|
Bildirim
Arkadaşlar oyunun geliştiricisi benim. Oyunu grafik kalitesi mobile göre gayet yeterli. Gameplay videosunu çeken editörün telefonu oyunun sistem gereksinimlerini karşılamadığı için oyun size yetersiz gözüküyor. Lütfen oyunu kendi telefonunuz ile oynayıp denemeden yorum yapmayın. Ek olarak oyunu tek başıma ve kısıtlı imkanlarla geliştirdim. Bugün siz bize destek olmazsanız yarın yabancı şirketlerin oyunlarını oynamaya devam ederiz. Hiç kimse bir işe mükemmel olarak başlamaz umarım eleştirilerinizle oyun daha iyi olacaktır. Ama kendini bilmez yeni yetmelerin oyuna çamur atmasına lütfen kanmayın. Tek bir 3d karakterin modellenmesi bile haftalar sürüyor. Hayatında photoshop bile kullanmamış insanlar burda resmen hakaretler savuruyor. Bunlar varken düşmana gerek yok
|
Grafikler muhteşem ötesi, gözlerim kanadı.
|
Grafiklere neden bu kadar emek verdiniz? EA, Rockstar, Activision, Ubisoft bu grafiklere nasıl yetişecek? Çıtayı en tepeye çıkarmışlar.
|
"emek verilmiş grafikler" yıl 2020.
|
yeni turkiyenin ozeti olmus. yerli ve milli degerlerle boyayarak vasatin pazarlanmasi.
|
Hocam 3D grafiklerle çöp yapacağına git 2D tasarımlarla sanat eseri yap biz de harika olmuş diyelim...
|
Tamam belki olmaması gereken seviyede bir grafik var ama bu kadar yıkıcı eleştirilerle daha iyiye gitmesini sağlayabileceğinizi sanmıyorum. Yapan arkadaşlarında bunun farkında olduğuna eminim. Umarım devam ederler ve daha iyi yerlere gelirler. Ülkemizin bu tarz işlere de ihtiyacı var.
|
yolunuz açık olsun hocam. inşallah iistediğinizden de iyi yerlere gelirsiniz.
|
Metin2 grafikleri bile daha yumuşak
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 20:14:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurox -- 22 Ocak 2020; 18:22:5 > |
|