Beyler hangi kuaföre gitsem yamuk yumuk kesiyor ben kessem daha iyi benim saçlarım biraz zor zaten böle lüks daha iyi bi yer var mı ümraniyede
Elmas a git güzel yoluyor ama hem saçlarini hem parani yolar :D
nerde orası yaw biraz açsana
Ihlamurkuyu da Uhud Camii karşısında Macit Saç Tasarım var. Nerdeyse 6 senedir giderim. 3 ay kadar öce damat traşımıda onda oldum. Yalnız kuaföründe sahibi olan Osman Abi ye kestir. Kalfalar çok iyi değil. Kesinlikle memnun kalacaksın..
Santralde hiç kestirmedim ama sadece bir seferede mahsus olsa atla dudullu münibüsüne gel ıhlamurkuyaya.. bir kereye mahsus bir dene.. evimin yanında olmasına rağmen atlar münibüse giderim ona..
Santralde hiç kestirmedim ama sadece bir seferede mahsus olsa atla dudullu münibüsüne gel ıhlamurkuyaya.. bir kereye mahsus bir dene.. evimin yanında olmasına rağmen atlar münibüse giderim ona..
Ben Çengelköyde oturuyorum.
Buradaki berberim gayet iyi yanlız dershanem Ümraniyede ordan çıkışta gidebilecğeim bir yer için istemiştim.
TniesT @
Orayada bi bakarız sanırım biliyorum gibi orayaı İddaa bayisinin sokağı.
Ben Çengelköyde oturuyorum.
Buradaki berberim gayet iyi yanlız dershanem Ümraniyede ordan çıkışta gidebilecğeim bir yer için istemiştim.
TniesT @
Orayada bi bakarız sanırım biliyorum gibi orayaı İddaa bayisinin sokağı.
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme