Arkadaşlar Ümraniye - Çakmak mahallesi (yeşilbahar sokak) adresine taşınmak üzereyim.
bu bölgedeki en iyi internet sağlayıcı hangisidir? fiber internet var mıdır? ücreti aşırı birşey olmadığı sürece hiç önemli değil, doğru düzgün hizmeti ve hızı hangisi veriyorsa internet bağlatmak istiyorum. her türlü tavsiyeye açığım, şimdiden teşekkür ederim.
merhaba, bende ümraniye armağanevlerde oturuyorum ( iskinin olduğu bölge çakmak köprüsüne gelmeden ) yaklaşık 2 yıldır superonline kullanıyorum tarifem 8 mpbs 50 gb akk kablo ile kullandığım hız 6 - 7.96 arası :) wifi de ise ( note 3 ile ) 0,96 - 1,2 arası oynuyor. dolayısı ile tavsiye ederim.
tarsaummeT
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim ben de superonline düşünüyordum zaten memnun kalan varsa çok düşünmeye gerek yok artık :) sadece 24 ay taahhüt istemeleri canımı sıkıyor...
isterseniz bir konuşun belki taahhütsüz daha pahalıya verirler. bende uydunet denemek istiyorum ama altyapımız yokmuş :) sol devam artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme