedim 400lira vermişindir dedi bende 175tl deyince çok iyi almışın dedi, zaten kurarken viteste shimanoymuş güzel marka dedi bende en düşük modeliymiş galiba dedim olsun çoğundan iyidir şimdikilerde o kadar kaliteli değil dedi , dün yaklaşık 5 km yol yaptım kullanımı çok rahat hafif vesinir etmiyor:) bana kullanılan malzeme kaliteli geldi, kesinlikle almak isteyenlere tavsiye ederim alın. ama arka zincir sürüş esnasında zincir boyunca demire değdiği için boyasını kavlatmış aynı sorun sizdede varmı?

ya bisikletin vitesine sinir oluyorum arka vites tıkır tıkır çalışıyor ama ön vites ayarsız çıktı benim zaten kendim kurdum ilk defa sürerken zincir dışa doğru attı plastik korumayı kırdı bu hafta ayarlattım vitesi ama ön vites arka gibi değil tam yerini bulmadan cırcır ses çıkıyor arka öyledeğil tık ediyor vites değişiyor saat gibi ön vites kolunu değiştirmek istiyorum şöyle parmakla değişenlerden takmak istiyorum onlarda 1 2 3 takınca cırlamadan geçermi acaba? birde başka bisiklet kullanmadım yakın zamanda kıyaslama yapamıyorum ama genel olarak memnunum km saati, arka led ışık,suluk kafesi,birde zincir çizmesin diye kadro koruma aldım ben ekstra.

• quote:

quote:

quote:

ya bisikletin vitesine sinir oluyorum arka vites tıkır tıkır çalışıyor ama ön vites ayarsız çıktı benim zaten kendim kurdum ilk defa sürerken zincir dışa doğru attı plastik korumayı kırdı bu hafta ayarlattım vitesi ama ön vites arka gibi değil tam yerini bulmadan cırcır ses çıkıyor arka öyledeğil tık ediyor vites değişiyor saat gibi ön vites kolunu değiştirmek istiyorum şöyle parmakla değişenlerden takmak istiyorum onlarda 1 2 3 takınca cırlamadan geçermi acaba? birde başka bisiklet kullanmadım yakın zamanda kıyaslama yapamıyorum ama genel olarak memnunum km saati, arka led ışık,suluk kafesi,birde zincir çizmesin diye kadro koruma aldım ben ekstra.

O sesi servis kurduktan sonra denemek için bindim, zincirden ses geliyor vites artırıcıya sürtüyor dedim, serviscide vites tam atmıyor zincir boşa çıkana kadar vitesi birer düşürüp yada yükseltmelisin dedi, bir arkadaşimda da 500tl lik bianchi var onda da oluyormuş aynısını o dasesi aynısını söyledi vites tam atmadığı için ses gelirmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

O sesi servis kurduktan sonra denemek için bindim, zincirden ses geliyor vites artırıcıya sürtüyor dedim, serviscide vites tam atmıyor zincir boşa çıkana kadar vitesi birer düşürüp yada yükseltmelisin dedi, bir arkadaşimda da 500tl lik bianchi var onda da oluyormuş aynısını o dasesi aynısını söyledi vites tam atmadığı için ses gelirmiş

bisikletçi öyle dedi yerini buldurana kadar çevireceksin dedi arka sistem çok güzel her tıkta bir vites atıyor oyle olsa cok güzel olacak parmaklı değiştirici alsam oda tık tık çalışırmı acaba?

• n11.com sitesinden bende sipariş vermek istiyorum aklıma yatmak üzere. Akşama gidip mağazadan bilgi alacağım aynı ürünü bulabilirsem tabi.
  • N11.com dan aldim, Sivas tan gonderdiler. 2 gunde elimde oldu. Oyle agir bir bisiklet degil, gayet güzel. Kadro boyu 1.85 boyda bile küçük gözükmuyor, sele sadece yaysız olduğundan zamanla değiştirmek gerekebilir, belkide uzun zamandir binenlerde problem olmaz. Aksesuar olarak 2 teker reflektoru ve takili park çubuğu var. Lastiklerde fazla kalin ve dişli değil, yağ gibi kayiyor, zincir sesi falan yok, gayet sessiz. Ben beğendim, almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

N11.com dan aldim, Sivas tan gonderdiler. 2 gunde elimde oldu. Oyle agir bir bisiklet degil, gayet güzel. Kadro boyu 1.85 boyda bile küçük gözükmuyor, sele sadece yaysız olduğundan zamanla değiştirmek gerekebilir, belkide uzun zamandir binenlerde problem olmaz. Aksesuar olarak 2 teker reflektoru ve takili park çubuğu var. Lastiklerde fazla kalin ve dişli değil, yağ gibi kayiyor, zincir sesi falan yok, gayet sessiz. Ben beğendim, almak isteyenlere tavsiye ederim.

