Şimdi Ara

Umudumsun KonuDışı - Vücut Geliştirmeyle İlgili Aklıma Takılan Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunları belirteyim : Yaşım 20, Boyum 1.77-8, Kilom 73

biraz göbeğim var yağlı bir şekilde ama halledilemeyecek bi şey değil, yine de sinir bozuyor ayrı mesele.
    şimdi sorularıma geçmek istiyorum.

1- En çok aklıma takılan ve cevabını net alamadığım bir soru. Vücut geliştirme ile ilgili hareketleri kaç günde bir yapmalıyız ?

2- VG yapanlar nasıl bir beslenme programı ile beslenmelidir başlıklarının altında hep kilo almaya yönelik programlar uygulanmış fakat ben kilo
    almak istemiyorum aksine 1-2 kilo daha vermek istemiyorum. benim için ideal yenilebilecek yemek tavsiye eder misiniz ?

3- Karın kaslarım ile ilgili sorunum var, sanırım gerçekten zayıflar (yukarıda bahsettiğim göbeğim var meselesi de bu yüzden olabilir, kaslarım zayıf olduğu için yağ tutacak bir kas kütlesi varlığı zayıf). İnternette çok fazla karın kası ile ilgili mekik hareketleri var ve ben bunların hepsini yapamam. Eğer içinizden ben şunları yaptım düzenli ve şu an karnımn görüntüsü iyi diyebilen varsa o hareketleri rica ediyorum bana söylesinler. Çünkü üst,yan ve alt gelişsin istiyorum tam da idealimi bulamıyorum.

şimdilik aklıma gelenler bunlar yardımcı olabilecek varsa çok çok sevinirim çünkü bu soruların cevaplarını bilememek beni spor yapmaktan soğutuyor.

içlerinden 1 tanesine bile cevap verseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylailemecnun -- 1 Eylül 2012; 2:30:20 >

• Uzman Tv'de Hakan Demiray hocanın çok güzel ve sade anlatımlı videoları var. Onlara göz atmanı öneririm. Kilo vermenin tek yolu diyet ve kardiyo. Şekerden ve yağdan uzak duracaksın. Bir de şu konuya göz atmanı öneririm:

http://forum.donanimhaber.com/m_65310772/tm.htm
  • Hakan Demiray sanırım tüm videolarını seyretmişimdir ama yine de soru işaretleri oluyor kafamda.
  • 1.si haftada 3 gün yapılır arada 1 gün dinlenme olur mesela pzrtesi,çarş,cuma ya da salı, perş,ctesi gibi
    2.si beslenme programı oturduğun yerden yazılacak birşey değil ancak yağı bir kerre kesiyorsun şekeri unut, tuzlu yememeyeözen göster, sebze ağırlıklı beslenip tavuk tüketilebilir.
    3.sü karın kasları için hareketleri sen seç artık, hangisi kolayına geliyorsa öyle başla verim aldıktan sonra zorlandığın hareketleri yapmaya çalış.
  • 1- haftada 3 veya 4 gün antrenman idealdir

2-beslenme programının kilo almaya tönelik olması gayet normal çünkü kas demek kilo demek önemli olan kas kütleni arttırırken en az şekilde yağlanman genelde kışın kas yapılır yazınsa zayıflanır

3-göbek yağlarını eritmen için koşu, yürüyüş, yüzme, ağırlık çalışması yapabilirsin sadece mekik çekerek çok fazla kalori harcayamazsın

kilon çok fazla değil kış boyunca iyi beslen (protein ağırlıklı), düzenli spor yap yaza kadar fazladan 5 kilo filan fazladan alabilirsin yazında 3 ayda hem fazladan aldığın 5 kiloyu hemde önceki kiloları verirsin

• http://forum.donanimhaber.com/m_65310772/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65314260

bu konuda baya bir tartıştık yararlı olması dileğiyle
  • P90X diye bi program var amerikalı bi adam hazırlamıs her bölge için ayrı egzersizler, dinlenme egzersizleri yogası felan hep içinde int. indirebilirsin 12.4 gb boyutu var. Yada sadece karın istiyorsan 16 dk lık ab ripper diye bi program var bu 16 dk kada karın kasların yanmamktan öleceksin o kadar etkili 2-3 ay sonra da baya bir olusum gösterirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent92

P90X diye bi program var amerikalı bi adam hazırlamıs her bölge için ayrı egzersizler, dinlenme egzersizleri yogası felan hep içinde int. indirebilirsin 12.4 gb boyutu var. Yada sadece karın istiyorsan 16 dk lık ab ripper diye bi program var bu 16 dk kada karın kasların yanmamktan öleceksin o kadar etkili 2-3 ay sonra da baya bir olusum gösterirsin.

onu biliyorum fakat o kadar kaslı olmaya yönelik isteklerim yok, fit denebilecek düzeye gelsin yeter.

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • ben de bir soru sorayım, sabah kahvaltısında 2 yumurta beyazı ve biraz peynir yedim ne kadar beklesem yeterli olur spor için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Uzman Tv'de Hakan Demiray hocanın çok güzel ve sade anlatımlı videoları var. Onlara göz atmanı öneririm. Kilo vermenin tek yolu diyet ve kardiyo. Şekerden ve yağdan uzak duracaksın. Bir de şu konuya göz atmanı öneririm:

http://forum.donanimhaber.com/m_65310772/tm.htm

yanarsın ah yanarsın
  • neden :s ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.