Şimdi Ara

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svoodoo

Bugun gittim sedona pompa birde as880 km saati aldim lastikleri hallettim bisiklet sonunda hazir

Siz internetten aldınız galiba, ben de internetten n11 sitesi üzerinden almayı düşünüyorum
    Link :http://www.n11.com/umit-evolution-m-26-P11432805
    Birde kurulumunu siz mi yaptınız, bisikletçiye gitsek ne kadar para ister yada serviste kurulum ücretsiz mi diye sorayım istedim.
    Birde dikkatimi çekti sanırım 2013 model evolution yok, bu bisikletler elde kalanlar 2012 modeller ve bulunması ilerki günlerde daha zor olacak sanırım

• quote:

Bugun gittim sedona pompa birde as880 km saati aldim lastikleri hallettim bisiklet sonunda hazir

Bisikletim var alacağımdan değil de merak ettiğim bir model f/p oranı sayesinde.Bir ara bir fotoğraf koyarsanız canlı görmüş olurum alacak arkadaşlar da öyle tabii.

Bu arada yukarıdaki arkadaş normal olan servisin kurulumu ücretsiz yapmasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende n 11.com dan aldim zaten model yilini bilmiyorum nerede yazar? montaji basit on tekerlek, gidon, pedallar, sele ve borusunu takip fren pabuclarini duzeltiyorsun oldu bitti aldigim yer montaji kendim yapmamin garantiyi bozmayacagini soyledi servise goturmem cok zor otobusle goturmem problem olur cok kalabalik oluyor neyse montaj bitti kutunun uzerinde montaji servisin yapmamasi halinde garanti disi kalacagi yaziyor :) goruntusu cok guzel 29 inc dusunmustum bi ara buda bayagi buyukmus kadrosu ufak degil bayagi iri duruyor yol lastigi fiyati sordum bunlar yari yol lastigi dedi bisikletci cok disli olmadigini soyledi boyle iste guzel bisiklet tavsiye ederim

• Hayırlı olsun.
  • resimler
     Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?

• resimler2
     Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?

• Renk seçimin güzel hayırlı olsun bisikletin ama lastiklerde neden tek toz yok galoş takıp sürdün heralde

• daha suremedim dun aksam geldi monte ettim lastigin birini sisirdim digeri sisiriken pompa koptu bende bugun yeni pompa aldim on tekeride yanimda goturmustum garranti olsun diye lastigede bakti kullan dedi bunlar iyiymis yama seti pompa ve km saati aldim geldim dolastik ettik 9 da girdik eve dun aksam niyetliydim kullanmaya lastikleri sisiremeyince olmadi artik yarin aksam is donusu siftahi yapariz artik.
    rengide bana ellerinde. kirmizi oldugunu soylemislerdi bu renk geldi supriz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 19 Mayıs 2013; 22:18:37 >
  • Hocam bu soruları sorunca cevaplarsanız sevinirim.

- Selesi nasıl? Rahat mı?
    - Vites geçişleri nasıl? Vites kaliteli mi?
    - km sayacı nasıl takılıyor?
    - Bisikleti nasıl monte ettiniz? Neler gerekli? kaç parçaydı? gövde, teker olarak 3 parçamıydı yoksa diğer parçaları da takılı değil miydi?
    - bisiklet hakkındaki genel görüşleriniz neler?
  • bu bisikleti fiziki olarak görüp alabileceğimiz bi yer var mıdır?
    ümit bisiklet bayisi vs.?
    sitesinde bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Hocam bu soruları sorunca cevaplarsanız sevinirim.

- Selesi nasıl? Rahat mı?
    - Vites geçişleri nasıl? Vites kaliteli mi?
    - km sayacı nasıl takılıyor?
    - Bisikleti nasıl monte ettiniz? Neler gerekli? kaç parçaydı? gövde, teker olarak 3 parçamıydı yoksa diğer parçaları da takılı değil miydi?
    - bisiklet hakkındaki genel görüşleriniz neler?

daha bisikleti surmedim
    on lastigi ve pedallari 15 anahtarla sele boruya 13 anahtarla takiliyor ama ben ayarli pense ile taktim gidon icin l anahtari kullandim ama numarasini bilmiyorum fren pabuclarida l anahtar o daha ince bu kadar surus yapinca vitesi seleyi yazarim yarin aksam buyuk ihtimal cikarim disari

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

bu bisikleti fiziki olarak görüp alabileceğimiz bi yer var mıdır?
    sitesinde bulamadım..

aynı şekilde bende arıyorum hocam. bulursanız haber verin lütfen.
    sitesinde sadece sadece servisler var. Ama bana yakın olan servislerin hepsi mahalle bisikletçileri. :(
  • km sayacida ayagi var onu gidona takiyorsun sensoru kablolu fren kablosuna dolayip on masaya cirtla monteledim jantada. sensorun miknatisi var onu takiyorsun bu kadar

• Bende arayıştayım ama bu model 2013 kataloğunda yok, fabrikadan servis yada bayinin istemesi zor olacaktır diye düşünmekteyim ama bende bizim butaya yakın servisleri arayıp soracağım bakalım, olmadı n11 sitesinden 100 tl lik hediye çeki ile almayı planlıyorum. Hediye çeki bu üründe geçerli ve forumda 30-40 tl ye hediye çeki bulmaya çalışıyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 19 Mayıs 2013; 23:03:47 >
  • Kadro boyu seçeneği de varsa on numara alet...

• n11.com a sordumda bisikletin mavi- gri kırmızı-siyah ve gri siyah renkleri mevcutmuş kendimizin kurmasıda garantiyi etkilemezmiş o yazı standart bir yazıymış haber vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 20 Mayıs 2013; 11:35:36 >
  • quote:

quote:

sitesinde bulamadım..

sitesinde sadece sadece servisler var. Ama bana yakın olan servislerin hepsi mahalle bisikletçileri. :(

istanbuldaysanız saraçhanede biri görmüş konuya yazmıştı 300 tl 12 taksit demişti bir bakın isterseniz ben oraya bakamadım biraz uzakta oturuyorum aracım yok oturduğum yerede otobüsle falan götürme şansımda yoktu otobüsler çok kalabalık oluyor o yüzden kargo ile aldım .

• Peki i,lk sürüş izlenimleriniz nasıl, bu nu da bizle paylaşabilirmisiniz svoodoo
  • quote:

quote:

quote:

sitesinde bulamadım..

istanbuldaysanız saraçhanede biri görmüş konuya yazmıştı 300 tl 12 taksit demişti bir bakın isterseniz ben oraya bakamadım biraz uzakta oturuyorum aracım yok oturduğum yerede otobüsle falan götürme şansımda yoktu otobüsler çok kalabalık oluyor o yüzden kargo ile aldım .

sarachane avrupada. o nedenle uzak bana maalesef.
    secenekler soyle:
    1- kadikoyden alip trenle pendike. ordanda surerek eve.
    2- eminonu civarlarinda alip vapurla kadikoye ordan trene pendikte inip, surerek eve.
    3-kartal,tuzla,pendik civarlarinda alip surerek eve,
    4- internetten alip serviste monte etme
    ama servis mahalle bisikletcisi. :(
    monte edebilir mi bilmiyorum. sormam lazim.

ayrica benim boy 1,73 civarlarinda kilomda 53 civari.
    bu bisiklet uygun mu? buyuk yada kucuk gelmez umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 20 Mayıs 2013; 13:13:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Peki i,lk sürüş izlenimleriniz nasıl, bu nu da bizle paylaşabilirmisiniz svoodoo

daha surmedim henüz sürünce yorumumu yazarım benimde boyum 1.70 ufak değil bisiklet kullanıyım daha belirgin şeyler yazarım bu akşam terslik olmazsa biraz çıkacağım bisikletle inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.