Hayırlı olsun ne renk geldi? evet çok ağır değil bizim grupta sedonası olan arkadaş var 11 12 kg civarı dedi tarttım bizimkinden biraz hafif ama öyle çok fark yok bisiklet gerçekten sessiz çalışıyor dün grupta kıyasladım gerçekten birçok bisikletten sessizdi koltuğu değiştirme bende ilk başta ağrı olmuştu şimdi alıştım iyi biraz bekle rahatsız etmeye devam ederse alırsın ben birtek ön vitesini sevmiyorum arka vitesi gibi tık tık çalışmıyor başkada bir kusuru yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

N11.com dan aldim, Sivas tan gonderdiler. 2 gunde elimde oldu. Oyle agir bir bisiklet degil, gayet güzel. Kadro boyu 1.85 boyda bile küçük gözükmuyor, sele sadece yaysız olduğundan zamanla değiştirmek gerekebilir, belkide uzun zamandir binenlerde problem olmaz. Aksesuar olarak 2 teker reflektoru ve takili park çubuğu var. Lastiklerde fazla kalin ve dişli değil, yağ gibi kayiyor, zincir sesi falan yok, gayet sessiz. Ben beğendim, almak isteyenlere tavsiye ederim.

Hayırlı olsun ne renk geldi? evet çok ağır değil bizim grupta sedonası olan arkadaş var 11 12 kg civarı dedi tarttım bizimkinden biraz hafif ama öyle çok fark yok bisiklet gerçekten sessiz çalışıyor dün grupta kıyasladım gerçekten birçok bisikletten sessizdi koltuğu değiştirme bende ilk başta ağrı olmuştu şimdi alıştım iyi biraz bekle rahatsız etmeye devam ederse alırsın ben birtek ön vitesini sevmiyorum arka vitesi gibi tık tık çalışmıyor başkada bir kusuru yok.

Bende n11.com sitesinden aldım siyah gri olan, 2 gün oldu ama daha sürmedim. ancak ağırlık olarak gayet iyi. tecrübelerimi paylaşırım. sele konusunda bencede çok kaliteli değil gel destekli sele alabilirim. lastikleride dağ bisikleti havası yok pek fazla.Bende n11.com sitesinden aldım siyah gri olan, 2 gün oldu ama daha sürmedim. ancak ağırlık olarak gayet iyi. tecrübelerimi paylaşırım. sele konusunda bencede çok kaliteli değil gel destekli sele alabilirim. lastikleride dağ bisikleti havası yok pek fazla.

• ben gel destekli sele baktim bizim koltuktan cok farkli degil fiyatida 45 50 lira idi biraz alisana kadar deneyin bence on vites nasil yorum yazarsaniz iyi olur

• inanın daha bisikleti alıp dışarı çıkmaya zamanım olmadı
  • bende bisiklet araştırıyorum. n11'e bak. ülkeme bisiklet alışkanlığını geri getirtmiş :D herkes indirim çeki var diye bisiklet almaya başlamış :D ne yalan söyliyim benimde canım çekti. yorumlarınızı okuyorum. ne alacağıma karar veremedim. ama yazıları okuduktan sonra süspansiyonlu almama kararı aldım. benim kullanacağım günde 10 dk gidiş mesafesi en fazla, sonra bisikleti bırakıcam. 2-3 saat işlerimi halledicem. sonra tekrar binip evime gelicem 10 dk da geliş. böyle bişey için fazla teferruatlı bişeye gerek yok. hafif olması lazımmış. süspansiyona gerek yokmuş. vites ne olursa olsun shimano olması lazımmış. bunlara uyan ucuz fiyatta 1-2 model var zaten. biri bu ümit, bbiri de mondialhttp://www.n11.com/mondial-chaser-26-jant-bisiklet-P11435764 .. mondial'in de arka süspansiyonu yok. vitesler shimanoymuş. fiyatta iyi. 119 a gelir 100 lira indirimle. bu ümit 175 e gelcek. mondial işimi görür diye düşünüyorum?

