Şimdi Ara

UMPC üzerinden sesli iletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben Viliv N5 ya da UMID BZ almayı düşünüyorum. Bir karşılaştırma uygularsak;
    -UMID BZ'nin ekranı daha parlak.
    -Viliv N5'te 3G var.
    -BZ'de video output gelişmiş.
    -Viliv'in klavyesi daha sessiz, UMID'inki daktilo gibi.

Bu kadar. Neyse, ana konumuz o değildi. Şimdi diyorum ki, Viliv N5 alırsam, 3G üzerinden sesli görüşme yapabilir miyim? 1-2 yerde bilgisayar ile görüntülü görüşme yapabileceğimi okudum. Hangi operatörler bilgisayar üzerinden sesli görüşme yapmayı ve internete bağlanmayı destekliyor? Ücretlendirme nasıl? Ek olarak 3G modem (bkz: VINN, JET, Vodem) almayı düşünmüyorum, bilgisayar üzerinde dahili olarak bulunuyor. Evet beyler, yorumları görelim...

• Selamlar,

Her üç operatörde de VOIP uygulamaları kullanmaktayım ve bir kısıtlama görmedim bu güne kadar.

UMPC ler ile ilgili olarak,
    Bahsi geçen ürünlerin pek kullanışlı olduklarını tahmin etmiyorum. Neredeyse benim HD2 (4.3") ekranı
    kadar ekranda Windows XP kullanmak hiç de kolay olmaz kanısındayım.

Özellikle sesli ve görüntülü görüşme için düşünüyorsanız büyük ekranlı yeni nesil telefonlar daha uygun olur gibi aslında.
    Yakın zamanda piyasada olacak Samsung Galaxy S , Droid X bildiğim kadarıyla Front camera sıda olan ürünler
    ve uygun yazılımlar ile ip üzerinden sesli ve görüntülü görüşme yapılabilir.
    Veya daha güzeli yakın zamanda satışına başlanacak WeTab tarzı Tablet PC ler düşünülebilir.http://wetab.mobi/en
    Kolay gelsin.........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web sohbet ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.