Ümraniye Meydan Avm de yeni açılan Yerinde Pide de 3gün 3gece %50 indirim kampanyası yapmışlar. Tüm hesaptan %50 indirim yapıyorlar.
120 GR Köfte Izgara 21 TL 2 Şişe Ayran 2x6 TL Kavurma Kaşar Pide 29 TL Toplam 62 TL Hesapladığım gibi 31 TL hesap geldi sürprizle karsilasmadım Yorumun Devamı
f@ithline kullanıcısına yanıt https://www.zomato.com/tr/istanbul/yerinde-pide-suadiye-istanbul/menuBu fiyatlar üzerinde %50 sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: JeaLeusyArkadaşlar yemiş iyimiş :)fiyatlar uygun muymuş yoksa yalandan bir indirim mi var?
Yalandan değil normal fiyatlar üzerinden yüzdeeelli, açılış kampanyası. Eski punto restoranın yerinde, Nur Abla nın yanında
ONUR_345241 kullanıcısına yanıt Yediniz mi hocam afiyet olsun fotoğraflı paylaşın hesabı da ben de gidebilirim
120 GR Köfte Izgara 21 TL 2 Şişe Ayran 2x6 TL Kavurma Kaşar Pide 29 TL Toplam 62 TL Hesapladığım gibi 31 TL hesap geldi sürprizle karsilasmadım
Kampanyadan yararlandık, haber veren arkadaşımıza teşekkürler. Pidesini beğendim buranın, gayet iyiymiş bence.