• tabiki fiyat olarak mondial daha ekonomik ancak ürün kalitesi olarak ümit daha iyi. ümit kadro alüminyum mondial değil. bu da mondialin daha ağır olacagı anlamına gelır. aynı zamanda zevk de meselesı bence ümit daya yakısıklı :) ve bir fark daha mondialin lastikleri daha kalın. karar sizin tabiki. günde 10 dk lık sürüş için en ucuz bisiklet tercih edilebilir. size kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

tabiki fiyat olarak mondial daha ekonomik ancak ürün kalitesi olarak ümit daha iyi. ümit kadro alüminyum mondial değil. bu da mondialin daha ağır olacagı anlamına gelır. aynı zamanda zevk de meselesı bence ümit daya yakısıklı :) ve bir fark daha mondialin lastikleri daha kalın. karar sizin tabiki. günde 10 dk lık sürüş için en ucuz bisiklet tercih edilebilir. size kalmış

hmm anladım. bende görünüş olarak mondilai beğenmedim ama kalitelidir diye onu terch ettm yoksa başka ucuz seçenek yok. peki bu ikisinden hangisini tercih edersiniz. mondial mi yoksa linkteki ümit g force mihttp://www.n11.com/umit-g-force-python-26-bisiklet-P11434391

ümit g force çok mu yanlış tercih olur. aslında bisikleti aldığımda boş zamanlarımda çıkıp gezebilirim bilmiyorum. ama genel olarak bisikleti alma sebebim yolumu kısaltmak. evimden metrobüse kadar 25-30 dk lık bi yürüme mesafesi var. o yürüme yerinde de ne otobüs ne minibüs var. mecbur yürüceksin. o yürüme mesafesini bisikletle gideyim diyorum. bisikleti sonra bırakacak bir sürü yer var onda sıkıntı yok. 209 luk ümit'i mi alsam acaba? o çok mu ağırdır. bisiklet terletmesin beni. vites falan shimano değil sanırım onun. çok büyük bi eksi mi olur acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

tabiki fiyat olarak mondial daha ekonomik ancak ürün kalitesi olarak ümit daha iyi. ümit kadro alüminyum mondial değil. bu da mondialin daha ağır olacagı anlamına gelır. aynı zamanda zevk de meselesı bence ümit daya yakısıklı :) ve bir fark daha mondialin lastikleri daha kalın. karar sizin tabiki. günde 10 dk lık sürüş için en ucuz bisiklet tercih edilebilir. size kalmış

hmm anladım. bende görünüş olarak mondilai beğenmedim ama kalitelidir diye onu terch ettm yoksa başka ucuz seçenek yok. peki bu ikisinden hangisini tercih edersiniz. mondial mi yoksa linkteki ümit g force mihttp://www.n11.com/umit-g-force-python-26-bisiklet-P11434391

ümit g force çok mu yanlış tercih olur. aslında bisikleti aldığımda boş zamanlarımda çıkıp gezebilirim bilmiyorum. ama genel olarak bisikleti alma sebebim yolumu kısaltmak. evimden metrobüse kadar 25-30 dk lık bi yürüme mesafesi var. o yürüme yerinde de ne otobüs ne minibüs var. mecbur yürüceksin. o yürüme mesafesini bisikletle gideyim diyorum. bisikleti sonra bırakacak bir sürü yer var onda sıkıntı yok. 209 luk ümit'i mi alsam acaba? o çok mu ağırdır. bisiklet terletmesin beni. vites falan shimano değil sanırım onun. çok büyük bi eksi mi olur acaba.

bakın bu arka amortisörlü bisikletleri önermem, her pedala yüklendiğinizde yaylanıp enerji kaybı yasayacaksınz. pek cok yorum tavsıye gorebılırsınız bu konuda. ama ön amortisörlü olmasına dikkat edin çok faydalı olur özellikle kaldırım ınıs cıkıslarda cukurlarda darbelerı absorbe edecektır. benım tavsıyem ümit evolution ya da mondial

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.